το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
στα ποσα χρονια βαριεται κανεις παντελως τον κωλο της γυναικας του τυπε; στα 2-3;Α γι αυτο.
στα ποσα χρονια βαριεται κανεις παντελως τον κωλο της γυναικας του τυπε; στα 2-3;Α γι αυτο.
καλύτερα να ζητιανευουν στις δηλωμενες παρα στις αδηλωτες λίγο συναίσθημαΣυμφωνω
Αλλα ρε τυπε ειναι κατι τυποι που πανε και ζητιανευουν πουτανοαγαπη στα μπουρδελα... αυτο δε το λες ακριβως υπερηφανεια... :S
Εγώ πιστεύω ποτέ, αρκεί να πηγαίνει και με άλλες γυναίκες. Κάτι σαν το αγαπημένο φαγητό.στα ποσα χρονια βαριεται κανεις παντελως τον κωλο της γυναικας του τυπε; στα 2-3;
προτιμάνε τις τσόντες από το να γαμησουν πάλι την ίδιαΜετά από λίγο αυτή είναι η ζωή του παντρεμένου!
τυπε αναμεσα στην ιδια γυναικα και στην τσοντα πρεπει να εισαι λιγο τραμπακουλας αν προτιμησεις την τσοντα :Sπροτιμάνε τις τσόντες από το να γαμησουν πάλι την ίδια
χρονια? Πες μέρες καλύτεραστα ποσα χρονια βαριεται κανεις παντελως τον κωλο της γυναικας του τυπε; στα 2-3;
εγω μιλαω για γνωστούς που το κάνουν. στη τσόντα βλέπεις συνέχεια νεες μουναρεςτυπε αναμεσα στην ιδια γυναικα και στην τσοντα πρεπει να εισαι λιγο τραμπακουλας αν προτιμησεις την τσοντα :S
Το θέμα είναι να γαμάς τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Εκεί έγκειται η υπερηφάνεια του άντρα για μένα. Το να προσθέτεις και λίγο τεχνητό καρδιοχτύπι στη μπουρδελοζωή σου δεν είναι κακό. Εμένα μου αρέσει να δίνω αξία στις πουτάνες γιατί αυτό που κάνουν για εμάς τους μοναχικούς τύπους είναι πραγματικά συγκινητικό, άσχετα αν εκείνες το κάνουν μόνο για τα λεφτά.
Εδώ ταιριάζει το ρητό: "Γάμα και άσε τους άλλους να την παίζουν"!Το θέμα είναι να γαμάς τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Εκεί έγκειται η υπερηφάνεια του άντρα για μένα. Το να προσθέτεις και λίγο τεχνητό καρδιοχτύπι στη μπουρδελοζωή σου δεν είναι κακό. Εμένα μου αρέσει να δίνω αξία στις πουτάνες γιατί αυτό που κάνουν για εμάς τους μοναχικούς τύπους είναι πραγματικά συγκινητικό, άσχετα αν εκείνες το κάνουν μόνο για τα λεφτά.
καβλωνουν κιόλας μαζί με το χρήμαΤο θέμα είναι να γαμάς τακτικά και να μη μαλακίζεσαι ποτέ. Εκεί έγκειται η υπερηφάνεια του άντρα για μένα. Το να προσθέτεις και λίγο τεχνητό καρδιοχτύπι στη μπουρδελοζωή σου δεν είναι κακό. Εμένα μου αρέσει να δίνω αξία στις πουτάνες γιατί αυτό που κάνουν για εμάς τους μοναχικούς τύπους είναι πραγματικά συγκινητικό, άσχετα αν εκείνες το κάνουν μόνο για τα λεφτά.
Έτσι και πλήρωναν οι γυναίκες για σεξ:
Εντάξει και η μαλάκια κάπου κάπου δεν είναι κακιαΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜOYΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
PICKER
Εμένα με βοηθάει στο να εκπληρώνω τις φαντασιώσεις μου, γιατί αν περίμενα από τις γυναίκες...Εντάξει και η μαλάκια κάπου κάπου δεν είναι κακια
Η μαλακία είναι ένα είδος αποταμίευσης!Κάθε μαλακία είναι ένα γαμήσι που δεν μπόρεσες να ρίξεις. Η μαλακία είναι για τους εφήβους. Ο άντρας μετά τα 18 πρέπει να έχει αυτοέλεγχο και να κόβει τη μαλακία μαχαίρι.
Εντάξει. αλλά αν δε έχει ούτε ένα δέκα ευρώ τι να κάνει?Κάθε μαλακία είναι ένα γαμήσι που δεν μπόρεσες να ρίξεις. Η μαλακία είναι για τους εφήβους. Ο άντρας μετά τα 18 πρέπει να έχει αυτοέλεγχο και να κόβει τη μαλακία μαχαίρι.
δεν είναι το φεύγεις τόσο οσο το ότι δεν το χρεώνουν το μουνακι τους όσο οι εξωκυριως γιατι μετα φευγεις..αυτο πληρωνεις εν μερει..αλλα κ εχεις ευκαιρια να γαμησεις μουνια που ειτε δεν θα μπορουσες στην πραγματικοτητα ειτε δεν θα ειχες τα αρχιδια να την πεσεις ειτε δεν θα ειχες την ευκαιρια να τις γνωρισεις εστω ωστε να εχεις την ευκαιρια σου..λυνει τοσα πολλα θεματα μαζι..κ κυριως βιολογικο..να γαμαμε οτι μας καυλωνει
σωστοςΕμένα με βοηθάει στο να εκπληρώνω τις φαντασιώσεις μου, γιατί αν περίμενα από τις γυναίκες...