1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μη μου πειραζετε τον λεονορο σας παρακαλω.......εχει ανεβει στην εκτιμηση μου τελευταιως
λέω και γω γιατί έξυνε τ αρχίδια του συνέχεια τελευταία................
μη μου πειραζετε τον λεονορο σας παρακαλω.......εχει ανεβει στην εκτιμηση μου τελευταιως
...γιατι δεν εχουμε χρονο να ασχοληθουμε με την καθε μαλακισμενη Ελληνιδα που ζητα εναντι στοιχειωδους σεξ τα παντα : εμφανιση , λεφτα , στατους , εξοχικα , διακοπες σε τροπικα μερη κοκ......με 50 Ευρω( σε αρκετες περιπτωσεις και λιγοτερα) γαμας μουναρες Ρωσιδες , Γερμανιδες , κουβανες, μαυρες οτι τραβα η ψυχη σου και δεν εχεις καμια μαλακο να σου τα πρηζει.....οι εποχες αλλαξαν προς το καλυτερο για τους Ελληνες αντρες και οι εξυπνες που το καταλαβαν προσαρμοζονται γρηγορα για να επιβιωσουν....τις υπολοιπες τις βλεπετε τα βραδια σε γυναικοπαρεες να καθονται να κλαινε την μοιρα τους επειδη-και καλα-δεν υπαρχουν αντρες στην εποχη μας....
όχι.... αλλαξε το βρακάκι σου.......εγω νομιζα οτι ηταν απο την απλυσια
Διατί εμπλέκεσθε στις αιτίες προσωπικής φαγούρας; έχω επιλογάς
μιλάμε μου είπε σε πμ ότι δεν θα κοιμηθεί το βράδυ..............μερικες φορες οταν το προσπαθεις παρα πολυ χανεις το εξυπνο σου χιουμορ και με απογοητευεις
μιλάμε μου είπε σε πμ ότι δεν θα κοιμηθεί το βράδυ..............
μιλάμε μου είπε σε πμ ότι δεν θα κοιμηθεί το βράδυ..............
καταλυτική παρέμβασις....Πάντως, παρόλο που πληρώνουμε πολλά για να τις γαμήσουμε, θα πληρώναμε ακόμη περισσότερα για να μην μιλάνε....
μα βλεπεις τωρα??? με εκθετει σε ολο το φορουμ ενω ειμαι και σε ηλικια γαμου.....να μου κοψει δηλαδη και την τυχη μου.....τσκ τσκ τσκ....