Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 324K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πλούσια και πιο χαζή απο ξανθιά, σούχει λάχει ? ΚΑι να τρελλαινουά για πάρτη σου !
Εκεί να δεις γέλια και κλάμματα μαζί! !

Αφήνω φίλε μου, αφήνω καθένα στο κόσμο του, στη κοσμοθεωρία του και στη κοσμάρα του γενικά,....και γώ στη δική μου !

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ ωραιο!! Το ακουσαμε και αυτο επενδυνση να πηγαινεις σε ιεροδουλες και να πληρωνεις για να γαμησεις :grin: :grin: :grin:!!!
Δηλαδη αν εισαι ο νταβας τους,που το κατατασεις??????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ίσως, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια υγιή ανθρώπινη σχέση...

Δεν ξέρω καμία υγιή ανθρώπινη σχέση !
Ατυχος ? Μπορεί !
Απαισιόδοξος ? Μπορεί !

Αν και ξέρεις, λένε οτι ο απαισιόδοξος, είναι ένας πολύ καλά ενημερωμένος αισιόδοξος !  :grin:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολυ ωραιο!! Το ακουσαμε και αυτο επενδυνση να πηγαινεις σε ιεροδουλες και να πληρωνεις για να γαμησεις :grin: :grin: :grin:!!!
Δηλαδη αν εισαι ο νταβας τους,που το κατατασεις??????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε η επενδυση ειναι οτι μετα απο μερικες επισκεψεις ισως ειναι πιο ανεκτικες μαζι σου στο θεμα χρονου κανενα εξτρακι και καμια αγκαλιτσα παραπανω κτλ...

Επισκέπτης
Δεν ξέρω καμία υγιή ανθρώπινη σχέση !
Ατυχος ? Μπορεί !
Απαισιόδοξος ? Μπορεί !

Αν και ξέρεις, λένε οτι ο απαισιόδοξος, είναι ένας πολύ καλά ενημερωμένος αισιόδοξος !  :grin:

Τωρα μαλλον καις το καρβουνο της γουνας σου ε?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η κακομοιριά είναι γονίδιο !

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ε η επενδυση ειναι οτι μετα απο μερικες επισκεψεις ισως ειναι πιο ανεκτικες μαζι σου στο θεμα χρονου κανενα εξτρακι και καμια αγκαλιτσα παραπανω κτλ...
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: Οκ τοτε πασο!!! :grin: Οπως νιωθει ο καθενας χαχαχ

Επισκέπτης
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: Οκ τοτε πασο!!! :grin: Οπως νιωθει ο καθενας χαχαχ

Βλεπετε βρε βρωμοελεινιδες μπαζολες που εχετε φτασει την χωρα?
Να υπαρχουν ατομα που να θεωρουν οτι κανουν επενδυση μεσα σε χαμοσπιτα με καποιες καταθεσεις σε πουτανες τελειωμενες ρωσοποντιες η βουλγαρογυφτισες που στα χωρια τους ουτε για καθαριστριες δε κανουν...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Άλλα λέω κι αλλά καταλαβαίνετε ....! Δεν μου κάνει εντύπωση βέβαια,...! 
Άλαλα τα πλήθη !

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Βλεπετε βρε βρωμοελεινιδες μπαζολες που εχετε φτασει την χωρα?
Να υπαρχουν ατομα που να θεωρουν οτι κανουν επενδυση μεσα σε χαμοσπιτα με καποιες καταθεσεις σε πουτανες τελειωμενες ρωσοποντιες η βουλγαρογυφτισες που στα χωρια τους ουτε για καθαριστριες δε κανουν...
χαχχαχαχαχ :2funny:
Σε λιγο μωρο μου θα βγαλετε οτι εμεις οι ΕΛΛΕΙΝΗΔΕΣ/μπαζολες φταιμε και για την τρυπα του οζοντος...
:headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Επισκέπτης

Επισκέπτης
χαχχαχαχαχ :2funny:
Σε λιγο μωρο μου θα βγαλετε οτι εμεις οι ΕΛΛΕΙΝΗΔΕΣ/μπαζολες φταιμε και για την τρυπα του οζοντος...
:headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Aαα δεν το'ξερες?Εμείς φταίμε και γι'αυτό και για την κακή τους τύχη όπως και για οοοοο,τι κακό συμβαίνει σε τούτη την γη που την πατούμε κι όλοι μέσα θε να μπούμε κ.ο.κ.

Επισκέπτης
Πως γίνεται και ΌΛΑ τα θέματα καταλήγουν στις Ελλεεινίδες ?Μα όλα όμως..Ακόμα και στο "Θλιβερός Γιωργάκης.." να μπεις..

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom