καταρχην ολοι μπαινουμε στο σαιτ......εκτος απο τον τσακ νορις που μπαινει το σαιτ σ αυτον οταν θελει να ποσταρει .....
εγω μπαινω για τους εξης λογους.....
α)να βλεπω κριτικες και ενημερωση απο θεσσαλονικη και επαρχια,να δω τι αρκουδες γραφουν οι αλλοι συναγωνιστες....και λιγο αθηνα να κραταω μια στοιχειωδη γνωση και επαφη τι καλο παιζει στα πραγματα καθε εποχη
β)μπαινω γιατι ειμαι φαν του απολυτου οποτε θελω να δω τις ατακες του
γ)μπαινω για να λεω καμια μαλακια στο τσατ....επισης κανω το ιντερνετικο μου φλερτ με τα θηλεα του σαιτ που ετσι κι αλλιως επειδη μενω επαρχια δεν κινδυνευω να μου ζητησουν τιποτα παραπανω οπως σχεσεις ,σεξ,λεφτα κλπ....αρα καυλαντιζουμε ελευθερα
δ)μπαινω να κραταω ζωντανο το θρεντ με τις τσοντες....
ε)μπαινω για να χαιρεταω τον περσονα...
στ)μπαινω για να χαιρεταω τον πορνοπαπο,μπαστουνοβλαχο,βεντουζειτορ,βολτερο και αλλα αξιολογα μελη των πολιτικων σπαμοθρεντ.....
ζ)μπαινω για να στελνω απειλητικα και υβριστικα πμ στον θεσσαλο
η)μπαινω για να κραζω τον μεμοσαν και τους προδοτες του σαιτ μας
θ)μπαινω για να δινω δουλεια στον λουστ να ψαχνει τους κλωνους του σαιτ και να αισθανεται χρησιμος μοιραζοντας χαπακια.....
ι)μπαινω για να
τον γουλφακη ,πιστολερο,τζο ,βαρουλη κλπ σπαμερς
ια)μπαινω για να λεω καλημερα στον γιωργο 58 τον αμζικιο και τον αγιανα
ιβ)μπαινω για να δινω διατροφικες συμβουλες στον ευαισθητο με τα κοιλιακα του παπαζολη και να τον ενημερωνω ποια πουτανα κανει καλο ακαποτο τσιμπουκι
ιγ)μπαινω για να γραφω κριτικες και ενημερωσεις
ιδ)μπαινω για να παρακολουθω τα ενδιαφεροντα θεματα του γιασου,του μπαρμπεκιουλοβερ και του λιλα που ειναι τοσο μα τοσο ωραια και ενδιαφεροντα,βγαλμενα απο την ζωη
ιε)μπαινω γιατι δεν κανω αλλα εξτριμ σπορ και θελω η ζωη μου να χει λιγη ενταση
ιστ)μπαινω γιατι και που αλλου να μπω δλδ;το φορουμ της εκκλησιας με μπαναρισε οταν ποσταριζα τσοντες....
ιΖ)μπαινω για να προσφερω δωρεαν διασκεδαση στα μελη τωρα που σταματησαν τα τουρκικα σηριαλ...
ιη)μπαινω γιατι δεν εχει πια ευαγγελατο και κακαουνακη και δεν περναν ευκολα τα απογευματα μας....
ιθ)μπαινω γιατι μαθαινω ιταλικα δωρεαν με την βοηθεια του αγιου και του γουλφακη
κ)μπαινω γιατι μαθαινω και αρχαια ελληνικα με την βοηθεια του βακαλη και παιρνω μορια για το ΑΣΕΠ....
αλλα πανω απο ολα μπαινω γιατι
[size=30pt]
ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ[/size]
Η δουλεια δεν ειναι ντροπη,ζητω το σπαμ
long live bourdela.com