loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Το ξέρω.......................
Ζουλιάρη
η κοπέλα μαγαπά
Το ξέρω.......................
Ζουλιάρη
η κοπέλα μαγαπά
Ζουλιάρη
η κοπέλα μαγαπά
διχονιξ!!!!ζηλευεις επειδη τον θελω !!!και τον παρακαλαω κι ολας....Ρε συ , σε δουλευει ...Δεν το βλεπειs?????
Αλλα αφου θελειs να πληρωνειs......
Θα ζηλευα μονο στην απιθανη των απιθανων περιπτωση που θα στην επεφταδιχονιξ!!!!ζηλευεις επειδη τον θελω !!!και τον παρακαλαω κι ολας....
Θα ζηλευα μονο στην απιθανη των απιθανων περιπτωση που θα στην επεφτα
Αλλα τουτο οπωs βλεπειs δεν συμβαινει...Απλα προστατευω τον φιλο μου απ τα νυχια σου
διχονιξ!!!!ζηλευεις επειδη τον θελω !!!και τον παρακαλαω κι ολας....
Θα ζηλευα μονο στην απιθανη των απιθανων περιπτωση που θα στην επεφτα ΞΑΝΑΑλλα τουτο οπωs βλεπειs δεν συμβαινει...Απλα προστατευω τον φιλο μου απ τα νυχια σου
ΑΑΑΧΧΧΧ....εκεινο το βραδυ...ημουν τοσο μουναρα....Βαστάει χρ'ονια αυτή η κολόνια, αγαπητέ μου φίλε.
Αλλά μας χωρίζουν 500χιλίομετρα και +20χρόνια
Δεν θα ξεχάσω εκεινο το βράδυ που την συντησα στον Αλέξανδρο
Δεν χρειάζεται ν αμε παρακάλας πλέον, το κορμι μου ειναι δικό σου
Βαστάει χρ'ονια αυτή η κολόνια, αγαπητέ μου φίλε.
Αλλά μας χωρίζουν 500χιλίομετρα και +20χρόνια
Δεν θα ξεχάσω εκεινο το βράδυ που την συντησα στον Αλέξανδρο
Δεν χρειάζεται ν αμε παρακάλας πλέον, το κορμι μου ειναι δικό σου
ΑΑΑΧΧΧΧ....εκεινο το βραδυ...ημουν τοσο μουναρα....
ΑΑΑΧΧΧΧ....εκεινο το βραδυ...ημουν τοσο μουναρα....
και συ η ηλιαχτιδα μεσα στην συννεφια...Εισουνε η ανοιξη μες το χειμώνα
ζηλιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!Καταλαβα......Αλλη τουστειλεs του παιδιου ε?????????
καριολα!ΠουτάνααααΛΟυκ,με όλους πας εκτός από εμένα!!!!
και συ η ηλιαχτιδα μεσα στην συννεφια...
και συ η ηλιαχτιδα μεσα στην συννεφια...
ζηλιαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!
εγω ειμαι μελος γιατι αντλω πληροφοριες για στουντιο μπουρδελα και call girls και τραβελια. επισης ασχολουμε με τα πολιτικα, για την ακριβεια κατατρωπονω τα κομμουνια και στελνω π.μ. στις γκομενες μπας και μου κατσει καμια, αλλα δεν μου απαντανε. αυτο με κανει να πιστευω οτι οι περισοτερες ειναι μουφες. δεν αφηνω ομως την απογοητευση να με καταβαλει και συνεχιζω επιθετικα.
Που εισαι ...χειμωνα τηs???? Θα πρεπει να προστατευσειs το αποκτημα σουεισαι το καλοκαιρι μου μες τον χειμωνα της μοναξιάς μοα