40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Ναι και οι ενορίες τύπε πάνε τις γιαγιάδες εκδρομές στα μοναστήρια, μπανάκι πρωϊνό κλπΑρχισαν οι εκδρομές των ΚΑΠΗ τύπε?
Ναι και οι ενορίες τύπε πάνε τις γιαγιάδες εκδρομές στα μοναστήρια, μπανάκι πρωϊνό κλπΑρχισαν οι εκδρομές των ΚΑΠΗ τύπε?
ετσι. απολυτε εχεις παρατηρισει πως οταν εμφανιζεται ο αλεκος τα κομμουνια εξαφανιζονται?
Ναι και οι ενορίες τύπε πάνε τις γιαγιάδες εκδρομές στα μοναστήρια, μπανάκι πρωϊνό κλπ
Που τραγουδάς απόψε αλέκο να σου πετάξω γαρδένιες??M@gician και trikardos και νατσε μη με προκαλειτε γιατι δεν τοχω σε τιποτα να σας κλεισω κανα ραντεβου και να σας εξολοθρευσω. ξερω και κουνγκ φου αμα λαχει να 'ουμ.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη!!!!M@gician και trikardos και νατσε μη με προκαλειτε γιατι δεν τοχω σε τιποτα να σας κλεισω κανα ραντεβου και να σας εξολοθρευσω. ξερω και κουνγκ φου αμα λαχει να 'ουμ.
M@gician και trikardos και νατσε μη με προκαλειτε γιατι δεν τοχω σε τιποτα να σας κλεισω κανα ραντεβου και να σας εξολοθρευσω. ξερω και κουνγκ φου αμα λαχει να 'ουμ.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη!!!!
Αλλά για δες κ τον φίλο σου το κομμούνι τον nacho που σε ειρωνεύεται!!!!!
Για χαβαλε ....ΜΟΝΟ
Για χαβαλε ....ΜΟΝΟ
ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΡΕ ΓΝΗΣΙΕ ΜΟΓΓΟΛΕγιατι 'αποχωρεις' και ξαναρχεσαι ρε μογγολε?
το εχει απαντησει αυτο ο αβραμηςεπισης να ανοιχτει ενα θεμα : γιατι μπαινετε στο σαιτ και αποχωρειτε και ξαναμπαινετε?
ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΡΕ ΓΝΗΣΙΕ ΜΟΓΓΟΛΕ
ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΕ ΣΕΝΙΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΠΑΣ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
H κλωνοποίηση μετράει;;;;επισης να ανοιχτει ενα θεμα : γιατι μπαινετε στο σαιτ και αποχωρειτε και ξαναμπαινετε?
το εχει απαντησει αυτο ο αβραμης
ειπε οτι αν δεν ειχε σκοπο να ξαναμπει δεν θα ελεγε οτι αποχωρει
αν πραγματικα καποιος θελει να αποχωρησει θα πει οτι δεν θα αποχωρησει ποτε
:S
και κατι τετοια αβραμεικα
Αυτο το θεμα ειναι υπερανω....Σαν τα συνορα τηs χωραs...Δεν τα διαπραγματευομαστεH κλωνοποίηση μετράει;;;;
Τους στέλνω σε πι μί
καλή περιγραφή
για όλα τα προσόντα
τη προίκα μου, τα φόντα !
Κι αυτές με αγνοούνε
δεν με πολιορκούνε
κι εγώ απο δω και πέρα
στ΄αρχίδια μου αέρα ! (κάνει και ζέστη )
το εχει απαντησει αυτο ο αβραμης
ειπε οτι αν δεν ειχε σκοπο να ξαναμπει δεν θα ελεγε οτι αποχωρει
αν πραγματικα καποιος θελει να αποχωρησει θα πει οτι δεν θα αποχωρησει ποτε
:S
και κατι τετοια αβραμεικα