Νέα

Γιατί μας πρήζουν τα @@ με τα stage(s);

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bgeorgi

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
τε ξερεις τι πρεπει να κανει αυτο το κολοκρατος στο φιλαρακι σου και στο καθε μαλακα που περνει στο δημοσιο, αφου νομιζουν αυτοι οτι κανανε την καλυτερη επιλογη για τη ζωη τους?να τους βαζει και να υπογραφουν ενα χαρτι που θα λεει οτι δεν θα κανουν ποτε απεργια για αυξησεις,και οτι το καλοκαιρι που θα ειναι κλειστα τα σχολεια δεν θα πληρονοντε τους 2 μηνες.τεμπεληδες ειναι φιλε γιαυτο πανε.
γιαυτο οταν θα βλεπουν κανενα μαγκα επιχειρηματια στο δρομο που ταιζει και καμια 5-10 οικογενειες να του περνουν και απο ενα τσιμπουκι για το ευχαριστω,ολα αυτα τα κοπροσκυλα που μολις μπαινου στο δημοσιο,γινοντε και συνδικαλιστες οι μαλακες και μετα θελουν να γινουν και δημαρχοι και υπουργοι οι μαλακες.

επισης σε  κατι  τυπους  σαν  κ  εσενα  το  κρατος  πρεπει  να  κανει  τα  εξης,να  τους απαγορευει  να  στελνουν  τα  παιδια τους  σε  δημοσιο σχολειο, οταν αρρωσταινουν να  μν  τους  επιτρεπει προσβαση σε δημοσια νοσοκομεια  να  μην τους  παρεχει  ρευμα νερο κλπ γιατι  ολα  αυτα  γινονται  απο  δημοσιους  υπαλληλους  που εσεις  με  τοση  ευκολια  τους  βγαζετε  αχρηστους,..και  εσυ  ρε  φιλε  τι  ιδιοτητα  εχεις  δηλαδη?κριτης των  παντων?το  να  γενικευεις ετσι σημαινει  οτι  σκεφτεσαι  πολυ  λαθος  και  πολυ  περα απο την πραγματικοτητα
και  οσο  για  τους  επιχειρηματιες η  φυλακη  γεματη  ειναι,δημοσιους  υπαλληλους  δν  εχει πολλους..και  στα  λεω  εγω  που  δουλευω  στον  ιδιωτικο  τομεα 12  σχεδον  ωρες  την  ημερα

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
επισης σε  κατι  τυπους  σαν  κ  εσενα  το  κρατος  πρεπει  να  κανει  τα  εξης,να  τους απαγορευει  να  στελνουν  τα  παιδια τους  σε  δημοσιο σχολειο, οταν αρρωσταινουν να  μν  τους  επιτρεπει προσβαση σε δημοσια νοσοκομεια  να  μην τους  παρεχει  ρευμα νερο κλπ γιατι  ολα  αυτα  γινονται  απο  δημοσιους  υπαλληλους  που εσεις  με  τοση  ευκολια  τους  βγαζετε  αχρηστους,..και  εσυ  ρε  φιλε  τι  ιδιοτητα  εχεις  δηλαδη?κριτης των  παντων?το  να  γενικευεις ετσι σημαινει  οτι  σκεφτεσαι  πολυ  λαθος  και  πολυ  περα απο την πραγματικοτητα
και  οσο  για  τους  επιχειρηματιες η  φυλακη  γεματη  ειναι,δημοσιους  υπαλληλους  δν  εχει πολλους..και  στα  λεω  εγω  που  δουλευω  στον  ιδιωτικο  τομεα 12  σχεδον  ωρες  την  ημερα
μολις καταλαβα απο την απαντηση σου οτι φιλε μου εισαι και εσυ ενας υποψηφιος δημοσιος υπαλληλος.καλα κανεις και το ονειρο σου ειναι να μπεις στο δημοσιο.εγω μιλησα για τα τεμπελοσκυλα του δημοσιου αν διαβασες σωστα.σαφως υπαρχουν δημοσιοι υπαλληλοι που προσφερουν,αυτοι ναι να πληρωνοντε και με το παραπανω.εγω μιλησα για τεμπεληδες και αποτυχημενους αυτης τις ζωης που θελουν να μπουνε στο δημοσιο,διοτι ξερουν οτι ειναι αχρηστοι εντελως ακομα και οι ιδιοι.
επισης ειπα για επιχειρηματιες καλους που περνουν τα ρισκα τους και ταιζουν και 5-10 οικογενειες,απασχολουν ατομα στην δουλεια τους δηλαδη.εχει και κακους που οπως ειπες ειναι στην φυλακη.αλλα για δημοσιους υπαλληλους σπανια μπορεις να πεις οτι μπαινουν φυλακη,συνηθως η πιο βαρια τιμωρια ειναι να τους διωξουν απο το δημοσιο,αλλα στα αρχιδια τους κιολας διοτι ηδη την εχουν κανει την μπαζα τους.
οσο γιαυτο που λες οτι δουλευεις 12 ωρες την ημερα καλα κανεις.αν δεν σου αρεσει να φυγεις και να ψαξεις να βρεις αλλη δουλεια,επισης αν εχεις αρχιδια κανε μια δικη σου δουλεια,χρεωσου σαν πουστης,βαλε και κανενα σπιτι υποθηκη και τοτε τα ξαναλεμε.αλλα επειδη δεν σε κοβω για να εχεις τετοια αρχιδια,κανεις οτι κανει ολη η ελλαδα σημερα,βρισκεις μια δουλεια για να την βγαζεις,και ψαχνεσε συνεχεια για το δημοσιο.με λιγα λογια κανεις υπομονη μεχρι να ερθει η ωρα να περασεις τον παραδεισο σου δηλαδη.φιλαρακο δεν γινετε ομως ετσι δουλεια να ξερεις.μαγκα δεν σε κανει η δουλεια που κανεις,μαγκας γινεσε με την δουλεια που κανεις,και αυτο που προσφερεις.αυτα στα λεω εγω που εδωσα εξετασεις μεσω ασεπ(με επριζαν η μανα μου και η αδερφη μου)με πηραν και δεν πηγα φιλε.αμα το βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει και εχεις και ορεξη για δουλεια,ολα γινοντε να ξερεις.γαμησε και οξφορδες,χαβαρντ,και αρχιδια με ριγανη και αλλες σχετικες παπαριες.μυαλο και ορεξη χρειαζετε να ξερεις.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τι ειναι τα STAGES?

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μια μαλακία και μισή. Πριν λίγες μέρες πήραν 50 άτομα σε μουσείο επαρχιακής πόλης, το οποίο ζήτημα αν το επισκέπτονται 20 άτομα ημερησίως, ως φύλακες με πενθήμερο 7ωρο και 400 ευρώ για 1.5 χρόνια. Κάθονται 50 άτομα, νέοι και νέες, και κωλοβαράνε χωρίς να κάνουνε τίποτα, για τα πανηγύρια

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
φιλε μου  εγω  εχω κολλητο  ο  οποιος  τελειωσε το φυσικο Αθηνας, πηγε στην Οξφορδη για μεταπτυχιακο πανω στην νανοτεχνολογια, επεστρεψε  εδω  και  επειδη δεν γουσταρε  να  δουλευει ολη μερα  για 1300 ευρω το μηνα εδωσε ΑΣΕΠ και διοριστηκε καθηγητης σε λυκειο...δν  νομιζω  να  ειναι  ουτε  αμορφωτος  ουτε  τεμπελης,  και  ουτε  στερει  σε  προσοντα απο παρα πολυ  κοσμο  που  το  παιζει  executive manager σε καθε κωλοεταιρια...μην  κανεις  γενικευσεις  και  μην  πας  να  μου  πεις  οτι  στον  ιδιωτικο  τομεα  δουλευουν  ολα ρολοι

Ρε φιλε περιεγραψες το πιο κλασσικο παραδειγμα τεμπελη. Αν δεν το καταλαβαινεις μην ζητας τα ρεστα απο τους αλλους που σε κραζουν.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6

Παλι εισαι λαθος ,για ολα αυτα που λες πληρωνουμε ΕΜΕΙΣ τους δημοσιους υπαλληλους για να μας τα παρεχουν. Και μαλιστα πληρωνουμε ΤΡΕΙΣ Δ.Υ για την δουλεια που θα μπορουσε να κανει ΕΝΑΣ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
να πεις τον κολλητο σου τοτε να γινοτανε υδραυλικος η να εμενε στην οξφορδη αν ειχε αρχιδια για δουλεια.φιλαρακο αυτο που σπουδασε τουλαχιστον ητανε καλο.αλλα μαλλον δεν θα ειχε πολυ ορεξη για δουλεια,και θα θελει να ξεκουραζετε χριστουγεννα,πασχα,καλοκαιρι.
διακαιολογια τις πουτσας εντελως να ξερεις.
και που να δουλεψουν ρε δασκαλε οι φιλολογοι,οι φυσικοι και οι μαθηματικοι
αλλου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ξες τι δυσκολες σχολες ειναι;;;;;;
θα μας τρελανεις
εγω τελειωσα φιλολογια
δεν υπαρχει κατι στο ιδιωτικο που να ειναι ανθρωπινο
και εγω καθηγητης θα προσπαθησω να γινω
εγω μεχρι προτινως νυχτα ειμουν
οχι θα παμε στις ρουμανιες και τις αγγλιες για να ζησουμε :idiot: :idiot: :idiot:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
αυτο το δημόσιο μας έχει φάει και αυτή η επιθυμία. Και μετά μας φταίνε οι πολιτικοί. Να πάει στα τσακίδια η μονιμότητα. Άμα κάποιος θεωρεί ότι δε θα υπάρχει αξιοκρατία να μη πηγαίνει να δουλέψει εκεί. Στην τελική ή όλοι μόνιμοι ή κανένας.
Κάθε μέρα η ίδια μαλακία εδώ μέσα. Ποιος ρε καλλιτέχνη θα κάνει συνταγματική μεταρρύθμιση? Με ποια συναίνεση απ΄την κοινωνία? Αφού όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν κάποιο συγγενή  στο δημόσιο.

Μπίρι-μπίρι-μπίρι χειμώνα καλοκαίρι - μας έχετε ζαλίζει τον έρωτα να πούμε. :headbang:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Η λαγνεία όλων των ανίκανων αγράμματων ληγούρηδων τεμπέληδων σε αυτή τη χώρα για το διορισμό σε μόνιμη θέση στο δημόσιο , είναι απίστευτη και γίνεται πολύ εμετική και ενοχλητική για όλους όσους δουλεύουν και πληρώνουν φόρους , για να βλέπουν τα χρήματά τους να μοιράζονται σε κοπρόσκυλα για εξαγορά ψήφων.

Γαυγίζουν και κλαίνε σε κάθε ευκαιρία τα μουνόπανα για τα ... stage(s)!

Ρε @@ , όταν σας έβαζαν στα stage , σας είχαν ξεκαθαρίσει , ότι είναι μια απλή ευκαιρία να αποκτήσετε κάποια εμπειρία σε συγκεκριμένο αντικείμενο , παίρνοντας ένα μικρό μισθό , ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ... ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. Ούτε τους είπε κανείς ότι τα stage είναι για μόνιμη απασχόληση.Μπορεί έτσι , κάποιοι , να κατόρθωναν να βρουν δουλειά στην πραγματικη οικονομία , του ιδιωτικού τομέα δηλαδή και όχι στα κρατικά κολχώζ των κοπρόσκυλων.

Τι στο διάολο θέλετε και μας ζαλίζετε τα @@ ;

Ήταν ξεκαθαρο από την αρχή γαμώ το φελέκι μου ...

Επιπλέον σας έδωσαν και κάποια μόρια παραπάνω , για να δώσετε εξετάσεις στο ΑΣΕΠ και να διευκολυνθείτε να κάνετε το ονειρό σας ... πραγματικότητα !

Αι στο διάολο από εκεί και πέρα ...

Επαναλαμβάνεται η ιστορία των συμβασιούχων , που ενώ υπέγραφαν ξεκάθαρα σύμβαση ορισμένου χρόνου/έργου και ήταν σαφές ότι σε καμία περίπτωση το τέλος της σύμβασης δεν θα ακολουθούσε διορισμός στο Δημόσιο , όλα τα μουνόπανα όταν λήγει η σύμβαση σκούζουν σε τηλεοράσεις , δρόμους , της πουτάνας το κάγκελο καιεκλιπαρούν να διοριστούν μόνιμοι !!

Αι στα τσακίδια όλοι πλέον ...............

φιλε μια χαρα τα λες...απο την μια συμφωνω αλλα απο την αλλη τα λες χοντρα και ακομψα..

ναι μεν πανε οσοι δεν εχουν τιποτα αλλο να κανουν διχως προϋπηρεσια, εξειδικευση κοκ αλλα υπαρχουν και νεα παιδια τα οποια δεν εχουν μπορεσει να μπουν στην αγορα εργασιας εξαιτιας του κορεσμου σε ολα τα επαγγελματα, οποτε τα "σταδια" ειναι μια λυση...

οπως πολυ σωστα λες μεσα απο τα "σταδια" αποκτας καποιου ειδους εμπειρια οχι ομως και μονιμη θεση στο δημοσιο [ελεος οποιος κατεργαρης το σκεφτηκε αυτο...μεσα απο το "σταδιο" να γινει μονιμος...ΕΛΕΟΣ]
γι'αυτο και λεγεται "σταδια" αν ηταν να μονιμοποιουνται θα το ελεγαν δημοσιο...

οπως σου ειπα ειναι δυο οι κατηγοριες που συμμετεχουν σε αυτα τα προγραμματα...δεν ειναι αναγκη να τα ισοπεδωνουμε ολα...

Υ.Γ. εσενα τι σε κοφτει και εχεις φαει τοσο μεγαλο κολλημα...εδω δεν εχουν προβλημα οι εργοδοτες...εσενα τι σε πειραζει;; :think: :think: :think:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
καλα ρε μλκας εισαι?
Εγω δουλευω με συμβαση δημοσιο και οποια μερα μου καυλωσει σηκωνομαι και φευγω και κανεις δεν μου λεει τιποτα.Κανα 3ωρο περναω απο την δουλεια και μετα γυρναω σπιτι...

Για αυτο επειδη η Ελλαδα περναει δυσκολες μερες οσοι θελετε να εχετε λιγα πορνοευρω να πιτσιλατε χωρις ανγχη δημοσιο ρε χωθειτε εκει οπως μπορειτε.Με συμβαση...με αοριστου χρονου...οπως να ναι...
Και ας κλαινε οι ιδιωτικοι υπαλληλοι...
Εσύ μεγάλε πρέπει νας πας στον Ευαγγελάτο να τα πεις αυτά να γίνει της πουτάνας.

Με το βλάκα το Γιακουμάτο και τα stage στην απέναντι πλευρά κι εσύ στην εξέδρα στο μέσο να κάνεις μπουρδελοανάλυση της ελληνικής πραγματικότητας του δημοσίου.

Θέαμα να το δείχνω στα εγγόνια μου. Respect. :rockon:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Η χωρα μας βρισκετε αυτη τη στιγμη σε μεγαλη κριση και στο χειλος δημοσιας χρεοκοπιας .
Αυτο οφειλετε και το εχουν παραδεχτει ολλοι μα ΟΛΛΟΙ απο τις κακοδιαχιρισεις των δυο μεγαλοκοματων . Μια απο ολλες αυτες τις κακοδιαχιρισεις ειναι και οι εκαστοτε προσλιψεις που κανανε και κανουνε στο δημοσιο για να μαζευουν ψιφουλακια . Εχετε αναρωτιθει κανεις γιατι δεν τολμαει κανενα απο τα δυο μεγολοκοματα να αρει την μονιμοτητα των δημοσιων υπαλληλων? κανεις τους δεν τολμα διοτι το πολιτικο κοστος ειναι μεγαλο , και το μονο που τους ενδιαφερει δεν ειναι να σοσουν την χωρα , αλλα να ειναι στην εξουσια για τη ΚΟΝΟΜΑ .
    Κανονικα θα επρεπε οταν καπιος δημοσιος υπαλιλος δεν κανει καλα την δουλεια του  (χρημαρτιζετε , τεμπελιαζει, ειναι ανικανος) να αποληετε .

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
και που να δουλεψουν ρε δασκαλε οι φιλολογοι,οι φυσικοι και οι μαθηματικοι
αλλου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ξες τι δυσκολες σχολες ειναι;;;;;;
θα μας τρελανεις
Καταπληκτικό!!! :2funny: :2funny: :2funny:

εγω τελειωσα φιλολογια
δεν υπαρχει κατι στο ιδιωτικο που να ειναι ανθρωπινο
και εγω καθηγητης θα προσπαθησω να γινω
εγω μεχρι προτινως νυχτα ειμουν
οχι θα παμε στις ρουμανιες και τις αγγλιες για να ζησουμε :idiot: :idiot: :idiot:
Να πας φίλε μου - ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος άχρηστος θα είσαι εκεί μέσα. :rockon: :rockon: :rockon:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Η χωρα μας βρισκετε αυτη τη στιγμη σε μεγαλη κριση και στο χειλος δημοσιας χρεοκοπιας .
Αυτο οφειλετε και το εχουν παραδεχτει ολλοι μα ΟΛΛΟΙ απο τις κακοδιαχιρισεις των δυο μεγαλοκοματων . Μια απο ολλες αυτες τις κακοδιαχιρισεις ειναι και οι εκαστοτε προσλιψεις που κανανε και κανουνε στο δημοσιο για να μαζευουν ψιφουλακια . Εχετε αναρωτιθει κανεις γιατι δεν τολμαει κανενα απο τα δυο μεγολοκοματα να αρει την μονιμοτητα των δημοσιων υπαλληλων? κανεις τους δεν τολμα διοτι το πολιτικο κοστος ειναι μεγαλο , και το μονο που τους ενδιαφερει δεν ειναι να σοσουν την χωρα , αλλα να ειναι στην εξουσια για τη ΚΟΝΟΜΑ .
    Κανονικα θα επρεπε οταν καπιος δημοσιος υπαλιλος δεν κανει καλα την δουλεια του  (χρημαρτιζετε , τεμπελιαζει, ειναι ανικανος) να αποληετε .

εδω ενας δημοσιος μιλαγε με εναν φιλο του και του ελεγε με υπερηφανεια οτι εχει βαρεθει να παιζει πασιεντζα στο πισι!!!!!

οχι μονο ΔΕΝ ντρεπεται αλλα ειναι ΚΑΙ προκλητικος....

πειτε μου...του σπας ή δεν του σπας τη μουρη;;;;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Καταπληκτικό!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Να πας φίλε μου - ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος άχρηστος θα είσαι εκεί μέσα. :rockon: :rockon: :rockon:
αντε μου στο διαολο
μπουφοειδες τεχνοκρατικο καταπλασμα
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
ιδεα δεν εχεις απο σχολες και κανεις τον ξυπνητζη

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Το ξέρεις ότι χρειάζεσαι άδεια παραμονής για να μπεις στο δημόσιο? :boobies: :boobies: :boobies:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε σεις σοβαρευτειτε!!!

κατινες σκαστε...μην γαματε το θεμα...θα μπει καμια γκομενα εδω μεσα και θα γινουμε ρομπα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom