You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ωχ την πουτσισαμεεεεεεεεεε
ελα ποιος με φωναξε;;;;
(άκου σκασμός κατίνες!! αχαχααχαχχαχα ρε γουλφακηη)
ελα ποιος με φωναξε;;;;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ως την πουτσισαμεεεεεεεεεε
κουλ μπέιμπι, δε σπαμάρω άλλοοοοοοοοοοοοοο
κουλ μπέιμπι, δε σπαμάρω άλλοοοοοοοοοοοοοο
οτι πεις...αλλα οχι και μωρο απο αντρα...ξενερα....
μολις καταλαβα απο την απαντηση σου οτι φιλε μου εισαι και εσυ ενας υποψηφιος δημοσιος υπαλληλος.
οχι ρε καμια σχεση...εγω δουλευω σε ναυτιλιακη και αυτο εχω σπουδασει..οπως καταλαβαινεις καμια σχεση με δημοσιο..
εχεις και εσυ το δικιο σου για τους δημοσιους υπαλληλους αλλα τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι...και οσο για τον αλλον απο την οξφορδη τι επιχειριση να κανει δηλαδη?..να παει να ανοιξει μια siemens μονος του,φιλε δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα..
τελος εκτιθουν πολυ τον ευατο τους οσοι θεωρουν τεμπεληδες ανθρωπους που τελειωνουν μαθηματικο φυσικο κλπ...και συνεχιζουν μετα και για μεταπτυχικα..μαλλον αυτοι ηταν τεμπεληδες καποτε στο σχολειο και νομιζουν πως τα ξερουν ολα..μην υποτιματε τοσο ευκολα τους ανθρωπους και μην νομιζετε οτι μονο εσεις δουλευετε σε αυτην τη χωρα..ολοι τρεχουμε απο το πρωι ως το βραδυ
μολις καταλαβα απο την απαντηση σου οτι φιλε μου εισαι και εσυ ενας υποψηφιος δημοσιος υπαλληλος.
οχι ρε καμια σχεση...εγω δουλευω σε ναυτιλιακη και αυτο εχω σπουδασει..οπως καταλαβαινεις καμια σχεση με δημοσιο..
εχεις και εσυ το δικιο σου για τους δημοσιους υπαλληλους αλλα τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι...και οσο για τον αλλον απο την οξφορδη τι επιχειριση να κανει δηλαδη?..να παει να ανοιξει μια siemens μονος του,φιλε δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα..
τελος εκτιθουν πολυ τον ευατο τους οσοι θεωρουν τεμπεληδες ανθρωπους που τελειωνουν μαθηματικο φυσικο κλπ...και συνεχιζουν μετα και για μεταπτυχικα..μαλλον αυτοι ηταν τεμπεληδες καποτε στο σχολειο και νομιζουν πως τα ξερουν ολα..μην υποτιματε τοσο ευκολα τους ανθρωπους και μην νομιζετε οτι μονο εσεις δουλευετε σε αυτην τη χωρα..ολοι τρεχουμε απο το πρωι ως το βραδυ
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Κύριοι,
Δεν είναι κακό να είσαι ΔΥ, από τη στιγμή που κάνεις σωστά τη δουλειά σου...
Γνωρίζω αρκετούς ΔΥ που είναι απείρως αξιοπρεπέστεροι, πιο μορφωμένοι και καλύτεροι στη δουλειά τους από τα στελεχοειδή και διάφορους "μανατζαραίους" που δεν παράγουν τίποτα αλλά παίζουν με επιτυχία το blame - game και η τέχνη τους στο γλείψιμο ξεπερνά ακόμη και τα κορυφαία λαρυγγια μασαζερί, cg & ct...
Κακό όμως είναι η νοοτροπία ορισμένων που θεωρούν ότι κάποιος τους χρωστάει μια θέση στο δημόσιο και ότι από τη στιγμή που δούλεψαν με οποιοδήποτε καθεστώς σε δημόσια υπηρεσία (σταζ, συμβασιούχοι) κτλ πρέπει να τους περιμένει ντε και καλά καρέκλα, τιμής ένεκεν...
Και το ακόμη χειρότερο είναι ότι ενώ ξέρουν από πριν τους όρους, κλαίγονται για το πόσα βγάζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοι σε θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα...
Αυτά είναι που μου τη σπάνε και όχι η ιδιοότητα του εργαζόμενου στο δημόσιο...
Γνωρίζω αρκετούς ΔΥ που είναι απείρως αξιοπρεπέστεροι, πιο μορφωμένοι και καλύτεροι στη δουλειά τους από τα στελεχοειδή και διάφορους "μανατζαραίους" που δεν παράγουν τίποτα αλλά παίζουν με επιτυχία το blame - game και η τέχνη τους στο γλείψιμο ξεπερνά ακόμη και τα κορυφαία λαρυγγια μασαζερί, cg & ct...
Κακό όμως είναι η νοοτροπία ορισμένων που θεωρούν ότι κάποιος τους χρωστάει μια θέση στο δημόσιο και ότι από τη στιγμή που δούλεψαν με οποιοδήποτε καθεστώς σε δημόσια υπηρεσία (σταζ, συμβασιούχοι) κτλ πρέπει να τους περιμένει ντε και καλά καρέκλα, τιμής ένεκεν...
Και το ακόμη χειρότερο είναι ότι ενώ ξέρουν από πριν τους όρους, κλαίγονται για το πόσα βγάζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες, οι εργαζόμενοι σε θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα...
Κύριοι,
Πολυ σωστος ο κυριος....η προσωπικοτητα ειναι που καθοριζει την λουφα ή την εργασια..
+100000 στον Τιμημενο...
εδω ενας δημοσιος μιλαγε με εναν φιλο του και του ελεγε με υπερηφανεια οτι εχει βαρεθει να παιζει πασιεντζα στο πισι!!!!!
οχι μονο ΔΕΝ ντρεπεται αλλα ειναι ΚΑΙ προκλητικος....
πειτε μου...του σπας ή δεν του σπας τη μουρη;;;;
το κακό είναι πως το δημόσιο είναι οργανωμένο με τέτοιο τρόπο που μεγάλο μέρος των υπαλλήλων έχει την δυνατότηα να δουλεύει από ελάχιστα ως καθόλου. αυτό συμβαίνει γιατί και αυτός που πρέπει να ελέγξει αυτούς τους ανθρώπους ανήκει στην ίδια κατηγορία. σαφώς και τέτοιες δηλώσεις είναι προκλητικές και ενισχύουν την κακή εικόνα προς τους ΔΥ.
το κακό είναι πως το δημόσιο είναι οργανωμένο με τέτοιο τρόπο που μεγάλο μέρος των υπαλλήλων έχει την δυνατότηα να δουλεύει από ελάχιστα ως καθόλου. αυτό συμβαίνει γιατί και αυτός που πρέπει να ελέγξει αυτούς τους ανθρώπους ανήκει στην ίδια κατηγορία. σαφώς και τέτοιες δηλώσεις είναι προκλητικές και ενισχύουν την κακή εικόνα προς τους ΔΥ.
κοιταξε να δεις...
αντε πες ενταξει να κανει ενα διαλειμμα επειδη δουλευει συνεχως και οπως ειναι γνωστο "η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη" αλλα αυτοι εκτος οτι δεν δουλευουν θελουν να κανουν και διαλειμμα στο διαλειμμα!!!
ειναι γελοιοι και τρισαθλιοι...ειναι ξευτιλισμενοι...βεβαια δεν ισχυει για ολους...υπαρχουν και ΚΑΠΟΙΟΙ που κανουν την δουλεια τους ετσι οπως πρεπει...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Κάθε μέρα η ίδια μαλακία εδώ μέσα. Ποιος ρε καλλιτέχνη θα κάνει συνταγματική μεταρρύθμιση? Με ποια συναίνεση απ΄την κοινωνία? Αφού όλοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν κάποιο συγγενή στο δημόσιο.
Μπίρι-μπίρι-μπίρι χειμώνα καλοκαίρι - μας έχετε ζαλίζει τον έρωτα να πούμε.
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Εγώ λέω ρε φιλαράκι τι είναι καλό να γίνει. Τώρα αν θέλου να το κάνουν, αν θέλουν να βρουν τη συναίνεση, να μη τη βρουν να κάνουν ότι θέλουν. Στα @@ μου στο κάτω κάτω. Κακό του κεφαλιού τους. Τώρα συγγνώμη αν δε σε ρωτάμε από πριν για το τι θα λέμε.
Δεν ήταν επί προσωπικού το σχόλιο φίλε μου - sorry αν ενοχλήθηκες μ' αυτό που έγραψα.Τώρα συγγνώμη αν δε σε ρωτάμε από πριν για το τι θα λέμε.
Δες όμως πόσα threads κλάψας φτιάχνονται κάθε τρεις και λίγο. Νισάφι πια.
Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Κόψτε και κανα γαμημένο από δαύτα - δεν κάνει κακό.
Επισκέπτης
Υ.Γ. εσενα τι σε κοφτει και εχεις φαει τοσο μεγαλο κολλημα...εδω δεν εχουν προβλημα οι εργοδοτες...εσενα τι σε πειραζει;;
Γιατί πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής , για να πλήρωνει το κωλό-κράτος τους κηφήνες.
Μόνο όσοι έχουν μετρήσει σπαρταριστά 500€-ρικα στην εφορία μπορούν να καταλάβουν την κωλο-φαγούρα μου ....
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δεν ήταν επί προσωπικού το σχόλιο φίλε μου - sorry αν ενοχλήθηκες μ' αυτό που έγραψα.
Δες όμως πόσα threads κλάψας φτιάχνονται κάθε τρεις και λίγο. Νισάφι πια.
Καταλαβαίνεις τι εννοώ. Κόψτε και κανα γαμημένο από δαύτα - δεν κάνει κακό.
Δεν είναι κλάψα. Είναι μια κατάσταση που δεν αρέσει και θέλουμε να αλλάξει και το λέμε. Είναι κακό να το λες?
Επισκέπτης
Δεν είναι κλάψα.
Εδώ που τα λέμε , αν κατηγορήσει κάποιος τους μη-κρατικοδίαιτους για κλάψα και υπάρχει θεός , πρέπει να του ρίξει κεραυνό στο κεφάλι να τον κάψει.
Λες και είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που σκούζουν στα κανάλια.
Λες και είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που ζητάνε συνεχώς από όλες τις κυβερνήσεις.
Λες και είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που γαμάνε το κέντρο της Αθήνας με πορείες και καταλήψεις κρατικών κτιρίων.
Λες και είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες που γαμάνε τη χώρα με απεργίες ...
ΕΛΕΟΣ .........
Ωραία - αφού Chevalier Fidèle θέλεις να το συζητήσουμε, ας το πράξουμε. Με το να λες τον πόνο σου για το χάλι της Ελλάδας μέρα νύχτα για χρόνια στους ίδιους ανθρώπους, θα αλλάξει τίποτα?Δεν είναι κλάψα. Είναι μια κατάσταση που δεν αρέσει και θέλουμε να αλλάξει και το λέμε. Είναι κακό να το λες?
Πραγματικά όμως?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ωραία - αφού Chevalier Fidèle θέλεις να το συζητήσουμε, ας το πράξουμε. Με το να λες τον πόνο σου για το χάλι της Ελλάδας μέρα νύχτα για χρόνια στους ίδιους ανθρώπους, θα αλλάξει τίποτα?
Πραγματικά όμως?
Eίναι ένα δημόσιο βήμα να λες κάτι. Αυτό το βήμα έχω εδώ θα τα πω. Αν αύριο μεθαύριο είμαι στη Βουλή ίσως τα πω εκεί.