Νέα

Γιατί μας πρήζουν τα @@ με τα stage(s);

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε φιλε  δν  γινεται  για  εναν τυπο που  εχει  τελειωσει  την οξφορδη  να  πιστευεις οτι  δεν  εχει  ορεξη  για  δουλεια..μιλαμε  για  εναν τυπο  που  ολη  μερα  διαβαζε(η πιο δυσκολη δουλεια ειναι αυτο)....ασχετο  δν  ειναι  εκει  το  θεμα..απλα  εκανε  την  επιλογη  του (γιατι  εχει  το στανταρ 1200  με  χριστουγεννα πασχα  κλπ  κλπ + τα ιδιαιτερα ,καλυτερα  απο  το  να  ειναι  σε  μια  εταιρια με  1300)
εγω αυτο  που  ηθελα  να  πω  μν  θεωρουμε  ολους  τουσ δημοσιουσ υπαληλουσ  αχρηστουσ  και  αμορφωτους
οσο για  το  να  εμενε  στην  οξφορδη και  εγω αυτο  του  ελεγα,αλλα  δεν  του  αρεσε  η  ζωη  εκει
α θελει και δημοσιο,και αραλικι,και σιγουρια,θελει και ηλιο και γκομενες
ωραιος τυποςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ωραια και τι θα κανεις οταν τελειωσει η συμβαση σου?

εχεις μεσο στην καινουρια κυβερνηση για να στην ανανεωσει?

ειλικρινα απαντα αν γινεται.

Ε, ρε προβλήματα που' χει ο κόσμος!

Καλά ρε, ούτε ως συμβασιούχος στο δημόσιο δεν μπορείς να κάνεις καριέρα;

:2funny: :2funny: :2funny:

Γαμώ τα € 12.000+ που δίνω φόρους και τέλη κάθε χρόνο!
Είμαι και πολύ φιλόζωος τελικά!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ρε φιλε  δν  γινεται  για  εναν τυπο που  εχει  τελειωσει  την οξφορδη  να  πιστευεις οτι  δεν  εχει  ορεξη  για  δουλεια..μιλαμε  για  εναν τυπο  που  ολη  μερα  διαβαζε(η πιο δυσκολη δουλεια ειναι αυτο)....ασχετο  δν  ειναι  εκει  το  θεμα..απλα  εκανε  την  επιλογη  του (γιατι  εχει  το στανταρ 1200  με  χριστουγεννα πασχα  κλπ  κλπ + τα ιδιαιτερα ,καλυτερα  απο  το  να  ειναι  σε  μια  εταιρια με  1300)
εγω αυτο  που  ηθελα  να  πω  μν  θεωρουμε  ολους  τουσ δημοσιουσ υπαληλουσ  αχρηστουσ  και  αμορφωτους
οσο για  το  να  εμενε  στην  οξφορδη και  εγω αυτο  του  ελεγα,αλλα  δεν  του  αρεσε  η  ζωη  εκει
και ο γεωργατος γιαυτο εφυγε απο την ιταλια.δεν ειχε φραπε  :jerking: :jerking:
τοτε ξερεις τι πρεπει να κανει αυτο το κολοκρατος στο φιλαρακι σου και στο καθε μαλακα που περνει στο δημοσιο, αφου νομιζουν αυτοι οτι κανανε την καλυτερη επιλογη για τη ζωη τους?να τους βαζει και να υπογραφουν ενα χαρτι που θα λεει οτι δεν θα κανουν ποτε απεργια για αυξησεις,και οτι το καλοκαιρι που θα ειναι κλειστα τα σχολεια δεν θα πληρονοντε τους 2 μηνες.τεμπεληδες ειναι φιλε γιαυτο πανε.
γιαυτο οταν θα βλεπουν κανενα μαγκα επιχειρηματια στο δρομο που ταιζει και καμια 5-10 οικογενειες να του περνουν και απο ενα τσιμπουκι για το ευχαριστω,ολα αυτα τα κοπροσκυλα που μολις μπαινου στο δημοσιο,γινοντε και συνδικαλιστες οι μαλακες και μετα θελουν να γινουν και δημαρχοι και υπουργοι οι μαλακες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οταν βγει το πασοκ θα κανει αξιοκρατικες προσληψεις

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
α θελει και δημοσιο,και αραλικι,και σιγουρια,θελει και ηλιο και γκομενες
ωραιος τυποςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :2funny:
ρε τυπε απο την αρχη δεν ειπα οτι το φιλαρακι του τεμπελαρος?
μην το ψαχνεις παραπανω τωρα.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Βεβαιως βασικη απαιτουμενη γνωση θα ειναι η αλλαγη αλυσιδας σε ποδηλατα :boobies:
μαθε απο τωρα να την αλλαζεις εσυ αφου την ψαχνεις να γινεις μονιμος στο δημοσιο.
επισης σαν επιπλεον προσον θα θεωρουν το φουσκωμα της ροδας με τρομπα. :jerking: :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαθε απο τωρα να την αλλαζεις εσυ αφου την ψαχνεις να γινεις μονιμος στο δημοσιο.
επισης σαν επιπλεον προσον θα θεωρουν το φουσκωμα της ροδας με τρομπα. :jerking: :jerking:
στην τρομπα ειναι ειδικος ο αβραμης τυπε :2funny:

Επισκέπτης

ασε με εμενα τι θα κανω και κοιτα να πηγαινει καλα το μαγαζι σου φιλε γιατι θα πρεπει να μας πληρωνεις.Πως θα γινει η δουλεια ρε?

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
αφου μας λεει σουξου μουξου μανταλακια ο αλλος τυπος ρε δικε μου
και ο αλλος μαλλον για δημοσιο θα την ψαχνει τυπε μου.
τυπε μετα το πολεμο με το σωματειο του αδερφατου,λες να γινει και ο πολεμος με το σωματειο του δημοσιου? :think: :think: :think: :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και ο αλλος μαλλον για δημοσιο θα την ψαχνει τυπε μου.
τυπε μετα το πολεμο με το σωματειο του αδερφατου,λες να γινει και ο πολεμος με το σωματειο του δημοσιου? :think: :think: :think: :think: :think:
ρε τυπε μπας και αυτος που πηγε καθηγητης,ειναι ο γνωστος καθηγητης? ;)
ειχε και θητεια στην οξφορδη ;)

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ασε με εμενα τι θα κανω και κοιτα να πηγαινει καλα το μαγαζι σου φιλε γιατι θα πρεπει να μας πληρωνεις.Πως θα γινει η δουλεια ρε?
εγω καλα ειμαι φιλε.κανονισμενος ειμαι.
εσυ και κατι αλλοι να βαλετε μυαλο γιατι μια ζωη στην πεινα θα ειστε.

Επισκέπτης
εγω καλα ειμαι φιλε.κανονισμενος ειμαι.
εσυ και κατι αλλοι να βαλετε μυαλο γιατι μια ζωη στην πεινα θα ειστε.

προφανως απο το να γινουμε σκλαβοι του ιδιωτικου προτιμαμε να τα ξυνουμε και να πληρωνομαστε :2funny:
Δεν γινεται εξαλου να ανοιξουμε ολοι στριγκοσουτιενομαγαζα :grin:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
προφανως απο το να γινουμε σκλαβοι του ιδιωτικου προτιμαμε να τα ξυνουμε και να πληρωνομαστε :2funny:
Δεν γινεται εξαλου να ανοιξουμε ολοι στριγκοσουτιενομαγαζα :grin:
ναι αλλα μια ζωη θα κλαιγεσε και θα εισαι και μπατηρις.ολη σου η ζωη θα ειναι ενα στεγαστικο δανειο,και ενα αυτοκινητο με δανειο και αυτο.

Επισκέπτης
ναι αλλα μια ζωη θα κλαιγεσε και θα εισαι και μπατηρις.ολη σου η ζωη θα ειναι ενα στεγαστικο δανειο,και ενα αυτοκινητο με δανειο και αυτο.

με ξερεις ρε φιλε και μιλας? :2funny: :2funny: :2funny: τι στεγαστικο και δανειο?δεν σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να εχω ετοιμο οτι θελω? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και δεν ξερω και πολλους δημοσιους με δανεια.Οι περισσοτεροι ειναι αμοιροι ανεργοι ιδιωτικοι υπαλληλακοι που καταχρεωνονται με διαφορα κωλοδανεια.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
με ξερεις ρε φιλε και μιλας? :2funny: :2funny: :2funny: τι στεγαστικο και δανειο?δεν σου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να εχω ετοιμο οτι θελω? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και δεν ξερω και πολλους δημοσιους με δανεια.Οι περισσοτεροι ειναι αμοιροι ανεργοι ιδιωτικοι υπαλληλακοι που καταχρεωνονται με διαφορα κωλοδανεια.
εχεις δικιο.ξεχασα οτι σε αυτο το σαιτ ο πιο φτωχος ειναι εφοπλιστης. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom