Νέα

Γιατί μας πρήζουν τα @@ με τα stage(s);

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
δεν χρειαζεται μεσο για αυτες τις ψευτοσυμβασεις.
Μπορουν να με ξαναπαρουν αλλα μετα απο καποιους μηνες.Ενδιαμεσα κοιταω να βρω και κανενα αλλο αναλογο προγραμματακι στο δημοσιο.

τι χρειαζεσαι τοτε?

γιατι εγω ξερω οτι αυτα βγαινουν φωτογραφικα,δεν δημοσιευονται και ληγουν σε 5 μερες οι προθεσμιες..

πρεπει καποιος να στο πει οτι θα βγει στην ταδε υπηρεσια..

αρα μεσο.ναι η οχι?

bgeorgi

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
Στο δημόσιο πάνε όλοι οι τεμπέληδες που δεν έχουν είτε όρεξη για δουλειά είτε προσόντα. Διαφορετικά θα πήγαιναν στην πραγματική οικονομία , στον ιδιωτικό τομεα ή θα ήταν αυτοαπασχολούμενοι._

φιλε μου  εγω  εχω κολλητο  ο  οποιος  τελειωσε το φυσικο Αθηνας, πηγε στην Οξφορδη για μεταπτυχιακο πανω στην νανοτεχνολογια, επεστρεψε  εδω  και  επειδη δεν γουσταρε  να  δουλευει ολη μερα  για 1300 ευρω το μηνα εδωσε ΑΣΕΠ και διοριστηκε καθηγητης σε λυκειο...δν  νομιζω  να  ειναι  ουτε  αμορφωτος  ουτε  τεμπελης,  και  ουτε  στερει  σε  προσοντα απο παρα πολυ  κοσμο  που  το  παιζει  executive manager σε καθε κωλοεταιρια...μην  κανεις  γενικευσεις  και  μην  πας  να  μου  πεις  οτι  στον  ιδιωτικο  τομεα  δουλευουν  ολα ρολοι

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
αντι να ψαχνεις ο αλλος για δουλεια,ψαχνει κανενα προγραμμα του δημοσιου. :jerking: :jerking:
ε δεν του φταιει κανεις για το χαλι του μετα.μια ζωη ανεργος θα ειναι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μην ειστε κοροιδα.ο βασικος μισθος ειν αι 700 ευρω.
μπαινεις ταμειο ανεργιας στον οαεδ και περνεις 500 ευρω και δεν κανεις τιποτα.
εισαι βασιλιας ρε.αυτη ειναι η ελλαδα.
αν περνεις ταμειο ανεργιας παλι δημοσιος υπαλληλος εισαι. :2funny: :2funny:
εγω και κατι αλλοι μαλακες μονο πληρωνουμε τεβε. :jerking: :jerking: :jerking:
:rockon:

Επισκέπτης
τι χρειαζεσαι τοτε?

γιατι εγω ξερω οτι αυτα βγαινουν φωτογραφικα,δεν δημοσιευονται και ληγουν σε 5 μερες οι προθεσμιες..

πρεπει καποιος να στο πει οτι θα βγει στην ταδε υπηρεσια..

αρα μεσο.ναι η οχι?

αν προλαβεις την προκυρηξη τις μερες που βγαινει βρισκεις.Και αρκετες φορες αναρτωνται τετοιες προκυρηξεις σε δημοσιες υπηρεσιες.Απλα λιγο να ασχολεισαι να τα παρακουλουθεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στο δημόσιο πάνε όλοι οι τεμπέληδες που δεν έχουν είτε όρεξη για δουλειά είτε προσόντα. Διαφορετικά θα πήγαιναν στην πραγματική οικονομία , στον ιδιωτικό τομεα ή θα ήταν αυτοαπασχολούμενοι._

φιλε μου  εγω  εχω κολλητο  ο  οποιος  τελειωσε το φυσικο Αθηνας, πηγε στην Οξφορδη για μεταπτυχιακο πανω στην νανοτεχνολογια, επεστρεψε  εδω  και  επειδη δεν γουσταρε  να  δουλευει ολη μερα  για 1300 ευρω το μηνα εδωσε ΑΣΕΠ και διοριστηκε καθηγητης σε λυκειο...δν  νομιζω  να  ειναι  ουτε  αμορφωτος  ουτε  τεμπελης,  και  ουτε  στερει  σε  προσοντα απο παρα πολυ  κοσμο  που  το  παιζει  executive manager σε καθε κωλοεταιρια...μην  κανεις  γενικευσεις  και  μην  πας  να  μου  πεις  οτι  στον  ιδιωτικο  τομεα  δουλευουν  ολα ρολοι

Α μάλιστα. Τέλειωσε Οξφόρδη και ήρθε εδώ να γίνει καθηγητής ε?

Επισκέπτης
αντι να ψαχνεις ο αλλος για δουλεια,ψαχνει κανενα προγραμμα του δημοσιου. :jerking: :jerking:
ε δεν του φταιει κανεις για το χαλι του μετα.μια ζωη ανεργος θα ειναι.

τι δουλεια ρε φιλε?Βοηθος βιδωτη καπακιων βοθρου? :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατι να γινω χαμαλης για ψευτοευρω οταν μπορω να τα εχω και πιο ξεκουραστα?Και κοροιδευεις οσους ψαχνουν προγραμματα του δημοσιου αλλα απο εκει μεσα εστω και απο χρονια μετα μονιμοποιεισαι σχεδον.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Γιατι να γινω χαμαλης για ψευτοευρω οταν μπορω να τα εχω και πιο ξεκουραστα?Και κοροιδευεις οσους ψαχνουν προγραμματα του δημοσιου αλλα απο εκει μεσα εστω και απο χρονια μετα μονιμοποιεισαι σχεδον.

δεν εχεις απαντησει ακομα.

κοιτα το προηγουμενο ποστ μου.

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6

να πεις τον κολλητο σου τοτε να γινοτανε υδραυλικος η να εμενε στην οξφορδη αν ειχε αρχιδια για δουλεια.φιλαρακο αυτο που σπουδασε τουλαχιστον ητανε καλο.αλλα μαλλον δεν θα ειχε πολυ ορεξη για δουλεια,και θα θελει να ξεκουραζετε χριστουγεννα,πασχα,καλοκαιρι.
διακαιολογια τις πουτσας εντελως να ξερεις.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να πεις τον κολλητο σου τοτε να γινοτανε υδραυλικος η να εμενε στην οξφορδη αν ειχε αρχιδια για δουλεια.φιλαρακο αυτο που σπουδασε τουλαχιστον ητανε καλο.αλλα μαλλον δεν θα ειχε πολυ ορεξη για δουλεια,και θα θελει να ξεκουραζετε χριστουγεννα,πασχα,καλοκαιρι.
διακαιολογια τις πουτσας εντελως να ξερεις.
τυπε στην οξφορδη υπαρχει πιεση
ενω εδω μπαινουμε σε ενα σχολειο,το συστημα ειναι μπουρδελο,αραζουμε κ ο μισθος μα πεφτει

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
ειδες τελικα τι μαλακες ειμαστε ολοι οι ελληνες.ενω εισαι κατα τις μονιμοποιησης θελεις να γινεις μονιμος στο δημοσιο.ρε αντε ουστττττττττττ ολοι μας.γαμω την ρατσα μας τελικα μονο αυτο εχω να πω.

Επισκέπτης
ειδες τελικα τι μαλακες ειμαστε ολοι οι ελληνες.ενω εισαι κατα τις μονιμοποιησης θελεις να γινεις μονιμος στο δημοσιο.ρε αντε ουστττττττττττ ολοι μας.γαμω την ρατσα μας τελικα μονο αυτο εχω να πω.

ειπα εγω ρε παπαρα οτι ειμαι κατα της μονιμοποιησης?Μονιμοποιηση και δημοσιο φορ εβερ ρε και ας φωναζουν οι ιδιιωτικοι σκλαβοι.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αν προλαβεις την προκυρηξη τις μερες που βγαινει βρισκεις.Και αρκετες φορες αναρτωνται τετοιες προκυρηξεις σε δημοσιες υπηρεσιες.Απλα λιγο να ασχολεισαι να τα παρακουλουθεις.

απο  εμπειριες φιλων ,αν δεν εχεις εσωτερικη πληροφορηση οτι θα βγει

δεν την παιρνεις χαμπαρι. και μετα μεσο για να σε επιλεξουν.αρα θες σε καθε κυβερνηση μεσο.

ειναι ετσι η δεν ειναι?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

κατσε δουλευε εσυ για 700 ευρω 14 ωρες. σκασε ομως .μη διαμαρτυρεσαι συνεχεια αφου σαρεσει. ;)

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
τυπε στην οξφορδη υπαρχει πιεση
ενω εδω μπαινουμε σε ενα σχολειο,το συστημα ειναι μπουρδελο,αραζουμε κ ο μισθος μα πεφτει
τυπε συμφωνω οτι υπαρχει πιεση αλλα περνεις καλα λεφτα και εχει και μεγαλυτερες ευκαιριες.
απλα ο μαγκας ειναι τεμπελακος και ηθελε αραλικι.
υπαρχουν πολλοι ελληνες που εκατσαν στο εξωτερικο μετα τις σπουδες τους και κονομανε καλα λεφτα.για μαλακες τους εχεις?

Επισκέπτης
απο  εμπειριες φιλων ,αν δεν εχεις εσωτερικη πληροφορηση οτι θα βγει

δεν την παιρνεις χαμπαρι. και μετα μεσο για να σε επιλεξουν.αρα θες σε καθε κυβερνηση μεσο.

ειναι ετσι η δεν ειναι?

το να σε ενημερωσει καποιος απο την υπηρεσια οτι πχ βγηκε μια προκυρηξη δεν θεωρειται μεσο...αλλα το βρισκεις και μονος σου αν ψαχνεις κατα καιρους στις διαφορες υπηρεσιες οτι προγραμματα ανακοινωνουν.

Οτι με μεσο σε επιλεγουν παντα σε ολα τα προγραμματα ειναι αυτονοητο...αλλα ετσι πας και για μονιμοποιηση ανετα αν ειναι.

bgeorgi

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
0
ρε φιλε  δν  γινεται  για  εναν τυπο που  εχει  τελειωσει  την οξφορδη  να  πιστευεις οτι  δεν  εχει  ορεξη  για  δουλεια..μιλαμε  για  εναν τυπο  που  ολη  μερα  διαβαζε(η πιο δυσκολη δουλεια ειναι αυτο)....ασχετο  δν  ειναι  εκει  το  θεμα..απλα  εκανε  την  επιλογη  του (γιατι  εχει  το στανταρ 1200  με  χριστουγεννα πασχα  κλπ  κλπ + τα ιδιαιτερα ,καλυτερα  απο  το  να  ειναι  σε  μια  εταιρια με  1300)
εγω αυτο  που  ηθελα  να  πω  μν  θεωρουμε  ολους  τουσ δημοσιουσ υπαληλουσ  αχρηστουσ  και  αμορφωτους
οσο για  το  να  εμενε  στην  οξφορδη και  εγω αυτο  του  ελεγα,αλλα  δεν  του  αρεσε  η  ζωη  εκει

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
το να σε ενημερωσει καποιος απο την υπηρεσια οτι πχ βγηκε μια προκυρηξη δεν θεωρειται μεσο...αλλα το βρισκεις και μονος σου αν ψαχνεις κατα καιρους στις διαφορες υπηρεσιες οτι προγραμματα ανακοινωνουν.

Οτι με μεσο σε επιλεγουν παντα σε ολα τα προγραμματα ειναι αυτονοητο...αλλα ετσι πας και για μονιμοποιηση ανετα αν ειναι.

ωραια και τι θα κανεις οταν τελειωσει η συμβαση σου?

εχεις μεσο στην καινουρια κυβερνηση για να στην ανανεωσει?

ειλικρινα απαντα αν γινεται.

Επισκέπτης
ωραια και τι θα κανεις οταν τελειωσει η συμβαση σου?

εχεις μεσο στην καινουρια κυβερνηση για να στην ανανεωσει?

τι να κανω?ειτε κοιταω να χωθω σε κανενα ταμειο ανεργειας ειτε ψαχνω για νεα προγραμματα για καμια αλλη συμβαση εστω και λιγων μηνων...
Αν εχω μεσο στην κυβερνηση κοιταω να μονιμοποιηθω το γρηγοροτερο οχι να παιζω με τις συμβασεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom