Διαγραμμένο μέλος 166450
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Δηλάδη να χύσω ακάποτα σε μουνί,κώλο ή λαρύγγι και είναι σαν τη κρέμα τα χύσια.Αυτό κατάλαβα.Ευχάριστω.Για φράπε-μπριζόλα?
φραπεδια τυπε=μαλακια :S :S :SΔηλάδη να χύσω ακάποτα σε μουνί,κώλο ή λαρύγγι και είναι σαν τη κρέμα τα χύσια.Αυτό κατάλαβα.Ευχάριστω.Για φράπε-μπριζόλα?
creampie= κρεμπιες τυπε.τωρα εχει αναπτυχθει στο σαιτ μια συζητηση αν κρεμπιες ειναι μονο σε μουνοτρυπιδι και κωλοτρυπιδι η ειναι και σε λαρρυγι .εγω ειμαι της δευτερης σχολης :S :S :S
για τον φραπε τυπε ναι.για το μπριζολα ειλικρινα δεν ξερω.βοηθατε λιγο ρε μαλακες. :S :S :SΑς κάνω μια προσπάθεια:Φράπες=σου παίζει μαλακία και χύνεις και μπριζόλα είναι το μουνί,που σημάινει πηδάς.
τύπε έμπλεξες :Sγια τον φραπε τυπε ναι.για το μπριζολα ειλικρινα δεν ξερω.βοηθατε λιγο ρε μαλακες. :S :S :S
Συντάσσομαι με την άποψή σου περί κρεμπιέ, τύπε.
τυπε τι γνωμη εχεις,υφισταται κρεμπιες σε λαρρυγι η μονο μουνο-κωλοτρυπιδι; :S :S :S
πως θα γινει τωρα τυπε :S :S :Sτύπε έμπλεξες :S
Συντάσσομαι με την άποψή σου περί κρεμπιέ, τύπε.
να του δώσεις τύπε να διαβάσει την bourdelopedia και να έρθει για εξετάσεις :Sπως θα γινει τωρα τυπε :S :S :S
τυπε φοβαμαι θα ερθει με σκονακια :S :S :Sνα του δώσεις τύπε να διαβάσει την bourdelopedia και να έρθει για εξετάσεις :S
Τύποι χαίρομαι που το πρώτο μου θέμα είχε τόση επιτυχία.
Τωρα αυτη η μαλακια που κολλαει ρε ΤΥΠΕ ?