enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.789
- Πόντοι
- 3.656
Κυρίως ο Πορνομετανάστης....
τυπε εκανε ο δημητρακης τους ρωσους χυστες να λενε ο ενας τον αλλο τυπε;
Κυρίως ο Πορνομετανάστης....
Στο "ελεεινίδες" αναφερόμουν τύπε.τυπε εκανε ο δημητρακης τους ρωσους χυστες να λενε ο ενας τον αλλο τυπε;
απολυτος νομιζω
Δυστυχώς τον έφαγε η σμέρνα, τύπε μου.
υπαρχει και η εκδοχή ότι ζει ακομα αναμεσα μας :S :S :S
τυπε εδω εχουμε ποιοτητα
εξω οι τυποι λενε ο ενας τον αλλο μαλακα :S :S :S
Λόγια της παρηγοριάς τύπε μου. Προβάλουμε την επιθυμία μας για να αντέξουμε την απώλεια.
Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι πια ανάμεσά μας.
Τόσους κουβάλησε. Υπήρξε και γι αυτόν η ώρα που τον κουβάλησαν τέσσερις.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Το ελεεινίδες το συναντώ είναι η αληθεια όλο και περισσότερο.
Η εκφραση αυτή λογω της εξαιρετικης της ευστοχιας διαδίδεται με ραγδαίους ρυθμους
Τι έπαθε αυτός ο τύπος? Έχω ακούσει πολλά για δαυτον.απολυτο αρσενικο νομιζω κι εγω. Να επιβεβαιωσουν παλιοτεροι
Καταχωρηθηκε ο ορος στη μνημη του
Αυτό ακριβως είναι το μεγαλειο ,ότι δεν εξηγειται πως εφτασε εκει που είναι. ;) ;)
Να δεις που το "τυπε" θα χρησιμοποιείται σαν σύνθημα για να αναγνωρίζονται οι συναγωνιστες μεταξυ τους στα μαγαζια εξω,(αν δεν συμβαινει ηδη αυτό ).
Έχει πεθάνει στα αλήθεια? Είναι νεκρός? Η τρολαρετε?Υπαρχει καποιος που μπορει να επιβεβαιωσει οτι ο απολυτος δεν ειναι πλεον κοντα μας;
Πρέπει να το βάλει ο Μπαμπινιώτης στο λεξικό του. Άμα το κάνει όμως τον βλέπω επικηρυγμένο από τις φεμινίστριες και υπόδικο. :S
Πρέπει να το βάλει ο Μπαμπινιώτης στο λεξικό του. Άμα το κάνει όμως τον βλέπω επικηρυγμένο από τις φεμινίστριες και υπόδικο. :S