Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Συνάδελφοι, σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών συναγωνιστών οι περισσότεροι που συχνάζουμε στα εν λόγω μαγαζιά έχουμε κατά καιρούς "τσιμπηθεί" με μια (τουλάχιστο) κοπελιά!! Προσωπικά έχω καραερωτευθεί μια στο παρελθόν. Τι μας παρασύρει σε ένα πάθος με..σχεδόν σίγουρη χυλόπιτα; Τι μας μαγεύει στις στριπτιζούδες; Τις εμπειρίες σας συναγωνιστές!  ;)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μας  μαγεύει  η  ικανοποίση  του απωθημένου  που  μας  δημιουργούν οι ατικοί μύθοι ( η  γυναίκα  του  αρχηγού , ο κολητός  μου  ο μπάρμαν , ο φίλος  μου  ο  πορτιέρης κ.λπ. )

Επίσης  συνηγορεί η  μαλακία  μας . Ερωτευόμαστε  μία  γκόμενα  με  μουνί πηγάδι που  μας  το παίζει παρθένα . Γιατί ?
Επειδή όταν χορεύει  στο σουλήνα  όλοι θέλουν να  την  φυστικώσουνε !Και  έχουμε την ψευδαίσθηση  ότι  τρώμε τη  μπριζόλα  μόνοι μας ! Άρα  νικάμε  όλους  τους  άλλους που κοιτανε  από  κατω .
Αρα  λοιπόν  γαμώντας  τη «γυναίκα  του αρχηγού » , μας  φαίνεται  ότι γινόμαστε  λιγάκι αρχηγόπουλα !
Πάντως  κατά  καιρούς και με  μέτρο  δεν  είναι  κακό !
Οι περισσότερες  είναι  πανέμορφα  και περιποιημένα  πλάσματα , γατόνια  στην τέχνη  του  έρωτα ! Άμα  δεν χάνεις  τον έλεγχο  να  σε  τρώνε  και βρίσκεις  τη χρυση  τομή  είναι  πιο φτηνές  και  πιο και με  καλύτερο VFM από  την κάθε  κωλοβίζιτα  που  το παίζει βεντέτα ! Στέκονται  κι  όλας  σε όλα  τα  περιβάλοντα , και στα  καλύτερα .
Ο λαός  λέει  εξ  άλλου  από  το  να  τρώς  φασόλια  μόνος  σου  καλύτερα  τούρτα  με  παρέα ( ε  ας  είναι και μεγάλη  η  παρέα , οι καλοί παντού  χωράνε ) !

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οποιος ερωτευεται στριπτιτζουδες εχει υπογραψει την χρεωκοπια του! :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οποιος ερωτευεται στριπτιτζουδες εχει υπογραψει την χρεωκοπια του! :grin:

τον πουρούλη τον ερωτεύονται αυτές γι αυτό είναι πλέον ζάμπλουτος.
εμένα μου τα φαγαν όλα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
τον πουρούλη τον ερωτεύονται αυτές γι αυτό είναι πλέον ζάμπλουτος.
εμένα μου τα φαγαν όλα.
Ο Πουρούλης  δεν είναι ζάμπλουτος !
Είναι πτωχός , σεμνός  και ταπεινός !
Αλλά  και αγαπησιάρης !
Και συ  βρε  Νούλη  μου ,  πότε  πρόλαβες  και χρεωκόπησες  μέσα  σε  μια  νύχτα !
Αλλά  εσένα  χρυσέ  μου  δεν σου  φτάνει μία  τη  φορά !
Είσαι  του μαζικού αθλητισμού !

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Σε αυτη τη χωρα που ο Ελληνας εχει κανει χρυσες τις τανες και ψαχνεται να παει ακομα και στο πιο τρελλο μερος του κοσμου για να βρει ωραιες γυναικες,εσυ ρωτας αυτο το απλο πραγμα?  :grin:
Ειναι φως φαναρι το γιατι......

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σε αυτη τη χωρα που ο Ελληνας εχει κανει χρυσες τις τανες και ψαχνεται να παει ακομα και στο πιο τρελλο μερος του κοσμου για να βρει γυναικες,εσυ ρωτας αυτο το απλο πραγμα?  :grin:
Ειναι φως φαναρι το γιατι......

Ναι  είναι  κωλοφάνερο !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Πουρούλης  δεν είναι ζάμπλουτος !
Είναι πτωχός , σεμνός  και ταπεινός !
Αλλά  και αγαπησιάρης !
Και συ  βρε  Νούλη  μου ,   πότε  πρόλαβες  και χρεωκόπησες  μέσα  σε  μια  νύχτα !
Αλλά  εσένα  χρυσέ  μου  δεν σου  φτάνει μία  τη  φορά !
Είσαι  του μαζικού αθλητισμού !
έχω αρχαιοελληνικό αθλητικό πνεύμα.
Πρώτα η Αμιλλα!!!!!!!!!!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Ο Ωνάσης είχε άλλη φιλοσοφία με τις γυναίκες:

«Αν πηδάς καλά, σε ερωτεύονται μόνο τη στιγμή της πράξης... Τις άλλες ώρες, αν είσαι πλούσιος, σκέφτονται τα λεφτά σου και την καλοπέραση τους, οι σκρόφες...»

και για να το ελεγε αυτο ο Αριστος που αγοραζει και πουλαγε οποια ηθελε κατι ηξερε ο Μεγιστος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom