Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ο Ωνάσης είχε άλλη φιλοσοφία με τις γυναίκες:

«Αν πηδάς καλά, σε ερωτεύονται μόνο τη στιγμή της πράξης... Τις άλλες ώρες, αν είσαι πλούσιος, σκέφτονται τα λεφτά σου και την καλοπέραση τους, οι σκρόφες...»

και για να το ελεγε αυτο ο Αριστος που αγοραζει και πουλαγε οποια ηθελε κατι ηξερε ο Μεγιστος

Άμα  μου  δανείζεις 1-2  τάνκερ , να  σου  γράψω  ολόκληρο λέυκωμα  από μαλακίες !

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το ερώτημα είναι αν ΑΥΤΕΣ μας ερωτεύονται (δεν εννοώ το πορτοφόλι μας)
Για εμάς η απάντηση είναι προφανώς απλή.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
[move] :piss:[/move]

το νεο μου καλλιτεχνικο εγχειρημα με τιτλο "κατουρωντας κοντρα στον ανεμο"

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Απογορεύται  το Ουρείν  Δημοσίως !
Υπάρχουνε  καλύτεροι τρόποι για  να γίνεις  βεριτάμπλ Κινέζος
μι βιαζεσε γερακο
ποσα δινισ να σου σκιαγραφισο το ποτρετο?

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Συνάδελφοι, σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών συναγωνιστών οι περισσότεροι που συχνάζουμε στα εν λόγω μαγαζιά έχουμε κατά καιρούς "τσιμπηθεί" με μια (τουλάχιστο) κοπελιά!! Προσωπικά έχω καραερωτευθεί μια στο παρελθόν. Τι μας παρασύρει σε ένα πάθος με..σχεδόν σίγουρη χυλόπιτα; Τι μας μαγεύει στις στριπτιζούδες; Τις εμπειρίες σας συναγωνιστές!  ;)

Εγω δεν κανω και τιποτα άλλο μια ζωή, χώνωμαι για τα καλά με τη πρωτη ευκαρία. Μου αρέσει η περιπέτεια και το σασπένς. Με μια νορμάλ κοπέλα δεν τα έχει αυτά, ειναι όλα πολύ νορμάλ και βαρετά. Με τις κοπέλες της δουλειάς με πιάνει ενα "βράσιμο" μια "καούρα", μπορεί να στεναχωρηθώ πάρα πολύ αλλα γενικά περναω πιο καλά γιατι ειναι πιο έντονα όλα.

Επισκέπτης
Συνάδελφοι, σύμφωνα με μαρτυρίες πολλών συναγωνιστών οι περισσότεροι που συχνάζουμε στα εν λόγω μαγαζιά έχουμε κατά καιρούς "τσιμπηθεί" με μια (τουλάχιστο) κοπελιά!! Προσωπικά έχω καραερωτευθεί μια στο παρελθόν. Τι μας παρασύρει σε ένα πάθος με..σχεδόν σίγουρη χυλόπιτα; Τι μας μαγεύει στις στριπτιζούδες; Τις εμπειρίες σας συναγωνιστές!  ;)

Ερωτεύεται..όποιος δεν γαμήσει στα 3 πρώτα ραντεβού...(βάζω 3 για να μη λέτε οτι είναι πουτάνες...ή οτι δεν υπάρχουν κ καλά παιδιά...)! Γνωρίζοντας τον κύκλο τους κ τη ζωή τους..τη σκέψη του έρωτα...καταλαμβάνει η λύπηση...(προσωπική άποψη)!

:2funny:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Άμα  μου  δανείζεις 1-2  τάνκερ , να  σου  γράψω  ολόκληρο λέυκωμα  από μαλακίες !

Ελα εισαι αδικος... Λεει αυτο που λεμε σχεδον ολοι εδω μεσα... Στην αρχη σε ερωτευνται για το πηδημα και μετα αν εισαι πλουσιος κτλ κτλ

Ειναι δηλωση εκ των ακρογωνιαιων του site!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Μη  γκελάς .
Αυτά  ακούω  από σένα , αυτά  λέω .
δεν  μπορεί  ένας  αρχοντικός  Ιταλός να  βγαίνει  παραλιακώς  με  μη  κυρίες !

Ακούω  τέτοια  και  ντιψαω  πουλύ !

ΥΓ
Ο Περσόνας  έχει  δίκηο
Μπαρτσα  ΟΕΟ

Επισκέπτης
Ελα εισαι αδικος... Λεει αυτο που λεμε σχεδον ολοι εδω μεσα... Στην αρχη σε ερωτευνται για το πηδημα και μετα αν εισαι πλουσιος κτλ κτλ

Εμένα με ερωτεύονται στην αρχή επειδή είμαι πάμπτωχος...μετά με ερωτεύονται επειδή είμαι κ καλό παιντί...

Επισκέπτης
Μη  γκελάς .
Αυτά  ακούω  από σένα , αυτά  λέω .
δεν  μπορεί  ένας  αρχοντικός  Ιταλός να  βγαίνει  παραλιακώς  με  μη  κυρίες !

Ακούω  τέτοια  και  ντιψαω  πουλύ !

ΥΓ
Ο Περσόνας  έχει  δίκηο
Μπαρτσα  ΟΕΟ

Άσε τις μαλακίες...εγώ με φτωχοκόριτσα βγαίνω...της κλάσης μου δλδ..

Κρίμα που δεν μπορώ να βάλω φωτό..απ'την έξοδο που αναφέρεσαι...
Να δεις κι εσύ κ όλοι...με τι είδους φτωχαδάκια βγαίνω...(κ δεν κάνω πλάκα)!

Να πάτε στο Trust να πιείτε...που είναι κ φθηνά...

Υ/Γ--> ο περσόνας θέλει γαμησάκι...αλλά δε του κάνουμε τη χάρη...

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Γνωρίζοντας τον κύκλο τους κ τη ζωή τους..τη σκέψη του έρωτα...καταλαμβάνει η λύπηση...(προσωπική άποψη)!

πολυ καλο  :thumbsup:

ειδικα αμα το γενικευσουμε σε ολες τις επαγγελματιες κ οχι μονο στα κοριτσια του σωληνα παρολο που γιαυτες μιλαει ο original poster

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Thanks συνάδελφε, με καλύπτεις.  :rockon:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Εγω πιστευω γενικα στην ατακα του Σωκρατη...Η Ευτυχια βρισκεται σε αυτο που δεν εχουμε...Κυριοι ασ το δεχτουμε..Και βεβαια μας αρεσουν εμφανισιακα ολες αυτες οι κοπελες και αμα ειναι και λιγο προστυχες στο βλεμματακι οταν μας κανουν χορο αστα να πανε..Η απορια μου ειναι:Αν ειχαμε αραγε μια θεογκομενα για κοπελα, μετα απο λιγο παλι δεν θα θελαμε ισως να κανουμε κατι με καποια αλλή (εγω προσωπικα εξαρταται) για να εχει λιγη ποικιλια το πραμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom