Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εγω πιστευω γενικα στην ατακα του Σωκρατη...Η Ευτυχια βρισκεται σε αυτο που δεν εχουμε...Κυριοι ασ το δεχτουμε..Και βεβαια μας αρεσουν εμφανισιακα ολες αυτες οι κοπελες και αμα ειναι και λιγο προστυχες στο βλεμματακι οταν μας κανουν χορο αστα να πανε..Η απορια μου ειναι:Αν ειχαμε αραγε μια θεογκομενα για κοπελα, μετα απο λιγο παλι δεν θα θελαμε ισως να κανουμε κατι με καποια αλλή (εγω προσωπικα εξαρταται) για να εχει λιγη ποικιλια το πραμα?
Έτσι ακριβώς συνάδελφε!  :rockon:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Εγω πιστευω γενικα στην ατακα του Σωκρατη...Η Ευτυχια βρισκεται σε αυτο που δεν εχουμε...Κυριοι ασ το δεχτουμε..Και βεβαια μας αρεσουν εμφανισιακα ολες αυτες οι κοπελες και αμα ειναι και λιγο προστυχες στο βλεμματακι οταν μας κανουν χορο αστα να πανε..Η απορια μου ειναι:Αν ειχαμε αραγε μια θεογκομενα για κοπελα, μετα απο λιγο παλι δεν θα θελαμε ισως να κανουμε κατι με καποια αλλή (εγω προσωπικα εξαρταται) για να εχει λιγη ποικιλια το πραμα?

Ετσι ακριβώς είναι. Με τίποτε δεν είμαστε ευχαριστημένοι

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Στέκονται  κι  όλας  σε όλα  τα  περιβάλοντα , και στα  καλύτερα .

Ααααα, τώρα μάθαμε από που είναι οι κυρίες που σε συνοδεύουν στην δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο κάθε 24 Ιουλίου.

Και επίσης από που πήρε την ιδέα ο Αλέξης.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αφού είμαι καυλιάρης, ερωτιάρης και λάτρης της Τέχνης του χορού γιατρέ μου...
Και οι κοπέλες χορεύτριες και καύλες... :boobies: Α! Και δεν είναι και σαν τις άλλες τις πουτάνες... :dancing:
Πως να μην τις ερωτευτείς πανάθεμα την Ινδιάνικη μου φύση...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γιατί είναι ξεκωλιάρες ξεβράκωτες που μας τρώνε τα λεφτά μας και πάνε και με άλλους συνέχεια μήπως :grin:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πουρούλη τέμνονται οι δύο ευθείες? :think:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λοιπόν σήμερα  έχει  την  θριαμβευτική  μου !
Θα  κρεμάσω  για  πολύ  καιρό  τις  καρτοθήκες  μου !

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για πολλους λογους, παρτε μερικους
1. Γιατι ειναι ποιο ωραιες απο το μεσο ορο
2. Γιατι ειναι ξενες
3. Γιατι τις βλεπουμε γυμνες
4. Γιατι μπορουμε να τις χουφτωσουμε
5. Γιατι μας βγαζουν τον καουμπου και θελουμε να τις σωσουμε απο το νταβατζη που τις δερνει

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί μας δίνουν την ψευδαίσθηση ότι είμαστε μόνο εμείς για αυτές...

npetrak77

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Χμ, δε βλέπω μεγάλη ανταπόκριση...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
881
Πόντοι
6.755
Γιατι ειναι ομορφες σεξι καυλες κτλ,ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,δηλαδη να τις ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ακούγονται πολύ συχνά στην πιάτσα τον τελευταίο καιρό γάμοι με νύφη stripper (ή πρώην stripper). Αυτές οι πληροφορίες ανατρέπουν τη μέχρι τώρα εντύπωση ότι και καλά οι γυναίκες αυτές είναι απροσπέλαστες. Κατά πάσα πιθανότητα πολλές έχουν παντρευτεί πελάτες των μαγαζιών όπου δούλευαν ή δουλεύουν. Θα ανεχόσασταν ρε παιδιά να κάνει η γυναίκα σας το συγκεκριμένο επάγγελμα;  :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ακούγονται πολύ συχνά στην πιάτσα τον τελευταίο καιρό γάμοι με νύφη stripper (ή πρώην stripper). Αυτές οι πληροφορίες ανατρέπουν τη μέχρι τώρα εντύπωση ότι και καλά οι γυναίκες αυτές είναι απροσπέλαστες. Κατά πάσα πιθανότητα πολλές έχουν παντρευτεί πελάτες των μαγαζιών όπου δούλευαν ή δουλεύουν. Θα ανεχόσασταν ρε παιδιά να κάνει η γυναίκα σας το συγκεκριμένο επάγγελμα;  :think:
οχι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom