Νέα

Γιατί είναι τόσο ζώα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
και ποιος φταιει για αυτο? οι αντρες χωρις προσωπικοτητα που τους επικροτουν και τους θεωρουν μαγκες και ινδαλματα και οι ηλιθιες γκομενες που τους πιανουν για γαμπρο......και οπως βλεπεις λοιπον ειναι πολλοι ολοι αυτοι απο ολες τις κατηγοριες για να εχουν δημιουργησει μια τετοια κατασταση και που ξερεις πολλες φορες μπορει να γινομαστε και εμεις οι ιδιοι κατι απο αυτα που καταδικαζουμε χωρις να το παιρνουμε χαμπαρι...... ;)
Πολυ σωστα!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καλυτερα γαμανε με την ανδρικη εννοια του ορου. Δηλαδη περισσοτερες και ωραιοτερες γυναικες.
Οχι με την γυναικεια εννοια , δηλαδη το αν κανουν την πραξη πιο σωστα και ποσους οργασμους προκαλουν στη γυναικα!
Παρεξηγηση.
Πες κανα παραδειγμα απο βλακειες που πεταει η γκομενα του φιλου σου να γελασουμε

δεν παιζει ρολο η συμμετοχη της γυναικας δηλαδη? οταν λεω οτι ειναι υποκειμενικο εννοω πως το οτι μια γυναικα ειναι κουκλαρα δεν σημαινει αυταπαγγελτα οτι το σεξ μαζι της ειναι τελειο οπως και ολες οι διαφορες αντιληψεις.........αλλοι λενε πως οταν μια γυναικα ειναι πολυ ομορφη συνηθως ειναι κρυα στο σεξ.......ουτε αυτο ειναι απολυτο.......οπως δεν ειναι απολυτο οτι οι χοντρουλες κανουν καλο κρεβατι σωνει και ντε.......οποτε για μενα η αποψη οτι ενας αντρας γαμει καλα ή μια γυναικα γμιεται καλα ειναι υποκειμενικη του τι θα πει γαμω καλα.....ποσοτικα?ποιοτικα?και τα δυο μαζι?

τι παραδειγμα να σου πω μωρε απο το ραδικι.....δε μπορεις να μιλησεις για τιποτα μαζι της.......οι γνωσεις της περιοριζονται σε ηλιθια ποπ μουσικη, σκυλαδικα και σηριαλ στην τηλεοραση.....οποτε παμε να μιλησουμε για κατι διαφορετικο αρχιζει ερωτησεις πχ....θυμαμαι μια φορα μας ρωταγε ποιος ειναι ο Γιαννοπουλος :P γενικα ειναι περιορισμενης ευθυνης.....χαχαχαχαχα
απλα υποθετουμε οτι πρεπει να κανει ΠΑΡΑ πολυ καλο κρεβατι για να την κραταει 1 χρονο τωρα.....οχι απλα καλο........ακροβατικα και τετοια....κοριτσι λαστιχο, με γλωσσα φιδισια που καταπινει σκουποξυλα και φτυνει φωτιες.....

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
εύγε κύριοι!

φτύσιμο κι όσο αντέξετε(-ουμε)!!!

κι εγώ μαζί σας. έχω όμως μια ρημάδα απορία (πάλι).
Κατά τις τελευταίες μου σχέσεις(?!) δήλωνα εξ'αρχής την απέχθειά μου σε καραγκιοζιλίκια του τύπου τηλέφωνα όλη μέρα, συνέχεια στρείδια ο ένας με τον άλλο κλπ.

κι ενώ στην αρχή οι νέοι συμφωνούσαν εγκαρδίως, κάπου στη διαδρομή άρχιζε το παρατράγουδο..
ενώ εγώ τηρούσα την αρχική γραμμή πλεύσης, ο εκάστοτε γκόμενος άρχιζε τα ναζάκια χαζογκόμενας β' κατηγορίας.

μήπως τελικά όταν το βρίσκουν το ποθούμενο (την γκόμενα που δεν τους τα πολυπρήζει, δηλ.) ανακαλύπτουν ότι δεν το ήθελαν τόσο όσο νόμιζαν?

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
τι παραδειγμα να σου πω μωρε απο το ραδικι.....δε μπορεις να μιλησεις για τιποτα μαζι της.......οι γνωσεις της περιοριζονται σε ηλιθια ποπ μουσικη, σκυλαδικα και σηριαλ στην τηλεοραση.....
Θα δαγκωνει και το καλαμακι του φραπε φανταζομαι!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θα δαγκωνει και το καλαμακι του φραπε φανταζομαι!!

μασουλωντας τσιχλα? χαχαχαχα
οχι εμφανισιακα δεν μπορεις να την πεις χαζογκομενα.....οταν δεν ανοιγει το στομα της ειναι μια εμφανισιμη κοπελα η οποια "φερεται" φυσιολογικα....ουτε χορους πανω σε τραπεζια ουτε τσιχλες ουτε δαγκωνει καλαμακια.....απλα εχει στοιχειωδεις ελλειψεις σε πολλα πραγματα και δε μπορεις να κανεις καμια συζητηση μαζι της.....και οχι μονο εχει αγνοια αλλα δεν ενδιαφερεται κι ολας....αμα παει να βαρυνει λιγο η κουβεντα αρχιζει τα "ελα ας αλλαξουμε θεμαααααα.....ποτε θα παμε βερτηηηηηη?????" και τραβαω τα μαλλια μου :P

υ.γ. καλα μη νομιζεις εχω και 2-3 φιλες που ειναι λιγο εκτος πραγματικοτητας (του τυπου....εκλογες? ποτε ειχαμε εκλογες? ποιος ειναι ο ταδε? ο δεινα?) αλλα δεν ειναι τοσο αστροπελεκια.....και τις ανεχομαστε πιο ευκολα......χαχαχαχαχα

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνω... ειναι οτι χειροτερο αυτο το ειδος ανδρων... που νομιζουν οτι αυτοι ειναι κ αλλος κανεις... ξενερα τελειως

...οι κάγκουρες.  ʼλλο ένα δημιούργημα του αδάμαστου Ελληνάρα μπαμπά και της περήφανης Ελληνίδας μάνας!!

Κλανιά, μαγκιά, εξάτμηση και άγιος ο Θεός...!!

Μήπως όμως ένας λόγος που επικρατεί το μοντέλο αυτό είναι και η επιβράβευση του από μια πολύ μεγάλη μερίδα ελληνίδων γυναικών;; >:(

Τα αποκαϊδια της γενιάς της αντιπαροχής συνεχίζουν στον άξιο δρόμο των προγόνων... :headbang:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
...οι κάγκουρες.  ʼλλο ένα δημιούργημα του αδάμαστου Ελληνάρα μπαμπά και της περήφανης Ελληνίδας μάνας!!

Μήπως όμως ένας λόγος που επικρατεί το μοντέλο αυτό είναι και η επιβράβευση του από μια πολύ μεγάλη μερίδα ελληνίδων γυναικών;; >:(

Τα αποκαϊδια της γενιάς της αντιπαροχής συνεχίζουν στον άξιο δρόμο των προγόνων... :headbang:
Σωστος! Πως γινεται να συμφωνω με ολους;  :think:  :cheesy:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Ετσι,ετσι! Πουκαμισο εξαλλο, ανοιχτο παραθυρο στο αμαξι, μουσικη στη διαπασων! Ο αντρας ο πολλα βαρυς ναουμ!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
...Aναλόγως την εξάτμιση και αναλόγως το αυτοκίνητο. Όλο μες στην γενικολογία μου είστε...

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εύγε κύριοι!

Κατά τις τελευταίες μου σχέσεις(?!) δήλωνα εξ'αρχής την απέχθειά μου σε καραγκιοζιλίκια του τύπου τηλέφωνα όλη μέρα, συνέχεια στρείδια ο ένας με τον άλλο κλπ.

κι ενώ στην αρχή οι νέοι συμφωνούσαν εγκαρδίως, κάπου στη διαδρομή άρχιζε το παρατράγουδο..
ενώ εγώ τηρούσα την αρχική γραμμή πλεύσης, ο εκάστοτε γκόμενος άρχιζε τα ναζάκια χαζογκόμενας β' κατηγορίας.

μήπως τελικά όταν το βρίσκουν το ποθούμενο (την γκόμενα που δεν τους τα πολυπρήζει, δηλ.) ανακαλύπτουν ότι δεν το ήθελαν τόσο όσο νόμιζαν?

Θα επαναλάβω ότι το θέμα δεν αφορά στις επιλογές στις σχέσεις, αλλά στην κοινωνική συμπεριφορά. Την καθημερινά ανεπιθύμητη

Επισκέπτης
εύγε κύριοι!

Xεχεχε, η τελευταία σου πρόταση τα λέει όλα. Ένας πολύ σημαντικός λόγος που παντρεύτηκα την γυναίκα μου ήταν ότι δεν μου τα έπρηζε. Μάλλον... μου τα έπρηζε (γιατί να μην στα πρήζει καθόλου γυναίκα... αυτό δεν γίνεται!) απλά μου τα έπρηζε λιγότερο από κάθε άλλη.

Μετά από 5-6 μήνες γάμου λοιπόν, κι όταν ήρθε και το παιδί, άρχισε να μου τα πρήζει. Επειδή λοιπόν εγώ δεν καταλαβαίνω από ορμόνες, λεχώνες και όοοοοοολες αυτές τις παπαριές που έχουν σκαρφιστεί οι γυναίκες για να δικαιολογούνται, της είπα πολύ απλά 2 πράγματα στην κατάλληλη στιγμή:

1. Οι ορμόνες οι δικιές της επηρρεάζουν και τις δικιές μου ορμόνες.
2. Να σταματήσει να μου τα ζαλίζει γιατί αν συνεχίσει το διαλάμε ΣΗΜΕΡΑ και δεν λογαριάζω ούτε παιδί ούτε τίποτα για να το διαλύσω (φυσικά δεν το εννοούσα αυτό για το παιδί αλλά της το είπα τόσο ορθά-κοφτά που την έπεισα).

Έίδε λοιπόν ότι μιλούσα πολύ σοβαρά και μαζεύτηκε. Όχι ότι έχει σταματήσει να μου τα ζαλίζει ενίοτε, αλλά τουλάχιστον έχουμε πάει πίσω στα ανεκτά επίπεδα, όπως είμασταν πρωτού παντρευτούμε. Και τώρα τον τλευταίο 1μιση χρόνο (από τότε που κάναμε την κουβέντα) είμαστε μια χαρά και περνάμε κι οι δυο πολύ καλύτερα.

Και να σημειώσω και κάτι άλλο... είμαι κατά 99.9999% σίγουρος ότι έκανε πίσω γιατί βγάζω τα υπερτριπλάσια από όσα βγάζει εκείνη (δουλεύει κι εκείνη αλλά δεν παίρνει κάναν τρομερό μισθό), άρα εγώ συντηρώ σπίτι/οικογένεια/παιδί και ξέρει πολύ καλά ότι αν χωρίζαμε, θα έπαιρνε μεν διατροφή η οποία όμως θα πήγαινε ΜΟΝΟ στο παιδί (είχα φτάσει σε σημείο να τα ψάξω όλα με δικηγόρο εξειδικευμένο σε αυτές τις υποθέσεις) το οποίο φυσικά θα φρόντιζα να μεγαλώσει βασιλικά αλλά για εκείνη... νιέντε!!! Αφήστε που το παιδί θα μεγάλωνε στην "παράγκα" (σε σχέση με το σπίτι που μένουμε) των γονιών της, κάτι που φυσικά δεν ήθελε.

Πάντως νομίζω ότι σε καλό μας βγήκε και των δύο αυτή η κόντρα. Κι εκείνη περνάει πολύ καλύτερα κι είναι ευτυχισμένη, κι εγώ το ίδιο. Κάποιες φορές... πρέπει να βαράς το χέρι πάνω στο τραπέζι...

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
...Σαν την ιστορία στην Ν.Σμύρνη που φέρνει ο έτσι την παράνομη γκόμενά του και την συστήνει σε φιλικό ζεύγος και η σύζυγος πετάγεται με στόμφο: "...Η δικιά μας είναι καλλίτερη".

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Xεχεχε, η τελευταία σου πρόταση τα λέει όλα. Ένας πολύ σημαντικός λόγος που παντρεύτηκα την γυναίκα μου ήταν ότι δεν μου τα έπρηζε. Μάλλον... μου τα έπρηζε (γιατί να μην στα πρήζει καθόλου γυναίκα... αυτό δεν γίνεται!) απλά μου τα έπρηζε λιγότερο από κάθε άλλη.

Μετά από 5-6 μήνες γάμου λοιπόν, κι όταν ήρθε και το παιδί, άρχισε να μου τα πρήζει. Επειδή λοιπόν εγώ δεν καταλαβαίνω από ορμόνες, λεχώνες και όοοοοοολες αυτές τις παπαριές που έχουν σκαρφιστεί οι γυναίκες για να δικαιολογούνται, της είπα πολύ απλά 2 πράγματα στην κατάλληλη στιγμή:

1. Οι ορμόνες οι δικιές της επηρρεάζουν και τις δικιές μου ορμόνες.
2. Να σταματήσει να μου τα ζαλίζει γιατί αν συνεχίσει το διαλάμε ΣΗΜΕΡΑ και δεν λογαριάζω ούτε παιδί ούτε τίποτα για να το διαλύσω (φυσικά δεν το εννοούσα αυτό για το παιδί αλλά της το είπα τόσο ορθά-κοφτά που την έπεισα).

Έίδε λοιπόν ότι μιλούσα πολύ σοβαρά και μαζεύτηκε. Όχι ότι έχει σταματήσει να μου τα ζαλίζει ενίοτε, αλλά τουλάχιστον έχουμε πάει πίσω στα ανεκτά επίπεδα, όπως είμασταν πρωτού παντρευτούμε. Και τώρα τον τλευταίο 1μιση χρόνο (από τότε που κάναμε την κουβέντα) είμαστε μια χαρά και περνάμε κι οι δυο πολύ καλύτερα.

Και να σημειώσω και κάτι άλλο... είμαι κατά 99.9999% σίγουρος ότι έκανε πίσω γιατί βγάζω τα υπερτριπλάσια από όσα βγάζει εκείνη (δουλεύει κι εκείνη αλλά δεν παίρνει κάναν τρομερό μισθό), άρα εγώ συντηρώ σπίτι/οικογένεια/παιδί και ξέρει πολύ καλά ότι αν χωρίζαμε, θα έπαιρνε μεν διατροφή η οποία όμως θα πήγαινε ΜΟΝΟ στο παιδί (είχα φτάσει σε σημείο να τα ψάξω όλα με δικηγόρο εξειδικευμένο σε αυτές τις υποθέσεις) το οποίο φυσικά θα φρόντιζα να μεγαλώσει βασιλικά αλλά για εκείνη... νιέντε!!! Αφήστε που το παιδί θα μεγάλωνε στην "παράγκα" (σε σχέση με το σπίτι που μένουμε) των γονιών της, κάτι που φυσικά δεν ήθελε.

Πάντως νομίζω ότι σε καλό μας βγήκε και των δύο αυτή η κόντρα. Κι εκείνη περνάει πολύ καλύτερα κι είναι ευτυχισμένη, κι εγώ το ίδιο. Κάποιες φορές... πρέπει να βαράς το χέρι πάνω στο τραπέζι...
Ωραια τα λες φιλε μου, αλλα τωρα ειναι γαμος αυτος; Υποτιθεται οτι η γυναικα σου ειναι ο ανθρωπος σου. Εγω δε θελω η γυναικα μου να μου τα πρηζει, αλλα οχι επειδη θα φοβαται οτι θα τη χωρισω και θα μεινει στην παραγκα. Δηλαδη με μενα ειναι παντρεμενη η με το σπιτι και τα λεφτα μου;
Ετσι οπως μου το παρουσιασες μου θυμισες τη λυκοφιλια Ελληνων - Τουρκων!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σορρυ αλλα δεν ειναι ππριες των γυναικων αυτα περι λεχωνων ορμονων κλπ.. ειναι πραγματικοτητα γι αυτο κ πολλες γυναικες πανε σε ψυχολογους μην πω κ ψυχιατρους μετα τη γεννα... ή αλλες δεν θελουν ουτε να βλεπουν τα παιδια τους...
η αληθεια ειναι οτι κ μενα με ξενιζει απιστευτα το ποστ του λιωμα.. δεν καταλαβαινω τι σοι γαμος ειναι αυτος.. αλλα δεν ειμαι σε κανενος το σπιτι για να κρινω πως ζει.

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
"Υποτιθεται οτι η γυναικα σου ειναι ο ανθρωπος σου."
THIS IS GREECE.... (συντομα στα σινεμα...)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
E μπορει για αυτο να ανεχεται πολλα και διαφορα και οχι μονο το να μη μιλησει.....δεν ξερεις πως σκεφτεται η καθε γυναικα ρε βοιδοπουτσα....με το συμφερον της....οπως και οι αντρες με το δικο τους.......και ειναι ολοι "καλα" και γιαυτο πηζουμε στις καθολα "καλες" οικογενειες οπου ολα πανε "καλα" και ο καθενας κανει τη ζωουλα του ουσιαστικα κατευθυνομενος απο το συμφερον του....η γυναικα ανεχομενη το κερατο ή τον ασχημο χαρακτηρα του αντρα προκειμενου να εχει ενα ωραιο σπιτι και λουσα και ανεση και ο συζυγος εχοντας την ανεση να κερατωνει ασυστολα και να κανει το κουμαντο στο σπιτι του εχοντας τη γυναικουλα του σουζα... εγω παντως συμφωνω μαζι σου....

Επισκέπτης
Ωραια τα λες φιλε μου, αλλα τωρα ειναι γαμος αυτος; Υποτιθεται οτι η γυναικα σου ειναι ο ανθρωπος σου. Εγω δε θελω η γυναικα μου να μου τα πρηζει, αλλα οχι επειδη θα φοβαται οτι θα τη χωρισω και θα μεινει στην παραγκα. Δηλαδη με μενα ειναι παντρεμενη η με το σπιτι και τα λεφτα μου;
Ετσι οπως μου το παρουσιασες μου θυμισες τη λυκοφιλια Ελληνων - Τουρκων!

Όπως είπα, δεν εννοούσα κάποια πράγματα. Αλλά τελικά, καλώς και της έβαλα το μαχαίρι στον λαιμό γιατί σε καλό μας βγήκε και των δυονών... μάλλον και των ΤΡΙΩΝ μας!!! Τώρα το πως το σκέφτηκε αυτή, είναι άλλο θέμα. Μπορεί να μην είναι κι έτσι τα πράγματα, εγώ το υποθέτω. Γιατί σε μια γυναίκα πρέπει να δίνεις 3 πράγματα:

1. Ασφάλεια (σωματική - να την προστατεύεις δηλαδή)
2. Ασφαλεια (οικονομική)
3. Ασφάλεια (ερωτική και αγάπη)

Αυτά τα τρία φτάνουν στο σύνολο το 100%. Δεν μπορεί δηλαδή να της δίνεις και στα 3 από 100%. Σε κάποιο θα είσαι στο 40%, σε κάποιο άλλο στο 35% και στο άλλο στο 25%.

Η σημερινή γυναίκα λοιπόν, ψάχνει όλα αυτά τα 3 στο 100% κάτι που δεν γίνεται. Γι' αυτό και ξεμένουν τη σήμερον ημέρα! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom