Νέα

Γιατί είναι τόσο ζώα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaulomuga

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οκ παιδια.. ευχαριστω δια τις εξηγησεις...
παντως εμενα προσωπικα μια φορα μου ετυχε να ειμαι καπως ετσι σ ενα λεωφορειο... οπου ο διπλανος μου 10 χρονια μεγαλυτερος... με επρηζε 2 ωρες... αναγκαστηκα ν αποκοιμηθω για να σκασει χοχοχοχο
Δεν μιλαω για τετοιες περιπτωσεις...Προσωπικα,και εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα.Δεν ειπαμε να γινει ενοχλητικος ο αλλος ΑΛΙΜΟΝΟ!!Απλα οπως αναφερει και με το ευστοχο παραδειγμα του ο φιλος iaswnas,πας να ρωτησεις κατι,και νιωθεις οτι καποιες σου κανουν χαρη μονο που σε κοιτανε!!και δεν αναφερομαι στις περιπτωσεις να παει καποιος καθρος να μιλησει,αλλα καποιος κανονικος τυπος...(οχι ο GEORGE CLOONEY παντως :)).

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
και φαντασου ηταν 8 ωρες ταξιδι... κ συνηθως ειμαι πολυ ευγενικη αλλα σ αυτον μονο που δεν τον εβρισα χαχαχαχα

ε μωρε ψωνια υπαρχουν παντου.. δεν μπορει μονο οι ελληνιδες να ειναι ετσι

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
και φαντασου ηταν 8 ωρες ταξιδι... κ συνηθως ειμαι πολυ ευγενικη αλλα σ αυτον μονο που δεν τον εβρισα χαχαχαχα

ε μωρε ψωνια υπαρχουν παντου.. δεν μπορει μονο οι ελληνιδες να ειναι ετσι
Ενω οι κυπριες ειναι καλυτερες!χαχαχαχα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όντως οι ελληνίδες όταν τους λες κάτι -άσχετο όχι καμάκι κλπ- δεν απαντάνε και κοιτάζουν σα βόδια. Όλες πια είναι τόσο θεές νομίζουν και ξυπνάει, κοιμάται ο κόσμος άλλη σκασίλα δεν είχε από το να τους την πέσει. Μια απλή πληροφορία ρωτάει καμιά φορά ο κόσμος και κατεβάζουν τη μούρη. Τι άχαρα πλάσματα ρε παιδί μου...

kaulomuga

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η αληθεια ειναι οτι οντως παντου υπαρχουν ψωνια,απλα στην Ελλαδα-ισως λογω μικρου σχετικα πληθυσμου???-η αναλογια ειναι τολμω να πω λιγο μεγαλυτερη σε σχεση με αλλων χωρων.Γενικως εχουμε καπως ψωνιστει στην Ελλαδα ΟΛΟΙ μας...

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Προχθές περιμένω το ασανσέρ στο Hilton. Έρχεται μία καταπληκτική γκόμενα και περιμένει και αυτή. Ανοίγει η πόρτα, και προφανώς της δίνω προτεραιότητα να περάσει πρώτη μέσα. Την ρωτάω ευγενικά σε ποιο όροφο πάει, να πατήσω το κουμπί του ορόφου της, αφού πρώτα έχω πατήσει τον δικό μου όροφο (μην νομίσει ότι την παρακολουθώ). Με κοιτάει στραβά, υφάκι και καλά "μου την πέφτει ο μαλάκας" και πατάει μόνη της το κουμπί του ορόφου που θα πήγαινε. Σκέφτηκα.... "Ελληνίδα...τι περιμένεις, είναι και όμορφη, ποιος την πιάνει¨.
Φορούσε κάπως αποκαλυτπικά ρούχα. Εγώ πήγαινα στον 10ο όροφο, και αυτή στο roof garden.Πριν φτάσουμε στον όροφο μου, έχι μπει και ένας άλλος τύπος στο ασανσερ, ο οποίος έχει βγάλει κινητό, γράφει και καλά μηνύματα, αλλά τον κόβω ότι τραβάει φωτογραφίες τα πέδιλα της γκόμενας....
"Ληγουράκι λέω από μέσα μου...."
Τελικά δεν ξέρω ποιος φταίει. Αυτές ή εμείς?

kaulomuga

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εδω μιλαμε για σταση λεωφοριου,ποσο μαλλον στο Ασανσερ του HILTON!! :)

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τίποτα ασυνήθιστο αλλά αρκετά εκνευριστικό.
Σήμερα. Γυρνώντας από Αθήνα με το τραίνο βγαίνω με μια σχεδόν μουνάρα. Περιμέναμε και οι δύο taxi. Πιάνουμε κουβέντα. Μου λέει παω Μενίδι. Ετσί όπως την είδα γυμνασμένη και Ρωσοlook, λέω στο Caesars πάει :cheesy:. Τελικά είναι από γονείς Ελληνορώσους(...). Τεσπά μιλάγαμε για 20' αρκετά ανοικτή και έξυπνη, αν και από τη δεύτερη κουβέντα ανέφερε ότι πάει στο αγόρι της. Μια χαρά τα είπαμε μέχρι taxi, έστω και αν δεν προκάμηκε.
Το χειρότερο ήταν ότι για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε η μαλακία, βλαχιά και γυφτιά των Ελληνίδων. Δεν θέλω να υφίστανται, να υφίσταμαι τη χωριατιά και τη μικρόνια. Κάθε φορά που μιλάω με κοπέλα από άλλη κουλτούρα με απλή νοημοσύνη απορώ: Είναι δύνατόν να είμαι άλλος άνθρωπος; Και με τις πιο μουνάρες τα λέμε μια χάρα και άνετα, με αυτά τα ζώα που μπορεί η αμορφωσιά, η μετριότητα και το δήθεν να ξεχειλίζει γιατί δεν υπάρχει link; Μάλλον για τα προηγούμενα.

Πολύ απλά!!! Εμείς τις κάναμε έτσι! Είναι μεγάλο θέμα για να το εξηγήσω και έχει να κάνει με τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά κάθε τόπου καθώς και ένα σωρό άλλους παράγοντες

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Πολύ απλά!!! Εμείς τις κάναμε έτσι! Είναι μεγάλο θέμα για να το εξηγήσω και έχει να κάνει με τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά κάθε τόπου καθώς και ένα σωρό άλλους παράγοντες

+1 οταν και η πιο μετρια γκομενα πεταει ενα σοβαντισμα και παει στο club που η αναλογια ειναι 500-250 και εχει 2 (κατ αναλογια παντα) να την εχουν απο πισω προφανος και αυτη καπου την ψωνιζει και νομιζει οτι ειναι καποια. και αυτο προφανος δε μενει στο club αλλα επεκτεινετε παντου.

powerline75

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
1
εγώ να δείτε σήμερα που πήγα να κατεβώ απο το λεωφορείο και ήταν μπροστά μου 7 λάμιες με το εισητίριο στο χέρι (απο όλες τις ηλικίες και ανεξαρτήτος εθνικότητας/στύλ/κουλτούρας) και καμία, μα καμία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ δεν έκανε δύο βήματα πίσω να κατέβω και να φύγω. Αυτές μου έφραζαν την έξοδο απο το λεωφορείο και εγώ την είσοδο (γιατι λες οι τσούλες ήθελαν να παλουκοθούν στα καθίσματα...).
Τελικα΄έσπροξα λίγο, είπαμε και κανα-δύο γαλλικά με μερικές απο αυτές και βγήκα...
Μα είναι ΤΟΣΟ ΖΩΑ;;;

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Θα σε παρακαλούσα πολύ συνάδελφε, να προσέξεις τα λόγια σου! Ακούς εκεί ... ΖΩΑ!?!?!?!?!? :new_shocked:

Τα κακόμοιρα τα ζωάκια τι σου φταίνε? Τι κακό σου έκαναν και τα συγκρίνεις με τις ζωντανές αποδείξεις οτι η Σκύλλα και η Χάρυβδη ΔΕΝ ήταν αποκυήματα της φαντασίας του Ομήρου?

Πλακίτσα κάνομεν....

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
έτσι είναι...αφού οι βλαχομπαρόκ ελληνίδες βλέπουν τους διάφορους λιγούρηδες να τρέχουν σαν ξελιγωμένοι από πίσω τους και να τους τρέχουνε τα σάλια την ψωνίζουν τα μπάζα και νομίζουν πως κάποιες είναι....για φτύστε τις λίγο και να δεις πως αλλάζουν γνώμη και μούρη....από όσες φορές το έκανα τις περισσότερες πέτυχε.... :sunglasses:
Σωστα!
Προχθές περιμένω το ασανσέρ στο Hilton. Έρχεται μία καταπληκτική γκόμενα και περιμένει και αυτή. Ανοίγει η πόρτα, και προφανώς της δίνω προτεραιότητα να περάσει πρώτη μέσα. Την ρωτάω ευγενικά σε ποιο όροφο πάει, να πατήσω το κουμπί του ορόφου της,
Αυτο τωρα γιατι το εκανες; Γιατι να πατησεις το κουμπι του οροφου της; Αυτη δεν μπορουσε να το πατησει; Τελικα, εμεις φταιμε!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Προχθές περιμένω το ασανσέρ στο Hilton. Έρχεται μία καταπληκτική γκόμενα και περιμένει και αυτή. Ανοίγει η πόρτα, και προφανώς της δίνω προτεραιότητα να περάσει πρώτη μέσα. Πριν φτάσουμε στον όροφο μου, έχει μπει και ένας άλλος τύπος στο ασανσερ, ο οποίος έχει βγάλει κινητό, γράφει και καλά μηνύματα, αλλά τον κόβω ότι τραβάει φωτογραφίες τα πέδιλα της γκόμενας....
"Ληγουράκι λέω από μέσα μου...."

Γιατί "λιγουράκι" το παλικάρι; μπορεί να ήταν κανένας συναγωνιστής από δω κι έβγαζε φώτος για να ποστάρει... :) :) :)

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Και ενα περιστατικό, κατ' αντιδιαστολή όλων των παραπάνω...

Πριν 3-4 μήνες είμαι μόνος σε ένα ασανσερ και κατεβαίνω. Σε έναν ενδιάμεσο όροφο ανοίγει η πόρτα, και ποια μπουκάρει;

Η Βίκυ Καγιά!!!

Η οποία είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και ΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΕ, λες και με ήξερε και από προχθές!

Ηθικό δίδαγμα (κατ' εμέ): Αν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, ξέρεις ποια είσαι και δεν έχεις να αποδείξεις τίποτε σε κανέναν, είσαι χαλαρή και ωραία.

Όμως, για να πω και του στραβού το δίκιο, έχουμε μερίδιο της ευθύνης και εμείς, και αυτή είναι μία συζήτηση που έχει ξαναγίνει άπειρες φορές, να μη επαναλαμβανόμαστε...

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και ενα περιστατικό, κατ' αντιδιαστολή όλων των παραπάνω...

Πριν 3-4 μήνες είμαι μόνος σε ένα ασανσερ και κατεβαίνω. Σε έναν ενδιάμεσο όροφο ανοίγει η πόρτα, και ποια μπουκάρει;

Η Βίκυ Καγιά!!!

Η οποία είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και ΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΕ, λες και με ήξερε και από προχθές!

Ηθικό δίδαγμα (κατ' εμέ): Αν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, ξέρεις ποια είσαι και δεν έχεις να αποδείξεις τίποτε σε κανέναν, είσαι χαλαρή και ωραία.

Όμως, για να πω και του στραβού το δίκιο, έχουμε μερίδιο της ευθύνης και εμείς, και αυτή είναι μία συζήτηση που έχει ξαναγίνει άπειρες φορές, να μη επαναλαμβανόμαστε...

Μάγκα μου, το πιστεύω αυτό που είπες για την Καγιά γιατί είναι ένα άτομο που έχει ζήσει τη ζωή της, τα ταξίδια της k.t.l. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα όπως είπες! Αν από την άλλη, αντιδιαστείλεις με ένα άτομο που έχει εγκλωβιστεί σε έναν "μικρόκοσμος" και νομίζει ότι αυτός είναι ολόκληρος ο κόσμος που την περιβάλλει, επαγγελματικά δεν έχει αποκατασταθεί, έχει μεγάλες προσδοκίες από τη ζωή της (του , βάζω και εμάς μέσα) αλλα λίγα εφόδια για να τις φέρει εις πέρας, κατακλύζεται από όλα τα μέσα από πρότυπα ομορφιάς που είναι σχεδόν άπιαστα (όλα αυτά σε έναν κόσμο που πλέον είναι κόσμος "ωραίων"). Τι περιμένεις σε μια τέτοια περίπτωση? Όλοι πιστεύω ότι έχουμε κάποια komplexakia μέσα μας. Απλά, ανάλογα με τα βιώματα του καθενός και την προσαρμοστικότητα μας τα ξεπερνάμε (η τουλάχιστον τα καταπιέζουμε).

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τα ιδια εχω πάθει κι εγω μετα την επιστροφη μου αΠΟ το Βελιγραδι.δεν ειναι οτι οι σερβες ειναι απλα θεες,οχι δεν ειναι αυτο,αλλα οτι εχουνε στυλ,χαρη και προσωπικοτητα,ο συνδιασμος αυτος τις κανει απλα απιστευτες και καταπληκτικες γυναικες,και οσο σκεφτομαι οτι καποιος ηλιθιος απο εδω μεσα τις ειχε πει πουτανοψυχες μονο γελιο μου προκαλει η ασχετοσυνη του.ειμαι εδω μια μερα και απλα οι ελληνιδες μου φαινονται δευτεραντζες και γ' διαλογης γυναικες,και δεν μιλαω για την εξωτερικη τους εμφανιση,αλλα για ολα αυτα που εχουνε οι σερβες και δεν εχουνε οι "δικες" μας,δηλαδη,στυλ,χαρη και προσωπικοτητα.εννοειται πως εδω νιωθω δυστυχισμενος και εντελως μονος σε οτι εχει να κανει με τις ελληνιδες,αλλα πλεον τις εχω αποκυρηξει εδω και καιρο...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Oι Σερβες και οι Ρωσιδες ειναι τα κορυφαια θηλυκα του κοσμου!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, το θέμα έχει αναλυθεί εκτενέστατα και σε άλλα threads...Το μόνο συμπέρασμα που, προσωπικά, βγάζω από όλες τος συζητήσεις και κυρίως από την καθημερινότητα, όπως τη βιώνω, είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ, και σε αυτό φταίει ΜΟΝΟ η πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού...ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΑΝΤΡΕΣ-ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, απλά πραγματάκια.., :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom