θα παρακαλεσουμε το Θεο (τον οποιο)...να χιονισει για καμια ωρα....να παγωσει η λιμνη κ τελος...!!!!
Να ρίξουμε τίποτα στο Μαραθώνα και στη Υλίκη (όχι αυτές)
θα παρακαλεσουμε το Θεο (τον οποιο)...να χιονισει για καμια ωρα....να παγωσει η λιμνη κ τελος...!!!!
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ??? Ασε φίλε σε καταλαβαίνω, απο το 1998 ταξιδεύω Ρωσσία για δουλείες έξησα τρελλά και με σκυλούδες και με μούναρους τρελλούς έρωτες το κόμπλεξ που έχει η Ελληνίδα ΔΕΝ λέγετε! Κάθε φορά που γύρναγα έβλεπα την "ασχήμια¨και πόσο ψιλομήτα είναι... Τι να πώ. ΔΕΝ υπάρχει η στοιχείώδης κουλτόυρα και είναι τελείως γαι κλωτσίες. Ακόμη και οι τάνες εκεί είναι πιο υποφερτές. Τι να κάνουμε ζούμε σε λάθος πόλη και το λέω αυτό γιατί αμα πάς Θεσ/κη (τακτικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) οι γυναίκες εκεί είναι πιο ομιλιτικές χαρούμενες και ευχάριστες και δεν το βλέπουν όλα στον αν θέλεις να τις πηδήξεις ή οχι
Τι να κάνουμε, υπομονή.... > > >
LSD που λεει και το τραγουδι
LSD που λεει και το τραγουδι
+100000000000μην γαματε ελληνιδεσ να βρειτε την υγιεα σασ. ( αποψη μου) εγω αυτο κανω .......
Μηπως θες να ανοιξουμε και για κυπριες τωρα?ν ανοιξει ακομη ενα τοπικ κατα των ελληνιδων...
Κοιτα να δεις στα αρχιδια μου και αν δεν μου κατσεις να στο πω απλα και οσο για την υπογραφη μου πρεπει να μπει και στους κανονες του φορουμ για κατι "κοριτσακια" σαν εσενα που μπανουν σε ξενα χωραφια!καιαφα μπορεις να ασχοληθεις μαζι μου αν καποτε σου στειλω πμ με τον σκοπο που γραφεις στην υπογραφη σου? δλδ ποτε?
γιατι τωρα... κ γραμμενο σ εχω... οποτε τι το συνεχιζεις? ποτε δεν ασχοληθηκα μαζι σου εσυ γιατι το κανεις? μην τρως το χρονο σου δεν ενοχλουμαι απ αυτα που λες κ ποσως μ ενδιαφερουν
κ οπως σου ειπα κ στο αλλο τοπικ συνεχισε μονος σου να τσακωνεσαι αμα θες.. εγω βαριεμαι...
θα ειναι πολυ χαζη η ερωτηση μου το ξερω αλλα ελικρινα απορησα...
δλδ αυτο που προκαλεσε ν ανοιξει ακομη ενα τοπικ κατα των ελληνιδων... ειναι γιατι οι αλλες μιλανε κανουν κουβεντα χωρις φοβο κ παθος ενω οι ελληνιδες τπτ? γιοκ? βουβος κινηματογραφος?
δλδ αν μιλησετε σε καποια ελληνιδα σ ενα ταξι θα κανει πως δεν ακουει? ή θα ειναι αγενης?
σιγουρα ζω σε αλλη διασταση
Ναι...Απλα η διαφορα ειναι οτι οι ελληνιδες δεν ειναι τοσο προσεγκισιμες συγκριτικα με αυτες αλλων χωρων.Δηλαδη,(αποψη μου παντα) αμα η αλλη δεν σε γουσταρει δεν θα σου χαρισει πολλες κουβεντες που να χτυπιεσαι ολοκληρος.Αυτο ειναι περα για περα αποκρουστικο...Εν τελλει δεν αποσκοπουν και ολα στο sex!!θα ειναι πολυ χαζη η ερωτηση μου το ξερω αλλα ελικρινα απορησα...
δλδ αυτο που προκαλεσε ν ανοιξει ακομη ενα τοπικ κατα των ελληνιδων... ειναι γιατι οι αλλες μιλανε κανουν κουβεντα χωρις φοβο κ παθος ενω οι ελληνιδες τπτ? γιοκ? βουβος κινηματογραφος?
δλδ αν μιλησετε σε καποια ελληνιδα σ ενα ταξι θα κανει πως δεν ακουει? ή θα ειναι αγενης?
σιγουρα ζω σε αλλη διασταση
ειδικα αμα τους μιλας και στραβωνουν τα μουτρα τους ειναι για να τρωνε χαστουκι και να φερνουν 2 σβουρεςΝαι...Απλα η διαφορα ειναι οτι οι ελληνιδες δεν ειναι τοσο προσεγκισιμες συγκριτικα με αυτες αλλων χωρων.Δηλαδη,(αποψη μου παντα) αμα η αλλη δεν σε γουσταρει δεν θα σου χαρισει πολλες κουβεντες που να χτυπιεσαι ολοκληρος.Αυτο ειναι περα για περα αποκρουστικο...Εν τελλει δεν αποσκοπουν και ολα στο sex!!
Και δεν σημαινει οτι θα κανει πως δεν ακουει η θα ειναι αγενης-εκει αγγιζουμε τα ορια της προσβολης-αλλα υπαρχουν πολλοι τροποι να σου δειξει οτι εισαι ανεπιθημιτος.Σαφως βεβαια αυτο ειναι δικαιωμα τους και δεν τιθεται επικριση πανω σε αυτο,απλα η επικρατουσα συμπεριφορα των ελληνιδων σε αναλογες περιπτωσεις ειναι αυτη που σχολιαζεται.
οκ παιδια.. ευχαριστω δια τις εξηγησεις...
παντως εμενα προσωπικα μια φορα μου ετυχε να ειμαι καπως ετσι σ ενα λεωφορειο... οπου ο διπλανος μου 10 χρονια μεγαλυτερος... με επρηζε 2 ωρες... αναγκαστηκα ν αποκοιμηθω για να σκασει χοχοχοχο