Νέα

Γιατί είναι τόσο ζώα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.382
Πόντοι
12.056
LSD που λεει και το τραγουδι  :dancing: :dancing:

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ??? Ασε φίλε σε καταλαβαίνω, απο το 1998 ταξιδεύω Ρωσσία για δουλείες έξησα τρελλά και με σκυλούδες και με μούναρους τρελλούς έρωτες το κόμπλεξ που έχει η Ελληνίδα ΔΕΝ λέγετε! Κάθε φορά που γύρναγα έβλεπα την "ασχήμια¨και πόσο ψιλομήτα είναι... Τι να πώ. ΔΕΝ υπάρχει η στοιχείώδης κουλτόυρα και είναι τελείως γαι κλωτσίες. Ακόμη και οι τάνες εκεί είναι πιο υποφερτές. Τι να κάνουμε ζούμε σε λάθος πόλη και το λέω αυτό γιατί αμα πάς Θεσ/κη (τακτικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) οι γυναίκες εκεί είναι πιο ομιλιτικές χαρούμενες και ευχάριστες και δεν το βλέπουν όλα στον αν θέλεις να τις πηδήξεις ή οχι

Τι να κάνουμε, υπομονή....   >:( >:( >:(

Τώρα το είδα. Όντως στη Βόρεια Ελλάδα τα πράγματα είναι καλύτερα

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
οι δικιες μας κακα τα ψεματα εχουν πολυ μεγαλο κομπλεξ.βεβαια εχει και εξερεσεις αλλα τι να το κανεις....

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
μην γαματε ελληνιδεσ να βρειτε την υγιεα σασ.  ( αποψη μου)  εγω αυτο κανω .......

Επισκέπτης
Τα έχουμε πει και σε άλλα threads αυτά. Τι να κάνουμε, έτσι είναι τα πράγματα!!! Και το πολύ κακό είναι στην Αθήνα, σε άλλες πόλεις είναι πιο cool οι γκόμενες.

Γράφτες στα παπάρια σου, υπάρχουν ένα σωρό τριγύρω σου. Neeeeeeeeeeext!!!

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Φτέτε εσείς που σαν αδερφοι θέλετε τις αδερφές σας παρθένες σα μπαμπάδες τις κόρεσ σας καλόγιρες και σα μανάδες τις κόρεσ σασ εκδικίτριες των δεινών που τράβηξαν οι προγιαγιαδες τους....

Μη πέρνεις στα σοβαρα ρε τις ελληνίδες σαν αναψυχή δες τες -πηγαινε και μια στο oxiellinides.tk να δεις αναλυση του θέματος

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
θα ειναι πολυ χαζη η ερωτηση μου το ξερω αλλα ελικρινα απορησα...

δλδ αυτο που προκαλεσε ν ανοιξει ακομη ενα τοπικ κατα των ελληνιδων... ειναι γιατι οι αλλες μιλανε κανουν κουβεντα χωρις φοβο κ παθος ενω οι ελληνιδες τπτ? γιοκ? βουβος κινηματογραφος?
δλδ αν μιλησετε σε καποια ελληνιδα σ ενα ταξι θα κανει πως δεν ακουει? ή θα ειναι αγενης?
σιγουρα ζω σε αλλη διασταση

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καιαφα μπορεις να ασχοληθεις μαζι μου αν καποτε σου στειλω πμ με τον σκοπο που γραφεις στην υπογραφη σου? δλδ ποτε?
γιατι τωρα... κ γραμμενο σ εχω... οποτε τι το συνεχιζεις? ποτε δεν ασχοληθηκα μαζι σου εσυ γιατι το κανεις? μην τρως το χρονο σου δεν ενοχλουμαι απ αυτα που λες κ ποσως μ ενδιαφερουν :)

κ οπως σου ειπα κ στο αλλο τοπικ συνεχισε μονος σου να τσακωνεσαι αμα θες.. εγω βαριεμαι...

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
καιαφα μπορεις να ασχοληθεις μαζι μου αν καποτε σου στειλω πμ με τον σκοπο που γραφεις στην υπογραφη σου? δλδ ποτε?
γιατι τωρα... κ γραμμενο σ εχω... οποτε τι το συνεχιζεις? ποτε δεν ασχοληθηκα μαζι σου εσυ γιατι το κανεις? μην τρως το χρονο σου δεν ενοχλουμαι απ αυτα που λες κ ποσως μ ενδιαφερουν :)

κ οπως σου ειπα κ στο αλλο τοπικ συνεχισε μονος σου να τσακωνεσαι αμα θες.. εγω βαριεμαι...
Κοιτα να δεις στα αρχιδια μου και αν δεν μου κατσεις να στο πω απλα και οσο για την υπογραφη μου πρεπει να μπει και στους κανονες του φορουμ για κατι "κοριτσακια" σαν εσενα που μπανουν σε ξενα χωραφια!
Και κατι τελευταιο τι δουλεια εχεις εδω μεσα εκτος απο να μας τα ζαλιζεις??????????

ΟΧΙ ΑΛΛΟ BITE ΕΛΕΟΣ!

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1

δλδ αυτο που προκαλεσε ν ανοιξει ακομη ενα τοπικ κατα των ελληνιδων... ειναι γιατι οι αλλες μιλανε κανουν κουβεντα χωρις φοβο κ παθος ενω οι ελληνιδες τπτ? γιοκ? βουβος κινηματογραφος?
δλδ αν μιλησετε σε καποια ελληνιδα σ ενα ταξι θα κανει πως δεν ακουει? ή θα ειναι αγενης?

Η μεση ελληνίδα μαλλον να το πω αλλιως η πλειονότητα -γιατι υπαρχουν ΛΑΜΠΡΕΣ εξαιρεσεις αν τις μιλήσεις η θα ναι αδιαφορη η ακομα και επιθετική! Μου εχει τυχει να θελω πραγματικα να ρωτήσω που ειναι μαγαζί στο μπουρνάζι και να πεσω σε γυναικοπαρέα που με το που ρώτησα με κραξανε!!!! -δε με βρισανε αλλα ειπε η μια ψαξτο με ενα τονο ειρωνίας και επιθετικότητας. Γενικά ΔΕ φταινε αυτες το πως μεγαλώνουν φταιει...

kaulomuga

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Ναι...Απλα η διαφορα ειναι οτι οι ελληνιδες δεν ειναι τοσο προσεγκισιμες συγκριτικα με αυτες αλλων χωρων.Δηλαδη,(αποψη μου παντα) αμα η αλλη δεν σε γουσταρει δεν θα σου χαρισει πολλες κουβεντες που να χτυπιεσαι ολοκληρος.Αυτο ειναι περα για περα αποκρουστικο...Εν τελλει δεν αποσκοπουν και ολα στο sex!! :tickedoff:
Και δεν σημαινει οτι θα κανει πως δεν ακουει η θα ειναι αγενης-εκει αγγιζουμε τα ορια της προσβολης-αλλα υπαρχουν πολλοι τροποι να σου δειξει οτι εισαι ανεπιθημιτος.Σαφως βεβαια αυτο ειναι δικαιωμα τους και δεν τιθεται επικριση πανω σε αυτο,απλα η επικρατουσα συμπεριφορα των ελληνιδων σε αναλογες περιπτωσεις ειναι αυτη που σχολιαζεται. 

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ναι...Απλα η διαφορα ειναι οτι οι ελληνιδες δεν ειναι τοσο προσεγκισιμες συγκριτικα με αυτες αλλων χωρων.Δηλαδη,(αποψη μου παντα) αμα η αλλη δεν σε γουσταρει δεν θα σου χαρισει πολλες κουβεντες που να χτυπιεσαι ολοκληρος.Αυτο ειναι περα για περα αποκρουστικο...Εν τελλει δεν αποσκοπουν και ολα στο sex!! :tickedoff:
Και δεν σημαινει οτι θα κανει πως δεν ακουει η θα ειναι αγενης-εκει αγγιζουμε τα ορια της προσβολης-αλλα υπαρχουν πολλοι τροποι να σου δειξει οτι εισαι ανεπιθημιτος.Σαφως βεβαια αυτο ειναι δικαιωμα τους και δεν τιθεται επικριση πανω σε αυτο,απλα η επικρατουσα συμπεριφορα των ελληνιδων σε αναλογες περιπτωσεις ειναι αυτη που σχολιαζεται. 
ειδικα αμα τους μιλας και στραβωνουν τα μουτρα τους ειναι για να τρωνε χαστουκι και να φερνουν 2 σβουρες

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οκ παιδια.. ευχαριστω δια τις εξηγησεις...
παντως εμενα προσωπικα μια φορα μου ετυχε να ειμαι καπως ετσι σ ενα λεωφορειο... οπου ο διπλανος μου 10 χρονια μεγαλυτερος... με επρηζε 2 ωρες... αναγκαστηκα ν αποκοιμηθω για να σκασει χοχοχοχο

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
οκ παιδια.. ευχαριστω δια τις εξηγησεις...
παντως εμενα προσωπικα μια φορα μου ετυχε να ειμαι καπως ετσι σ ενα λεωφορειο... οπου ο διπλανος μου 10 χρονια μεγαλυτερος... με επρηζε 2 ωρες... αναγκαστηκα ν αποκοιμηθω για να σκασει χοχοχοχο
:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

ΟΧΙ ΑΛΛΟ BITE ΕΛΕΟΣ!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειναι τυπου συνθημα?
τραβαμε ζορια? θελουμε σημασια καιαφα?
οκ δεν βαρεθηκες?

αυτο το μπλα μπλα εμοτικον ειναι ωραιο δεν το χα προσεξει :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom