Νέα

Γιατί είναι τόσο ζώα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ανεβαινει η τεστοστερονη της (ενα παραδειγμα ΜΙΑΣ και μονο ορμονης που να βαλεις και τις αλλες) και συμπεριφερεται περισσοτερο σαν αντρας με περισσοτερο ισως τσαμπουκα και διαθεση για φασαρια και γκρινια

1. Οι άντρες δε χαρακτηρίζονται από γκρίνια. Αυτό ισχύει για τις γυναίκες.
2. Αν ανέβαινε η τεστοστερόνη της, το πιθανότερο είναι ότι θα ήθελε συνέχεια σεξ και σίγουρα αυτό δεν έχει σχέση με κατάθλιψη.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σε αυτό δεν φταίνε οι γονείς, φταίει το κράτος. Να τα λέμε όλα με το όνομά τους. Το κράτος συντηρεί αυτή την μαλακία. Κανονικά (για παράδειγμα) θα έπρεπε να ήταν:

"Έλα εδώ αγόρι μου... θες να σπουδάσεις μαθηματικός? Γιατί? Γιατί σου αρέσει? ΟΚ, έλα σπούδασε αλλά μην περιμένεις διορισμό γιατί η επετηρίδα μου έχει κλείσει για τα επόμενα 30 χρόνια. Και στο λέω από τώρα να το ξέρεις! Μήπως θες να γίνεις υδραυλικός καλύτερα?"

Αλλά παράλληλα βέβαια να δίνει και την ευκαιρία δουλειάς. Απλά είναι τα πράγματα αλλά ποιος τα κάνει? :)

Γιατί μωρέ, μήπως είχανε μυαλό να σπουδάσουνε; Με το ζόρι όλοι να γίνουν επιστήμονες (πρέπει να διδάξεις ωρομίσθιος σε κανά ΤΕΙ να δεις για Τί πράμα μιλάμε...) :uglystupid:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί, στα ΑΕΙ είναι καλυτερα...;

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
τί λέτε ωρέ κλεφτόπουλα???

πώς ακριβώς περιμένετε να αναδομηθεί η παιδεία στην Ελλάδα με προσπάθειες που στοχεύουν στην κορυφή της εκπαιδευτικής πυραμίδας και όχι στη βάση της, εκεί δηλαδή που υφίσταται το πρόβλημα??

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σωστά, το πρόβλημα είναι να κόβονται οι κουμπούρες και να παίρνουν αποβολή όσοι/όσες πηγαίνουν στο σχολείο με απρεπή ενδυμασία.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Aν καποιος απο εσας δει οτι το παιδι του δεν παιρνει τα γραμματα , θα του πει να μην σπουδασει; Εγω πιστευω θα το στειλει στο εξωτερικο!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
τί λέτε ωρέ κλεφτόπουλα???

πώς ακριβώς περιμένετε να αναδομηθεί η παιδεία στην Ελλάδα με προσπάθειες που στοχεύουν στην κορυφή της εκπαιδευτικής πυραμίδας και όχι στη βάση της, εκεί δηλαδή που υφίσταται το πρόβλημα??

Δεν μιλάμε για την παιδεία, αλλά για τα κόμπλεξ μαμάδων-μπαμπάδων, που αντί να φροντίσουν να διαμορφώσουν υγειώς σκεπτόμενους ανθρώπους, δημιουργούν ανθρώπους συμπλεγματικούς, επιρρεπείς σε ψυχικές στρεβλώσεις (το γνωστό μας ... ψώνιο) που αλλού πατάνε κι αλλού βρίσκονται, και χωρίς καμία επίγνωση της κατάστασής των...

Παιδί-θαύμα αγαπητοί γονείς ήταν ο Αμαντέους και κανά δυο άλλοι, όχι σώνει και καλά το δικό μας παιδί...Λίγη επαφή με την πραγματικότητα δε βλάπτει!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Nα γιατί καταστράφηκε η κοινωνία, γιατί ο καθένας κοιτάζει να εφοδιάσει το ντουβάρι του με πτυχία και το ξέκωλό του με στρινγκους.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σ αυτο εχεις δικαιο βοιδουλη..
δυστυχως οι πιο πολλοι γονεις δεν αντιλαμβανονται οτι ισως τα παιδια τους να μην κανουν για να βγαλουν καποια σχολη... αλλα επιμενουν... δεν ειναι αναγκη να γινουν ολοι παση θυσια γιατροι δικηγοροι μηχανικοι  μαθηματικοι κλπ..
κ τεσπα δεν μπορουμε να ημαστε ολοι καλοι σε ολα.. ισως αυτος που δεν ειναι καλος στα μαθηματικα να ειναι καλλιστος σε αλλα πραγματα...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
σ αυτο εχεις δικαιο βοιδουλη..
δυστυχως οι πιο πολλοι γονεις δεν αντιλαμβανονται οτι ισως τα παιδια τους να μην κανουν για να βγαλουν καποια σχολη... αλλα επιμενουν... δεν ειναι αναγκη να γινουν ολοι παση θυσια γιατροι δικηγοροι μηχανικοι  μαθηματικοι κλπ..
κ τεσπα δεν μπορουμε να ημαστε ολοι καλοι σε ολα.. [size=12pt]ισως αυτος που δεν ειναι καλος στα μαθηματικα να ειναι καλλιστος σε αλλα πραγματα... [/size]

Δεν το δοκιμάζει όμως...Σου λέει "ή γιατρός ή νεκρός, ή δικηγόρος ή νεκρός" (αφού είναι ανίκανος για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο, έχοντας φτάσει 30-32 ετών και μη έχοντας βγάλει 1 ευρώ δικό του/της :uglystupid:

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μιλάμε για την παιδεία, αλλά για τα κόμπλεξ μαμάδων-μπαμπάδων, που αντί να φροντίσουν να διαμορφώσουν υγειώς σκεπτόμενους ανθρώπους, δημιουργούν ανθρώπους συμπλεγματικούς, επιρρεπείς σε ψυχικές στρεβλώσεις (το γνωστό μας ... ψώνιο) που αλλού πατάνε κι αλλού βρίσκονται, και χωρίς καμία επίγνωση της κατάστασής των...

+1

Έτσι σκέφτονται οι Ελβετοί γονείς γι' αυτό και η χώρα τους πάει κατά διαόλου. :grin:

Στην Ελλαδάρα που γαμάμε και δέρνουμε ισχύουν άλλοι κανόνες.  Ο νόμος της αθάνατης ελληνικής οικογένειας. :headbang:

Εδώ εξακολουθούμε να ψηφίζουμε για πρωθυπουργούς και βουλευτές τα παιδιά των μπαμπάδων τους και δε λέμε και τίποτα.

Πολιτικό λόγο δε αρθρώνουν οι Τράγκες και οι Κακαουνάκηδες.

Χέσε τους μωρέ τους κουτόφργκους τι ξέρουν αυτοί. :uglystupid:

Έχεις πάει ποτέ Ζυρίχη να δεις τι κωλοχανείο είναι; :'(

ʼσε που τα σοκολατάκια είναι πανάκριβα. :rolleyes:

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για να τελειώνει το θέμα

ΑΝΤΡΕΣ: Λετε για τις ελληνίδες και κλαιγεστε -δικαιος αδίκος άλλη ιστορια.Αγνοητε κατι ομως.Η Ελληνιδα δεν ειναι ποδι χερι ματι σας να κλαιγεστε επειδη γεννηθήκατε με αυτο.Αν δε σας αρεσει τουρισμό εχουμε, Ευρώπη προσπαθούμε να είμαστε φευγετε εξω επομένως για ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ μέρες.Και γω κριτικάρω οπως πολλοι αλλα ειναι επιλογή μου το περιβάλλον στο οποιο ζω οποτε η συμβιβάζομαι ή το αλλάζω η φευγω .

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Εχω φίλους με διδακτορικά, φίλους πλούσιους, φιλους όμορφους  (καλα δε λεω για μενα που τα εχω ολα...  :P) και ΟΛΟΙ είναι η εχουν μείνει τουλαχιστον ενα χρονο χωρις ταίρι στη ζωή τους.ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ειναι ανεπαρκεις? ΚΑΙ στο κατω κατω πριν ζητήσεις κατι απο τον αλλο -αν θες να δεις τη σχεση ορθολογικα και ψυχρα οπως κανουν οι περισσοτερες, σκέψου ΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ πρωτα εσυ..

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
1
Διάβασα όλο το topic και μπορώ να πω πως... αυτή είναι μια συζήτηση που έχει γίνει άπειρες φορές εδώ μέσα κ δε ξέρω γιατί κάθε τόσο πρέπει να ανοίγουμε μια παρόμοια, αφού ξέρουμε οτι δεν πρόκειτε να αλλάξει κάτι..
2 παρατηρήσεις μόνο..

1. ʼκουσα κάποιοι να λένε ότι τα πράγματα είναι χειρότερα στην Αθήνα, στην επαρχεία είναι καλύτερα.. Κ ρωτάω έχετε ζήσει ποτέ επαρχεία? Εγώ έχοντας ζήσει κάποια χρόνια εκτός Αθηνών και συνεχίζοντας να πηγαίνω τακτικά (προς Ιωάννινα μεριά συγκεκριμένα) , αυτό που έχω να πω είναι πως είναι 3 φορές χειρότερα απο Αθήνα!!! Δε μιλάμε για flirt (πόσο μάλλον για καμάκι..), εκεί οι γυναίκες δε πλησιάζονται ούτε στο 1 χιλιόμετρο, οι μισές περπατάν σαν πριγκιπέσσες και οι άλλες μισές σαν ζώα με το κεφάλι κάτω..! Να ρωτήσεις κάτι εκεί, μπορεί κ να σε βρίσουνε.. Ο μόνος τρόπος να μην περάσεις απαρατήρητος είναι να είσαι πρωτευουσιάνος και πολύ πολυλογάς (κ ψεύτης, εννείοτε) να ξέρεις όλα τα clubs, τα σκυλάδικα, κτλ ή να είσαι ο trendy barman, του τάδε μπαρ.. Μιλάω ακόμα με άτομα απο κει πάνω και μόνο που δεν έχουν φρικάρει.. Δε ξέρω για όλες τις πόλεις τισ Ελλάδος, δεν έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα, αλλά η άποψη μου είναι πως η Αθήνα δεν είναι χειρότερη, το αντίθετο ίσως...!!
2. Για μένα φταίμε εμείς!!! Εμείς που με το κάθε τσόλι που κυκλοφορεί έξω, το κάνουμε να μοιάζει με θεά, που όταν ντύνετε η γκόμενα μας σαν ξέκωλλο, αντί να της πούμε "που μας μωρί έτσι, θα ναι κ οι φίλοι μου μαζί, πως ντύθηκες σαν όργιο" , λέμε "βάλε κάτι πιο ξόβυζο, βγάλε το στριγκάκι πιο έξω, θα ναι κ οι μαλάκες οι φίλοι μου σήμερα μαζί, κάτσε να δούνε τι νιμού πηδάω"... Γενικώς πιστεύω πως όπως στρώσαμε έτσι κ θα κοιμηθούμε, εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους κ τώρα που βλέπουμε τα αποτελέσματα, χτυπάμε το κεφάλι μας..

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Σωστα!Αυτο τωρα γιατι το εκανες; Γιατι να πατησεις το κουμπι του οροφου της; Αυτη δεν μπορουσε να το πατησει; Τελικα, εμεις φταιμε!!
Το κάνω γενικά όταν βρίσκομαι σε ασανσέρ με άλλο κόσμο και είμαι ο πιο κοντινός στο πάνελ με τα κουμπιά των ορόφων. Ανεξάρτητα εάν είναι γιαγιάδες, παπούδες, καμπούρηδες, μουνάρες, μπακούρια, ζευγάρια κλπ.
Βασικές αρχές ευγένειας και κοινωνικότητας.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
γιατί τους συνέβη μία ραγδαία αλλαγή απότομα και ακόμα δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4.

Ευτυχώς υπάρχουν και γυναίκες που σέβονται και δέχονται το ρόλο τους καθώς επίσης φροντίζουν και τους άντρες τους όπως τις φροντίζουν κι αυτοί.

Για όλες τις υπόλοιπες και τους τυρόπιτες που τις κυνηγάνε...αει στα γαμίδια

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Σχετικά με την ανθρώπινη επαφή (ανεξαρτήτως φύλου):
Είμαι της άποψης πως όλοι οφείλουν σε όλους προκαταβολικό σεβασμό και ευγένεια. Αν μετά από αυτό, η απόκριση είναι προσβλητική ή υποτιμητική, θα πρέπει να έχει υπάρξει ένας σοβαρός λόγος. Αν πάλι όχι, ο άλλος/η άλλη χάνει εμένα. Γιατί ο κόσμος είναι μικρός και ρόδα είναι και γυρίζει......

Επισκέπτης
Ευτυχώς υπάρχουν και γυναίκες που σέβονται και δέχονται το ρόλο τους καθώς επίσης φροντίζουν και τους άντρες τους όπως τις φροντίζουν κι αυτοί.

AYTO ακριβώς ήθελα να πω φίλε μου: Ο άντρας έχει τον ρόλο του κι η γυναίκα τον ρόλο της μέσα στην οικογένεια. Ο καθένας έχει τον ρόλο του. Από εκεί ξεκινούν τα προβλήματα, όταν δεν αντιλαμβάνονται όχι μόνο τους ρόλους τους αλλά και ο ένας τον ρόλο του άλλου.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Διάβασα όλο το topic και μπορώ να πω πως... αυτή είναι μια συζήτηση που έχει γίνει άπειρες φορές εδώ μέσα κ δε ξέρω γιατί κάθε τόσο πρέπει να ανοίγουμε μια παρόμοια, αφού ξέρουμε οτι δεν πρόκειτε να αλλάξει κάτι..
2 παρατηρήσεις μόνο..

1. ʼκουσα κάποιοι να λένε ότι τα πράγματα είναι χειρότερα στην Αθήνα, στην επαρχεία είναι καλύτερα.. Κ ρωτάω έχετε ζήσει ποτέ επαρχεία? Εγώ έχοντας ζήσει κάποια χρόνια εκτός Αθηνών και συνεχίζοντας να πηγαίνω τακτικά (προς Ιωάννινα μεριά συγκεκριμένα) , αυτό που έχω να πω είναι πως είναι 3 φορές χειρότερα απο Αθήνα!!! Δε μιλάμε για flirt (πόσο μάλλον για καμάκι..), εκεί οι γυναίκες δε πλησιάζονται ούτε στο 1 χιλιόμετρο, οι μισές περπατάν σαν πριγκιπέσσες και οι άλλες μισές σαν ζώα με το κεφάλι κάτω..! Να ρωτήσεις κάτι εκεί, μπορεί κ να σε βρίσουνε.. Ο μόνος τρόπος να μην περάσεις απαρατήρητος είναι να είσαι πρωτευουσιάνος και πολύ πολυλογάς (κ ψεύτης, εννείοτε) να ξέρεις όλα τα clubs, τα σκυλάδικα, κτλ ή να είσαι ο trendy barman, του τάδε μπαρ.. Μιλάω ακόμα με άτομα απο κει πάνω και μόνο που δεν έχουν φρικάρει.. Δε ξέρω για όλες τις πόλεις τισ Ελλάδος, δεν έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα, αλλά η άποψη μου είναι πως η Αθήνα δεν είναι χειρότερη, το αντίθετο ίσως...!!
2. Για μένα φταίμε εμείς!!! Εμείς που με το κάθε τσόλι που κυκλοφορεί έξω, το κάνουμε να μοιάζει με θεά, που όταν ντύνετε η γκόμενα μας σαν ξέκωλλο, αντί να της πούμε "που μας μωρί έτσι, θα ναι κ οι φίλοι μου μαζί, πως ντύθηκες σαν όργιο" , λέμε "βάλε κάτι πιο ξόβυζο, βγάλε το στριγκάκι πιο έξω, θα ναι κ οι μαλάκες οι φίλοι μου σήμερα μαζί, κάτσε να δούνε τι νιμού πηδάω"... Γενικώς πιστεύω πως όπως στρώσαμε έτσι κ θα κοιμηθούμε, εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους κ τώρα που βλέπουμε τα αποτελέσματα, χτυπάμε το κεφάλι μας..
[size=12pt]Ετσι είναι...Στην επαρχία είναι ΠΟΛΥ χειρότερα, παντού[/size]

Το κάνω γενικά όταν βρίσκομαι σε ασανσέρ με άλλο κόσμο και είμαι ο πιο κοντινός στο πάνελ με τα κουμπιά των ορόφων. Ανεξάρτητα εάν είναι γιαγιάδες, παπούδες, καμπούρηδες, μουνάρες, μπακούρια, ζευγάρια κλπ.
Βασικές αρχές ευγένειας και κοινωνικότητας.

Το ίδιο κάνω κι εγώ φίλε...Τί να κάνουμε, να αποκτηνωθούμε ή να πάψουμε να είμαστε ο εαυτός μας μπας και δημιουργήσουμε εντυπώσεις; :)

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και βέβαια όχι.