Διάβασα όλο το topic και μπορώ να πω πως... αυτή είναι μια συζήτηση που έχει γίνει άπειρες φορές εδώ μέσα κ δε ξέρω γιατί κάθε τόσο πρέπει να ανοίγουμε μια παρόμοια, αφού ξέρουμε οτι δεν πρόκειτε να αλλάξει κάτι..
2 παρατηρήσεις μόνο..
1. ʼκουσα κάποιοι να λένε ότι τα πράγματα είναι χειρότερα στην Αθήνα, στην επαρχεία είναι καλύτερα.. Κ ρωτάω έχετε ζήσει ποτέ επαρχεία? Εγώ έχοντας ζήσει κάποια χρόνια εκτός Αθηνών και συνεχίζοντας να πηγαίνω τακτικά (προς Ιωάννινα μεριά συγκεκριμένα) , αυτό που έχω να πω είναι πως είναι 3 φορές χειρότερα απο Αθήνα!!! Δε μιλάμε για flirt (πόσο μάλλον για καμάκι..), εκεί οι γυναίκες δε πλησιάζονται ούτε στο 1 χιλιόμετρο, οι μισές περπατάν σαν πριγκιπέσσες και οι άλλες μισές σαν ζώα με το κεφάλι κάτω..! Να ρωτήσεις κάτι εκεί, μπορεί κ να σε βρίσουνε.. Ο μόνος τρόπος να μην περάσεις απαρατήρητος είναι να είσαι πρωτευουσιάνος και πολύ πολυλογάς (κ ψεύτης, εννείοτε) να ξέρεις όλα τα clubs, τα σκυλάδικα, κτλ ή να είσαι ο trendy barman, του τάδε μπαρ.. Μιλάω ακόμα με άτομα απο κει πάνω και μόνο που δεν έχουν φρικάρει.. Δε ξέρω για όλες τις πόλεις τισ Ελλάδος, δεν έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα, αλλά η άποψη μου είναι πως η Αθήνα δεν είναι χειρότερη, το αντίθετο ίσως...!!
2. Για μένα φταίμε εμείς!!! Εμείς που με το κάθε τσόλι που κυκλοφορεί έξω, το κάνουμε να μοιάζει με θεά, που όταν ντύνετε η γκόμενα μας σαν ξέκωλλο, αντί να της πούμε "που μας μωρί έτσι, θα ναι κ οι φίλοι μου μαζί, πως ντύθηκες σαν όργιο" , λέμε "βάλε κάτι πιο ξόβυζο, βγάλε το στριγκάκι πιο έξω, θα ναι κ οι μαλάκες οι φίλοι μου σήμερα μαζί, κάτσε να δούνε τι νιμού πηδάω"... Γενικώς πιστεύω πως όπως στρώσαμε έτσι κ θα κοιμηθούμε, εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους κ τώρα που βλέπουμε τα αποτελέσματα, χτυπάμε το κεφάλι μας..