Νέα

Γιατί είναι τόσο ζώα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
σορρυ αλλα δεν ειναι ππριες των γυναικων αυτα περι λεχωνων ορμονων κλπ.. ειναι πραγματικοτητα γι αυτο κ πολλες γυναικες πανε σε ψυχολογους μην πω κ ψυχιατρους μετα τη γεννα... ή αλλες δεν θελουν ουτε να βλεπουν τα παιδια τους...
η αληθεια ειναι οτι κ μενα με ξενιζει απιστευτα το ποστ του λιωμα.. δεν καταλαβαινω τι σοι γαμος ειναι αυτος.. αλλα δεν ειμαι σε κανενος το σπιτι για να κρινω πως ζει.

η λεχωνιος καταθλιψη ειναι τοσο σοβαρη παθηση που πολλες γυναικες αυτοκτονουν παθαινουν ανορεξια παραμελουν τον εαυτο τους (και δεν εννοω νυχια-μαλλι) αρρωσταινουν παραμελουν απιστευτα τα μωρα τους μεχρι και να τα σκοτωσουν μπορουν
γνωριζω περιπτωση οπου αναγνωριστηκε ως ελαφρυντικο σε μια γυνακα που σκοτωσε το μωρο της και εκανε φυλακη αλλα λιγοτερα χρονια

ειναι το ιδιο σοβαρη περιπτωση οπως και μια ψυχωση.....αλιμονο σε αυτην που θα της τυχει ο αντρας ο νταης ο γαμικος που θα της "απαγορευσει" τα πολλα πολλα με τη δικαιολογια των ορμονων....την εφαγε η μαρμαγκα :)

Επισκέπτης
σορρυ αλλα δεν ειναι ππριες των γυναικων αυτα περι λεχωνων ορμονων κλπ.. ειναι πραγματικοτητα γι αυτο κ πολλες γυναικες πανε σε ψυχολογους μην πω κ ψυχιατρους μετα τη γεννα... ή αλλες δεν θελουν ουτε να βλεπουν τα παιδια τους...
η αληθεια ειναι οτι κ μενα με ξενιζει απιστευτα το ποστ του λιωμα.. δεν καταλαβαινω τι σοι γαμος ειναι αυτος.. αλλα δεν ειμαι σε κανενος το σπιτι για να κρινω πως ζει.

Παπαριές είναι bite γιατί παλιά δεν υπήρχαν αυτά. Η μάνα μου π.χ. μεγάλωσε 2 παιδιά και εργαζόταν παράλληλα. Τα κατάφερνε μια χαρούλα ΜΟΝΗ της. Κι ούτε τσακωμούς είχαν με τον πατέρα μου ούτε τίποτα.

Επισκέπτης
η λεχωνιος καταθλιψη ειναι τοσο σοβαρη παθηση που πολλες γυναικες αυτοκτονουν παθαινουν ανορεξια παραμελουν τον εαυτο τους (και δεν εννοω νυχια-μαλλι) αρρωσταινουν παραμελουν απιστευτα τα μωρα τους μεχρι και να τα σκοτωσουν μπορουν
γνωριζω περιπτωση οπου αναγνωριστηκε ως ελαφρυντικο σε μια γυνακα που σκοτωσε το μωρο της και εκανε φυλακη αλλα λιγοτερα χρονια

ειναι το ιδιο σοβαρη περιπτωση οπως και μια ψυχωση.....αλιμονο σε αυτην που θα της τυχει ο αντρας ο νταης ο γαμικος που θα της "απαγορευσει" τα πολλα πολλα με τη δικαιολογια των ορμονων....την εφαγε η μαρμαγκα :)

Ναι... όπως είπα, αυτά δεν υπήρχαν παλιά. Γιατί άραγε? Δεν με απασχολεί, λύστε το πρόβλημα! :)

Επισκέπτης
E μπορει για αυτο να ανεχεται πολλα και διαφορα και οχι μονο το να μη μιλησει.....δεν ξερεις πως σκεφτεται η καθε γυναικα ρε βοιδοπουτσα....με το συμφερον της....οπως και οι αντρες με το δικο τους.......και ειναι ολοι "καλα" και γιαυτο πηζουμε στις καθολα "καλες" οικογενειες οπου ολα πανε "καλα" και ο καθενας κανει τη ζωουλα του ουσιαστικα κατευθυνομενος απο το συμφερον του....η γυναικα ανεχομενη το κερατο ή τον ασχημο χαρακτηρα του αντρα προκειμενου να εχει ενα ωραιο σπιτι και λουσα και ανεση και ο συζυγος εχοντας την ανεση να κερατωνει ασυστολα και να κανει το κουμαντο στο σπιτι του εχοντας τη γυναικουλα του σουζα... εγω παντως συμφωνω μαζι σου....

Δεν την έχω σούζα με την έννοια ότι την καταδυναστεύω και τέτοιες παπαριές. Απλά είναι κάποια πράγματα που έχω θέσει και πρέπει να υποχωρήσει, όπως είναι και κάποια πράγματα που έχει θέσει και έχω υποχωρήσει εγώ. Γι' αυτό άλλωστε είμαστε κι οι δυο μας ευτυχισμένοι. Στην φάση της ρίξης όμως... εκεί ναι, κοπάνησα το χέρι μου στο τραπέζι.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και μενα η γιαγια μου υποθετω δε θα μπορουσε να διαμαρτυρηθει και παρα πολυ στον παππου μου γιατι θα ακουγε και κανα εξαψαλμο ισως....δεν μπορεις να ξερεις πως ενιωθε η μητερα σου και τους λογους για τους οποιους επελεξε να μην τσακωθει με τον πατερα σου...πιθανον να της μιλησε και να της φερθηκε οπως εσυ στη γυναικα σου οποτε να το εκανε μοκο....αυτο δε σημαινει οτι δεν εχει καποια πραγματα μεσα της τα οποια σε πιο φυσιολογικες συνθηκες θα τα εβγαζε ε?

ειναι παραλογο να μιλας υποτιμητικα για τις ορμονες ειδικα οταν γνωριζεις οτι αυτες οι ορμονες ειναι που οριζουν το τσουτσουνι σου και τη διαθεση σου....φαντασου λοιπον να κουβαλας 4 κιλα ανθρωπου μεσα σου και τις ορμονες σου να ανεβοκατεβαινουν ασυστολα........φαντασου να κατεβει η τεστοστερονη σου (στη γυναικα ανεβαινει κατακορυφα ειδικα οταν κανει γιο)και να αρχισεις να συμπεριφερεσαι σα γκομενα να μυξοκλαις να θες να βλεπεις ρομαντικες ταινιες και να αγοραζεις λουτρινα αρκουδακια.......ε το ιδιο ακριβως παθαινει η γυναικα σου.......ανεβαινει η τεστοστερονη της (ενα παραδειγμα ΜΙΑΣ και μονο ορμονης που να βαλεις και τις αλλες) και συμπεριφερεται περισσοτερο σαν αντρας με περισσοτερο ισως τσαμπουκα και διαθεση για φασαρια και γκρινια

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ελπιζω μονο να μην πιστευετε οτι η λεχωνιος καταθλιψη ειναι κ αυτη προνομιο των ελληνιδων μονο...

εγω λιωμα αν ημουν ανδρας κ ειχα μια γυναικα που παθαινε αυτο το πραγμα μετα τη γεννα θα την επαιρνα σε γιατρους κ θα το αναγνωριζα το προβλημα γιατι ειναι υπαρκτο κ οσο κ αν επιμενεις δεν ειναι της φαντασιας των γυναικων.. καθε αλλο παρα θα επεμενα οτι αν δεν αλλαξει θα χωρισω... εγω ξερω οτι αν αγαπας κ νοιαζεσαι για τον συντροφο σου θελεις να τον κανεις καλα...
φανταζομαι οτι πιο παλια δεν ειχαν καν χρονο να παθουν καταθλιψη αφου δουλευαν απ το πρωι ως το βραδυ... χωρις να σημαινει οτι δεν παθαιναν τπτ.. απλα μαλλον καταπιεζονταν... ισως δεν τολμουσαν να πουν κ τπτ
οι καταθλιψεις στην εποχη μας χτυπανε κοκκκινο κ δυστυχως νομιζουν ακομη καποιοι οτι ειναι φαντασιες...
τεσπα...

Kemal

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ωραια τα λες φιλε μου, αλλα τωρα ειναι γαμος αυτος; Υποτιθεται οτι η γυναικα σου ειναι ο ανθρωπος σου. Εγω δε θελω η γυναικα μου να μου τα πρηζει, αλλα οχι επειδη θα φοβαται οτι θα τη χωρισω και θα μεινει στην παραγκα. Δηλαδη με μενα ειναι παντρεμενη η με το σπιτι και τα λεφτα μου;
Ετσι οπως μου το παρουσιασες μου θυμισες τη λυκοφιλια Ελληνων - Τουρκων!

Ενδεχομένως να μην είναι γάμος.  Είναι όμως ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ντηλ.  Κυρίως από την πλευρά της Κυρίας έτσι όπως το ακούω τουλάχιστον.  ʼπειρες τέτοιες περιπτώσεις παίζουν στην πιάτσα. :rolleyes:

Συχνά πάντως πέρα από τους κυρίους κερατώνουν και οι κυρίες.  Το δικαίωμα στο κέρατο και τη συναισθηματική ανακούφιση - εκτόνωση που ενίοτε συνεπάγεται υφίσταται ανεξάρτητα από την οικονομική ισχύ.  Οι συνέπειες ενδεχομένως να διαφέρουν.

εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ελεύθερη συμβίωση αποτελεί την ποιοτικότερη λύση.  Κι αν υπάρχει καλή επικοινωνία δεν αποτελεί καθόλου εμπόδιο για τα παιδια...

Είναι δύσκολο να κάνεις σήμερα πραγματικά επιτυχημένο και ευτυχισμενο γάμο.  Οι περιπτωσεις είναι μειοψηφία και η συρρίκνωση του αριθμού συνεχίζεται γραμμικά...Από πετυχημένες εταιρίες έχει γεμίσει ο τόπος.  :-

Επισκέπτης
και μενα η γιαγια μου υποθετω δε θα μπορουσε να διαμαρτυρηθει και παρα πολυ στον παππου μου γιατι θα ακουγε και κανα εξαψαλμο ισως....δεν μπορεις να ξερεις πως ενιωθε η μητερα σου και τους λογους για τους οποιους επελεξε να μην τσακωθει με τον πατερα σου...πιθανον να της μιλησε και να της φερθηκε οπως εσυ στη γυναικα σου οποτε να το εκανε μοκο....αυτο δε σημαινει οτι δεν εχει καποια πραγματα μεσα της τα οποια σε πιο φυσιολογικες συνθηκες θα τα εβγαζε ε?

ειναι παραλογο να μιλας υποτιμητικα για τις ορμονες ειδικα οταν γνωριζεις οτι αυτες οι ορμονες ειναι που οριζουν το τσουτσουνι σου και τη διαθεση σου....φαντασου λοιπον να κουβαλας 4 κιλα ανθρωπου μεσα σου και τις ορμονες σου να ανεβοκατεβαινουν ασυστολα........φαντασου να κατεβει η τεστοστερονη σου (στη γυναικα ανεβαινει κατακορυφα ειδικα οταν κανει γιο)και να αρχισεις να συμπεριφερεσαι σα γκομενα να μυξοκλαις να θες να βλεπεις ρομαντικες ταινιες και να αγοραζεις λουτρινα αρκουδακια.......ε το ιδιο ακριβως παθαινει η γυναικα σου.......ανεβαινει η τεστοστερονη της (ενα παραδειγμα ΜΙΑΣ και μονο ορμονης που να βαλεις και τις αλλες) και συμπεριφερεται περισσοτερο σαν αντρας με περισσοτερο ισως τσαμπουκα και διαθεση για φασαρια και γκρινια

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι παλιά δεν χωρίζανε ενώ τώρα χωρίζουν το 1 στα 3 ζευγάρια. Διάλεξε και πάρε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι... όπως είπα, αυτά δεν υπήρχαν παλιά. Γιατί άραγε? Δεν με απασχολεί, λύστε το πρόβλημα! :)

φυσικα και υπηρχαν και παλιοτερα μην εισαι αφελης
απλα δεν υπηρχε ουτε η μορφωση ουτε η ορολογια ουτε φυσικα η ελευθερια να μιλαει καποιος για καταθλιψη
στην ελλαδα πριν 10 χρονια εαν ελεγες οτι πας για ψυχαναλυση σε θεωρουσαν τροφιμο του δρομοκαϊτειου τουλαχιστον....

Επισκέπτης
ελπιζω μονο να μην πιστευετε οτι η λεχωνιος καταθλιψη ειναι κ αυτη προνομιο των ελληνιδων μονο...

εγω λιωμα αν ημουν ανδρας κ ειχα μια γυναικα που παθαινε αυτο το πραγμα μετα τη γεννα θα την επαιρνα σε γιατρους κ θα το αναγνωριζα το προβλημα γιατι ειναι υπαρκτο κ οσο κ αν επιμενεις δεν ειναι της φαντασιας των γυναικων.. καθε αλλο παρα θα επεμενα οτι αν δεν αλλαξει θα χωρισω... εγω ξερω οτι αν αγαπας κ νοιαζεσαι για τον συντροφο σου θελεις να τον κανεις καλα...
φανταζομαι οτι πιο παλια δεν ειχαν καν χρονο να παθουν καταθλιψη αφου δουλευαν απ το πρωι ως το βραδυ... χωρις να σημαινει οτι δεν παθαιναν τπτ.. απλα μαλλον καταπιεζονταν... ισως δεν τολμουσαν να πουν κ τπτ
οι καταθλιψεις στην εποχη μας χτυπανε κοκκκινο κ δυστυχως νομιζουν ακομη καποιοι οτι ειναι φαντασιες...
τεσπα...

Τα είπες όλα μόνη σου... συμφωνώ, που λέμε τα αντίθετα? :) Παλιά, παρόλο που καταπιέζονταν, δεν χωρίζαν κι όλα μια χαρά. Τώρα? Και καταπιέζονται, και χωρίζουν και γίνονται τα παιδιά βαλίτσες πηγαίνοντας στον έναν και τον άλλον!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι παλιά δεν χωρίζανε ενώ τώρα χωρίζουν το 1 στα 3 ζευγάρια. Διάλεξε και πάρε.

φυσικα....και ο λογος ειναι οτι πλεον δε γινονται υποχωρησεις απο κανεναν γιαυτο διαλυονται τα σπιτια....το οτι η γυναικα σου ΕΤΥΧΕ και εκανε υποχωρηση ειναι καθαρα θεμα τυχης ή συμφεροντος... διαλεξε και παρε....

παλιοτερα οι γυναικες ανεχονταν πολλα....φυσικα δε λεω να ανεχονται το ξυλο ή το κερατο οπως κανανε τοτε αλλα σημερα τα πραγματα εχουν ξεφυγει απο καθε ελεγχο....φορας παραταιρο κουστουμι? θα σε χωρισω....ασυμφωνια χαρακτηρων....

Επισκέπτης
Λοιπόν, τέλος πάντων, επειδή βαρέθηκα να απαντάω και στις δυο σας θα σας πω το εξής:

Δεν μπορείτε να έχετε άποψη καθότι μικρές και ανύπαντρες! Όοοοοοοοταν λοιπόν μεγαλώσετε και παντρευτείτε, τότε θα δείτε τι εστί βερίκοκο και τότε θα μου πείτε πως θα κρατήσετε τον γάμο σας :)

Έξω από τον χορό... εγώ σου χορεύω και μποσανόβα!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τα είπες όλα μόνη σου... συμφωνώ, που λέμε τα αντίθετα? :) Παλιά, παρόλο που καταπιέζονταν, δεν χωρίζαν κι όλα μια χαρά. Τώρα? Και καταπιέζονται, και χωρίζουν και γίνονται τα παιδιά βαλίτσες πηγαίνοντας στον έναν και τον άλλον!
μα δεν μιλαω για χωρισμους.. μιλαω για στηριξη ο ενας στον αλλον
οταν μου λες οτι δεν αναγνωριζεις καν το προβλημα αυτο.. το οποιο υπαρχει ειναι πραγματικοτητα ρωτα οποιον γιατρο θες... κ για σενα ειτε το κοβει η γυναικα απο μονη της ειτε χωριζεις που ειναι η στηριξη?
τεσπα απο μενα τελος γιατι δεν νιωθω κ καλα να σχολιαζω γαμους αλλων... εσεις ξερετε τι κανετε στη ζωη σας... κ γιατι ειστε μαζι.. οπως κ ολος ο αλλος κοσμος :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με το ιδιο σκεπτικο δε μπορουμε να εκφερουμε αποψη για οτιδηποτε στο οποιο δεν ειμαστε εμπλεκομενες αμμεσα?
τες παν για να κλεισει εδω το θεμα σου λεω οτι εχω μπει στο χορο και εχω δουλεψει με γυναικες που εχουν λεχωνιο καταθλιψη οπως και με προβληματικους γαμους οποτε μπορει σε προσωπικο επιπεδο να μην το εχω βιωσει σιγουρα ομως μπορω να σου δωσω μια ιδεα για το πως σκεφτεται η γυναικα σου ισως ;)

βεβαια στην αγγλια οι γαμοι δε στηριζονται και τοσο στο μισθο του αντρα και στην ανεκτικοτητα της γυναικας ως προς στο ξενοπηδημα οποτε ναι εχεις δικιο ισως δεν ειμαι στο χορο....εκει οι γαμοι βασιζονται στο ποιος εχει το πιο γερο συκωτι και αντεχει να πινει λιτρα μπυρας :P

Επισκέπτης
Με το ιδιο σκεπτικο δε μπορουμε να εκφερουμε αποψη για οτιδηποτε στο οποιο δεν ειμαστε εμπλεκομενες αμμεσα?

Ναι ακριβώς αυτό λέω. Διαφωνείς? Αν δεν ζήσεις κάτι... αλλιώς να στα λένε κι αλλιώς να τα ζεις.

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Προς leonoro:
Συγνώμη, παρανόησις! δεν είχα σκοπό να είμαι τόσο τελείως εκτός θέματος!

Προς mounitsa:
Εμένα πάλι η γιαγιά μου και η μάνα της και η γιαγιά της από οικογενειακό ιστορικό αρχείο, έκαναν εκείνες κουμάντο σε σπίτι χωράφια κλπ, διότι οι άντρες τους ασχολιόντουσαν μια με τους Γερμανούς στη Μαδάρα, μια με μια βεντέτα με μια άλλη οικογένεια και άλλα τέτοια.

Το γενικό σκεπτικό είναι ότι οι γυναίκα κρατάει την οικογένεια ενωμένη, καθώς ο άντρας εργάζεται εκτός σπιτιού (από αρχαιοτάτων χρόνων).
Η μαγκιά φίλτατες και φίλτατοι είναι να ξέρεις να κάνεις κουμάντο χωρίς να φαίνεται.
Εκτός χορού πάντα μιλάω..!!!

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Γιατι ομως εξιδανικευουμε τα παλια χρονια; Μηπως εκει ειναι το προβλημα; Μηπως οι μαναδες εκαναν ετσι τις κορες τους για να μην τραβηξουν οτι τραβηξαν αυτες; Μηπως γι'αυτο φτασαμε στο αλλο ακρο;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γιατι ομως εξιδανικευουμε τα παλια χρονια; Μηπως εκει ειναι το προβλημα; Μηπως οι μαναδες εκαναν ετσι τις κορες τους για να μην τραβηξουν οτι τραβηξαν αυτες; Μηπως γι'αυτο φτασαμε στο αλλο ακρο;

Ναι, όπως και οι χωρίς μόρφωση γονείς φαγώθηκαν να αποκτήσουν τα καμάρια τους πτυχίο, παντί τρόπω, έχοντας γεμίσει γιατρούς, δικηγόρους , μηχανικούς, που σε ΟΛΑ τα χρόνια του σχολείου δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τί είναι απαρέμφατο, ή ότι η δύναμη παράγει επιτάχυνση, ή να λύσουν μία δευτεροβάθμια εξίσωση...

Και για να έρθουμε και λίγο στο παρόν θέμα...Ο μέσος άντρας, που δεν ξεχωρίζει εμφνώς σε κάτι από το μέσο όρο, είτε σε λεφτά, είτε σε εμφάνιση(αυτό όχι και τόσο), είτε σε μούρη, είτε σε συμπεριφορά (και για να ξεχωρίσεις σε συμπεριφορά είναι το πιο δύσκολο, εκτός κι αν το παίξεις...κάγκουρας), είναι καταδικασμένος σε μακροχρόνια αγαμία, δεν πα νά ναι το καλύτερο παιδί, με μόρφωση, προσωπικότητα και άλλες ΜΑΛΑΚΙΕΣ, που τελικά το μόνο που κατάφεραν (η μόρφωση και οι μαλακίες) είναι να τον κρατήσουν ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ για χρόνια, και κάποιους ίσως ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...Κοιτάξτε γύρω σας και τί θα δείτε; Μετά από χρόνια αγαμίας, τα καλά παιδιά της μέσης τάξης το πολύ πολύ να παντρευτούνε καμία μετριότατη γκόμενα (εμφανίσιμη, μόνο από σούπερ κωλοφαρδία ) και λένε και ευχαριστώ...ενώ όσοι διαφέρουν κάνουν τα δικά τους   
και τους λένε και μάγκες... :rockon:
Τέλος πάντων, η συζήτηση είναι μεγάλη, ίσως θα είχε θέση σε άλλο thread,  αλλά βαριέμαι...το μόνο παράπονο που έχω προσωπικά, είναι ότι οι Ελληνίδες είναι σε τεράστιο ποσοστό ΑΣΧΗΜΕΣ... :boobies:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Η κατάθλιψη που προκαλούν οι γυναίκες στους άντρες είναι πολύ σοβαρότερη.

Επισκέπτης
Ναι, όπως και οι χωρίς μόρφωση γονείς φαγώθηκαν να αποκτήσουν τα καμάρια τους πτυχίο, παντί τρόπω, έχοντας γεμίσει γιατρούς, δικηγόρους , μηχανικούς, που σε ΟΛΑ τα χρόνια του σχολείου δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τί είναι απαρέμφατο, ή ότι η δύναμη παράγει επιτάχυνση, ή να λύσουν μία δευτεροβάθμια εξίσωση...

Σε αυτό δεν φταίνε οι γονείς, φταίει το κράτος. Να τα λέμε όλα με το όνομά τους. Το κράτος συντηρεί αυτή την μαλακία. Κανονικά (για παράδειγμα) θα έπρεπε να ήταν:

"Έλα εδώ αγόρι μου... θες να σπουδάσεις μαθηματικός? Γιατί? Γιατί σου αρέσει? ΟΚ, έλα σπούδασε αλλά μην περιμένεις διορισμό γιατί η επετηρίδα μου έχει κλείσει για τα επόμενα 30 χρόνια. Και στο λέω από τώρα να το ξέρεις! Μήπως θες να γίνεις υδραυλικός καλύτερα?"

Αλλά παράλληλα βέβαια να δίνει και την ευκαιρία δουλειάς. Απλά είναι τα πράγματα αλλά ποιος τα κάνει? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom