σορρυ αλλα με τον καταιγισμο μηνυματων... σε πηδηξα
αν και τα εχω ξαναγραψει σε αλλα threads και εχω τσακωθει κιολας, για σενα θα τα ξαναπω που κανουμε και το χαβαλε μας και δε με παρεξηγεις.
αν ηταν κανας αλλος στα @@ μου απλα.
1) ειμαι με την κοπελα μου?
αφοσιωνομαι ΜΟΝΟ σε αυτην και πουθενα αλλου. ουτε ζηλιες, ουτε κομπλεξ, ειμαι ξηγημενος και ειλικρινης απο την αρχη και τη γουσταρω με 1000. γι'αυτο ειναι η κοπελα μου αλλωστε. τα ιδια βεβαια απαιτω και απο αυτην. συζουμε αμα λαχει (το επιδιωκω αν ειναι εφικτο κιολας, γιατι αλλιως ειναι η σχεση με τον καθενα σπιτακι του και αλλιως οταν ζειτε μαζι 24/7), ειμαστε 1 με λιγα λογια και μαλακιες δεν παιζει απο καμια πλευρα. το εννοω απο καμια πλευρα, γιατι εχω τον τροπο μου. και μεχρι στιγμης λειτουργει πιστεψε με.
πουτανες εδω δεν παιζει.
2) ειμαι με γκομενα?
η φαση ειναι free και απο τις δυο πλευρες. ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει, οπως θελει και οποτε θελει. δεν εχω κομπλεξ ουτε κολληματα γι'αυτο επισης, γιατι απλα δεν ειναι η κοπελα μου.
γκομενα και κοπελα ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα για μενα. η 2η οχι και τοσο σοβαρο θεμα σαν την 1η.
πουτανες εδω παιζει ανετα.
3) παντρεμενος δεν ειμαι και ουτε προκειται, γιατι απλα ειμαι εναντια στο γαμο. ομως στην εποχη μας πρεπει να εχεις πολλα κιλα @@ και να εισαι πολυ βιδωμενος στα ποδια σου για να κανεις σωστο γαμο-οικογενεια.
αυτο σα γενικη αποψη χωρις πολλα πολλα.
αυτο ομως επισης, ειναι για αλλο Thread.
αν θες γνωμη ομως και γι'αυτο, ειμαι στην 1 με λιγο πιο σοβαρο σκοπο, γιατι εδω μπαινουν και αλλα κολπα στο παιχνιδι.
εχω κανει σχεσεις ολων των ειδων.
και με κοπελες και με γκομενες και με παντρεμενες σε διασταση-γκομενες.
με τις πρωτες ειμασταν παντα σουπερ, αυτοκολλητοι, και ολα τα ροζ συννεφακια που ξερεις φανταζομαι.
χωρισαμε απλα και πολιτισμενα λογω τριβης χρονου μετα απο 2-3 χρονια.
με καμια πρωην κοπελα μου επισης δεν εχω κρατησει επαφες, γιατι το θεωρω ασκοπο.
ο καθενας πηρε το δρομο του, τα ξεκαθαρισαμε και ολα μια χαρα.
στα παλια δε γυριζω προσωπικα. για μενα ειναι ακυρο.
με γκομενες "χωρισαμε", γιατι απλα βαρεθηκαμε τη φαση που ειχαμε και πηγε το συγκεκριμενο χρονο.
με τις παντρεμενες σε διασταση-γκομενες, πανω κατω ιδια φαση οπως με τις απλες γκομενες.
βαρεθηκαμε κοινως.
και εδω παιζει πουτανες επισης.
και για να κλεισω.
οι πουτανες για μενα λογω ελλειψης χρονου (επαγγελματικα), ειναι μια εκτονωση και μια ειδους προπονηση ας πουμε, για τις "κανονικες" γκομενες.
τιποτα παραπανω, τιποτα παρακατω.
πιστευω να σε καλυψα σε ολα... ελπιζω.