athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.225
- Πόντοι
- 12.756
επειδη ειναι στις παρυφες της σοου μπιζ κατω απο 15 με τιποτα
για τι ποσό μιλάμε ?
επειδη ειναι στις παρυφες της σοου μπιζ κατω απο 15 με τιποτα
για τι ποσό μιλάμε ?
τον ξερουν όλοι, ειναι πολυ ψηλα στην ιεραρχίαεπειδη ειναι στις παρυφες της σοου μπιζ κατω απο 15 με τιποτα
τι του εχεις γαμησει αυτου του καραγκιοζη του ave και μου εχει σπασει τα αρχιδια.μηπως τον πληγωσες πουθενα τον ταλαιπωρο?τι σουργελο ειναι αυτο παλι γαμω την τυχη μου.Και ναι, να είσαι σίγουρος ότι θα ασχοληθούν. Για αρχή βέβαια θα ασχοληθούν εδώ οι admins. Δε θα σου πω τα αυτονόητα, μάλλον δεν είσαι του χώρου και δεν έχεις μπλέξει με νομικά/ποινικά. Αχρείαστα να σου είναι.
Παρερμηνεύετε.τωρα σοβαρα τα ζουμε αυτα?
γραφτηκε η αλλη σε πουτανοσαιτ μοιραζε κωλους δεξια και αριστερα
και τωρα μας λεει για διωξη και mi6 γελαει και ο σκυλος μου εδω διπλα σαβαρα
μονο αν με καρφωσει η σκατογρια αλλα θα λαβω τα μετρα μου ρετον ξερουν όλοι, ειναι πολυ ψηλα στην ιεραρχία
θα ψαχνουν ολοι να σε βρουν , και θα σε βρουν μουνάκι
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που και συμφωνω . Το θεμα ειναι ποσες φορες ειχες γκομενα που γουσταρες ? Η να το πω καλυτερα γκομενα που σε γουσταρε και δεν ηταν μαζι σου απλα για να μην ειναι μονη. (Ξερεις ποσες εχει εεκει εξω . το 99% τετοιες ειναι ) . Πολλη σπανια γκοεμενα να σε γουσταρει ισως στην αρχη και μετα με το που θα φυγει ο ενθουσιασμος θα σε εχει με αλλους 10 και δεν θα το παρεις χαμπαρι. Θα νομιζεις οτι εισαι και γαμιας και οτι ολοι οι αλλοι ειναι μαλακες αγαμητοι και εσυ πηδας κτλ κτλ κτλ .O εμπειρος ανδρας, ξερει οτι μολις φυγει απο την πουτανα, θα ξυνει τα παπαρια του
γιατι δεν τον γουσταρε βαση κανονα. Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Μαλακιες τυπου ευγενειες, καθαριοτητες, βουρτσισμενα δοντια κτλ, ειναι τυπικα.
Ναι μεν σωστα για την συναντηση αλλα μεχρι εκει.
Αν σε γουσταρει η αλλη, σε γλυφει πατοκορφα κι ας εισαι βγαλμενος
απο 24ωρο σε συνεργειο με λαδια και βενζινες.
Επισης ο εμπειρος ανδρας, ξερει οτι οταν γαμαει γκομενα, θελει πολυ καλυτερη ποιοτητα
στο παρε-δωσε, βλεποντας ευκολα την διαφορα απο την πουτανα.
Αν δεν μπορει να δει, εχει σοβαρο προβλημα η ειναι απειρος.
Μην βγει κανεις να πει οτι υποστηριζω μονο τις γκομενες.
Συγκρινω και διαχωριζω. Ας πηγαινει ο καθενας οπου θελει η και στις δυο.
τοτε ζήτα κατι παραπανω εξ αρχης για να εισαι καλυμμένος και για την πεθεράμονο αν με καρφωσει η σκατογρια αλλα θα λαβω τα μετρα μου ρε
εδω ειναι ιντερνετ φιλεναδα υπαρχει καθε καρυδιας καρυδιΠαρερμηνεύετε.
1. Η ιδιωτική συνομιλία είναι ιδιωτική για ένα λόγο. Τα αυτονόητα.. Δεν είναι «δεξιά και αριστερά».
2. Το σάιτ αυτό δεν είναι σκουπιδότοπος ούτε μπουρδέλο. Ούτε στα μπουρδέλα επιτρέπονται τέτοιες μαγκιές, εδώ είναι αρκετά επιεικείς. Εδώ λοιπόν υπάρχουν κανόνες και δε μπορεί να γίνει αλλιώς, διότι έτσι ορίζει ο νόμος. Εσείς πάντως αφού έχετε χρήματα κάντε ό,τι θέλετε με τη ζωή σας, εγώ απλά αναφέρω πώς έχουν τα πράγματα.
το σκεφτομαι θα δω..για κανε μια περιληψη τι εγινε εδω με την βινεμεκλπ και με σινς για φωτος βιδεος κλπ δεν καταλαβατοτε ζήτα κατι παραπανω εξ αρχης για να εισαι καλυμμένος και για την πεθερά
Και ξαναλέω, θα λογοδοτήσω σε εσένα ανθρωπάκο;οτι ναναι ρε
και εσεις για να δειτε εναν κωλο
εδω ειναι ιντερνετ φιλεναδα υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι
σοβαρα τωρα μονο στον "γνωστο σου" since εστειλες? καπου ειδα να λεει και αλλος οτι εχει φωτογραφιες
το χαλας τωρα και ημουν ευγενικος μεχρι τωρα...Και ξαναλέω, θα λογοδοτήσω σε εσένα ανθρωπάκο;
εχει σπασει ηδη αστην..το χαλας τωρα και ημουν ευγενικος μεχρι τωρα...
οκ ληξηςεχει σπασει ηδη αστην..
Όσοι οι winemedineme έχει αποκαλέσει "ανθρωπάκο", "σε λυπάμαι", "κακομοίρη" κ.α. να σηκώσουν το χέρι τους:Και ξαναλέω, θα λογοδοτήσω σε εσένα ανθρωπάκο;
Χειρότερος και από τον Prince κατέληξες. Εκείνος τουλάχιστον είναι σταθερός από την αρχή και δεν μπλέκει τα μπούτια του.Όσοι οι winemedineme έχει αποκαλέσει "ανθρωπάκο", "σε λυπάμαι", "κακομοίρη" κ.α. να σηκώσουν το χέρι τους:
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Δεν αγγίζω καν την νομική πλευρά του θέματος, ας το κάνεις εσύ που σου αρέσει να επικαλείσαι τον νόμο. Εγώ με βάση την ηθική μου, δεν πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο.Και για να είμαι ξεκάθαρη: ξέρω που βρίσκομαι, προφανώς γι’ αυτό υπάρχει «ανωνυμία» και προφανώς γι’ αυτό υπάρχει και η ρώγα μου στο προφίλ μου. Δεν είναι πρόβλημα να δείξω το σώμα μου. Πρόβλημα είναι να αποφασίσουν να το δείξουν άλλοι χωρίς τη δική μου συναίνεση. Αυτό διώκεται ποινικά και ευτυχώς ο since το ξέρει καλά. Πέρα από αυτό, γνωρίζει ότι επειδή κι εγώ γνωρίζω ήδη πάρα πολλά, δεν τον εκθέτω περαιτέρω ούτε θα το κάνω, και κάνει το ίδιο γιατί έτσι πρέπει και αυτό είναι το σωστό. Αν σταματήσει να κάνει το σωστό, θα σταματήσω κι εγώ. Δεν αφορά κανέναν άλλο αυτό το ζήτημα.
πολυ μελι εδω τυπετο σκεφτομαι θα δω..για κανε μια περιληψη τι εγινε εδω με την βινεμεκλπ και με σινς για φωτος βιδεος κλπ δεν καταλαβα
Ναι αλλά εκείνος δεν είδε ότι είδα εγώ που το πάω "κρύο-ζεστό"Χειρότερος και από τον Prince κατέληξες. Εκείνος τουλάχιστον είναι σταθερός από την αρχή και δεν μπλέκει τα μπούτια του.