Νέα

Γιατί έγινα callgirl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gejgi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.927
Πόντοι
4.546
Ναι το καταλαβαίνω τώρα και σε ευχαριστώ για αυτό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι εξ αρχής γιατί καλά καλά χθες το βράδυ έφτιαξα τον λογαριασμό. Ίσως ήταν λάθος να βάλω ψεύτικη, τώρα έβαλα δική μου φωτό, αν και πιστεύω πως δεν είναι αρκετό για να "πείσω" τους πάντες. Το να πέφτεις θύμα απάτης είναι πολύ κακο και δεν κατηγορώ τους άντρες που εξαπατήθηκαν. Αλλά δεν χρειάζεται να μου φέρονται με αγένεια. Είναι η πρώτη μου μέρα εδώ, λογικό είναι να κάνω λάθη. Όμως ακούω και τα αρνητικά λόγια προκειμένου να εξελίσσομαι!
Κάποιος πονηρός θα έλεγε ότι ανεβάζεις βιντεάκια στο τικτοκ με τα εσώρουχά σου? Όπως και να έχει καλή καρδιά!!

Galias

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Κριτικές
1
Like
318
Πόντοι
0
Θέλω να δω πως κινούνται τα κορίτσια του χώρου, πως σας προσεγγίζουν, τι είδους περιεχόμενο ανεβάζουν και σας αρέσει και ίσως κάποια στιγμή να μιλήσω και να λάβω κάποιες συμβουλές ή κάποια καθοδήγηση. Δεν ξέρω αν κάποια θα θελήσει κάτι τέτοιο ωστόσο και μου είναι σημαντικό σε πρώτη φάση να καταλάβω ΤΙ συμβαίνει εδώ μέσα. Βλέπω μεγάλη ποικιλομορφία στα σχόλια και στις απόψεις όλων και νιώθω αρκετά έξω από τα νερά μου! (+ Ότι μου αρέσει το υλικό που ανεβάζουν γυναίκες που δεν ντρέπονται με το σώμα και την σεξουαλικότητα τους!)

Δεν ήξερα ότι ό,τι και να κάνω πάντα κάποιος θα είχε επιφυλάξεις απέναντι μου.
Λογικό βέβαια...
...τα κορίτσια του χώρου τα προσεγγίζουμε εμείς μανταμ...όταν έχουν αληθινές φωτογραφίες...τιμοκατάλογο...υπηρεσίες...τηλέφωνο...κλπ...κλπ...
...εσείς δεν χρειάζετε να κάνετε κάτι...γιατί όσο κάνετε...τόσο τα κάνετε χειρότερα...:confused::confused:

Your_sexy_girl

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Βρε τί μου θυμίζει τί μου θυμίζει....:think: αυτό τό ρωτάω μιλάω γενικά (δηλαδή ρίχνω άδεια για νά πιάσω γεμάτα)
Προβλέπω σύντομα προφίλ νέας ανεξάρτητης εφόσον καί αν......
Δεν το αποκλείω! Θέλω όμως πριν ξεκινήσω να κάνω κάτι 1ον να βεβαιωθώ ότι το θέλω και 2ον να είναι σίγουρο ότι αν το κάνω θα το κάνω ΣΩΣΤΑ. Δεν έχει νόημα να ξεκινήσω κάτι με 0 εμπειρία και να χαλάσω μόνη μου την δουλειά μου... Γι'αυτό εξερευνώ τον χώρο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάποιος πονηρός θα έλεγε ότι ανεβάζεις βιντεάκια στο τικτοκ με τα εσώρουχά σου? Όπως και να έχει καλή καρδιά!!
Χαχα όχι, είναι ιδιωτικά βίντεο προς το παρόν, αλλιώς κάπου θα με είχε πάρει το μάτι σας! Ίσως στο μέλλον ξεκινήσω να ανεβάζω!

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
479
Πόντοι
21
Θα κάνω περισσότερα ανοίγματα με τον καιρό, απλώς θέλω πρώτα να εξερευνήσω τον "κόσμο" του σέρβερ αυτού. Πέραν τούτου με άνδρες δεν έχω εμπειρία, δεν είμαι εκδιδόμενη και δεν γνωρίζω ούτε τα περί αγοραίου έρωτα. Θα ψαχτω λίγο τον πρώτο καιρό κι έπειτα θα κατασταλαξω στο τι θέλω πραγματικά να κάνω. Εκτός κι αν απογοητευτώ τόσο πολύ που το παρατήσω γρήγορα...
Δεν χρειάζεται να είσαι εκδιδόμενη .για να έχεις εμπειρία με άνδρες. Η μόνη διαφορά είναι η πληρωμή. Όσο για αυτό το σέρβερ. Έχει κάθε καρυδιάς καρύδι. Όπως και στην πραγματική ζωή .απλώς είναι πιο έμπειρη στον αγοραίο ερωτα

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
8.054
Πόντοι
4.965
Δεν ήξερα ότι ό,τι και να κάνω πάντα κάποιος θα είχε επιφυλάξεις απέναντι μου.
Λογικό βέβαια...
Όπως γίνεται σε όλη την κοινωνία, ετσι είναι και το μπου. Μόνο που τα μέλη του μπου είναι πλούσια, μορφωμένα και με προσόντα από άλλο πλανήτη!!

makao

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαΐ 2014
Κριτικές
16
Like
1.642
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργια στο σάιτ και αυτή είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ και τυχαία έπεσα σε αυτό το θρεντ. Δεν είμαι εκδιδόμενη αλλά σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο του να αρχίσω την συγκεκριμένη "δουλειά" (το αν αυτό μπορεί να ο ονομαστεί δουλειά είναι ένα άλλο μεγάλο ζήτημα), γι'αυτό και βρίσκομαι σε αυτό το σάιτ. Το ερώτημα που τέθηκε είναι πολύ ενδιαφέρον. Θεωρώ πως δεν μπορεί να δωθει μια και μόνο απάντηση, διότι πρόκειται για ένα συμπίλημα παραγόντων που οδηγεί τις γυναίκες σε αυτή την απόφαση. Επιπλέον η κάθε γυναίκα έχει τους δικούς της λόγους (οι οποίοι είναι συνήθως πολλοί) για να φτάσει σε αυτήν την απόφαση. Για την δική μου περίπτωση θα πω συνοπτικά ότι οι δύο βασικοί λόγοι που με "σπρώχνουν" προς αυτή την απόφαση είναι η κακή μου ψυχολογική κατάσταση, σε συνδυασμό με τα έντονα οικονομικά πρόβλημα. Δεν θέλω να "πλουτισω", απλώς θέλω να ζω χωρίς την έννοια του αύριο. Θέλω να έχω ένα ικανοποιητικό ποσό που να μου εξασφαλίζει την επιβίωση...
Μπορούμε να αρχίσουμε για ένα διάστημα να το κανεις ως πρακτική πρώτα και μετα μπορείς να το ακολουθήσεις επαγγελματικά .
Είμαστε και καλοί μέντορες εδω και θα γράψουμε θετικά σχολια στο βιβλιαράκι πρακτικής.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.751
Πόντοι
456
Δεν το αποκλείω! Θέλω όμως πριν ξεκινήσω να κάνω κάτι 1ον να βεβαιωθώ ότι το θέλω και 2ον να είναι σίγουρο ότι αν το κάνω θα το κάνω ΣΩΣΤΑ. Δεν έχει νόημα να ξεκινήσω κάτι με 0 εμπειρία και να χαλάσω μόνη μου την δουλειά μου... Γι'αυτό εξερευνώ τον χώρο!

Χαχα όχι, είναι ιδιωτικά βίντεο προς το παρόν, αλλιώς κάπου θα με είχε πάρει το μάτι σας! Ίσως στο μέλλον ξεκινήσω να ανεβάζω!
Μπορείς να βάλεις καμιά φωτο κ να μας πεις κάποια χαρακτηριστικά για σένα, να σου πούμε τη γνώμη μας, αν θες!

• Like
Αντιδράσεις: makao

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
237
Πόντοι
20
...φίλος αν εσύ έχεις φτιάξει χαρακτήρα εδώ μέσα...στην ανωνυμία του βούρκου...εγω πάω πάσο...
ποιος μίλησε για εδω απαραίτητα ρε συ? ολα προέκταση του κοσμου μας ειναι. εγω ειτε online ειτε offline ιδιος παραμένω. δεν σου ειπα οτι θα κανεις χαρακτηρα εδω μεσα , μου ειπες μια αποψη σου και σου απαντησα , τοσο απλο.

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.216
Πόντοι
206
Ναι μπράβο! Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι αυτή είμαι εγώ, σε όσους με ρώτησαν το έχω ήδη διευκρινισει! Γιατί σας ενοχλεί τόσο το γεγονός ότι υπάρχει κάποια που δεν θέλει να δείξει την μούρη και τον κωλο της σε έναν σέρβερ που πρώτη φορά συνδέθηκε ΧΘΕΣ. Δεν ζήτησα από κανέναν λεφτά και δεν εξαπάτησαν κανέναν για να μου κάνετε όλοι ανάκριση. Αν θέλετε συνεχίστε να μιλάτε στα κορίτσια που ήδη ξέρετε από εδώ μέσα κι αφήστε με εμένα αν δεν σας γεμίζω το μάτι! Το έχω ήδη πει πως σκοπός μου είναι να μιλάω, να ανταλλάζω γνώμες και να περνάω ωραία και ίσως κάποια στιγμή αν κάποιος μου κάνει το κλικ να θελήσω να κάνω κάποια συνάντηση. Σε αυτή την περίπτωση θα στείλω φωτογραφίες, θα κάνω βιντεοκλήση και θα βρεθώ από κοντά με κάποιον. Έως τότε θα κρύβω τι πρόσωπο μου, δεν χρειάζεται να εκτειθεται μια γυναίκα σε έναν τέτοιο σέρβερ χωρίς λόγο. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ, διαφωνείτε;

Δημήτρη πάλι άρχισες το τρολαρισμα ;
Ήμαρτον

Galias

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Κριτικές
1
Like
318
Πόντοι
0

Karoulias

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Θα κάνω περισσότερα ανοίγματα με τον καιρό, απλώς θέλω πρώτα να εξερευνήσω τον "κόσμο" του σέρβερ αυτού. Πέραν τούτου με άνδρες δεν έχω εμπειρία, δεν είμαι εκδιδόμενη και δεν γνωρίζω ούτε τα περί αγοραίου έρωτα. Θα ψαχτω λίγο τον πρώτο καιρό κι έπειτα θα κατασταλαξω στο τι θέλω πραγματικά να κάνω. Εκτός κι αν απογοητευτώ τόσο πολύ που το παρατήσω γρήγορα...
Τι εννοείς δεν έχεις εμπειρία;σχέσεις δεν είχες;
Αν είσαι η ίδια στη φωτό είσαι ωραίο γκομενάκι βρες έναν πλούσιο παντρέψου τον για να γλυτωσεις.

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.226
Πόντοι
1.336

Όλες τις απορίες θα σου τις λύσει η @Αγγελική . Έτσι ξεκίνησε κι αυτή. Εκείνη βέβαια ήθελε να δουλέψει σε οίκο ανοχής αλλά τελικά άλλαξε καριέρα .

Αγγέλω ξεκινά την καθοδήγηση

OP
OP
G

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.145
Πόντοι
3.425
μήπως να άλλαζα τον τίτλο του νήματος;;

Εκπαιδεύοντας μια νέα στην βίζιτα

Τί λέτε ;

Ας θυσιαστούν 2-3 να της μάθουν τα μυστικά της δουλειάς

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.368
Πόντοι
2.596
είμαι σε οικονομικό αδιέξοδο και φοβάμαι πολύ για το μέλλον μου, δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα...
Κανόνισε ταλαίπωρη να μπλέξεις με τίποτα στοιχήματα/τζόγο...
Μακρυά από δαύτα, άσε τι κάνω εγώ (πέρνα από το προφίλ μου αν θες) και άσε τι λένε διάφοροι κατά καιρούς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom