"Γιατί δεν εκτιμώ τις γυναίκες"
Μου δίνεται η ευκαιρία να γράψω κάποια πράγματα σε αυτό το ζήτημα που όποιος καταλάβει θα εκτιμήσει τις γυναίκες.
Κατ αρχάς για να εκτιμήσουμε η να αγαπήσουμε η ακόμα και να μισήσουμε κάτι, θα πρέπει πρώτα να το γνωρίζουμε. Η πλειοψηφία των ανδρών δεν γνωρίζει ούτε στο ελάχιστο την γυναικεία φύση και είναι πολύ φυσικό. Όπως φυσικά συμβαίνει και το αντίθετο, οι γυναίκες δεν γνωρίζουν την αντρική φύση.
Αυτά τα οποία θα γράψω, συμφωνείτε η διαφωνείτε, κανέναν ρόλο δεν παίζει, απλά είναι η πραγματικότητα, η τα λαμβάνεται ως δεδομένα και πορεύεστε με αυτά η απλά χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο.
Οι γυναίκες "υποτάσσονται στον δυνατό και ασκούν εξουσία στον αδύναμο" όταν λέμε δυνατό δεν εννοούμε να έχει μπράτσα, εννοούμε τον δυνατό χαρακτήρα του άντρα, δηλαδή να ξέρουν πάντα ότι είτε σας αφήσει είτε δεν σας αφήσει δεν σας καίγεται καρφί. Επομένως, όποιος δείξει στην γυναίκα ότι την έχει ανάγκη, κλαίει δεν μπορεί χωρίς αυτή, πολύ απλά την γάμησε.
Οι γυναίκες δεν θέλουν έναν γελοίο δίπλα τους. Οπότε, γελοιοποιήστε τους αντιπάλους σας. Αυτόν το κανόνα τον επιβεβαίωσα από την ίδια μου την μάνα, μου είχε πει ότι κάποτε κάποιος την ήθελε και αυτή δεν τον ήθελε διότι τα άλλα αγόρια τον πείραζαν συνέχεια και τον θεωρούσε γελοίο.
Στις γυναίκες δεν αρέσει η αλήθεια, θέλουν να ακούνε μόνο τα ευχάριστα, μπορείτε να τις φλομώσετε στο παραμύθι; Παλιά αν θυμάστε για να γαμήσουν έταζαν γάμους και μετά μην είδατε τον Παναγή, σήμερα για να γαμήσετε μπορείτε να υποδυθείτε κάποιον άλλον, ότι έχετε λεφτά, βρείτε ένα καλό επάγγελμα όπως δικηγόρος η γιατρός πχ, εν ανάγκη νοικιάστε και κανα καλό αμάξι, γαμήστε μέχρι να βαρεθείτε και μην είδατε τον Παναγή. Δυστυχώς, εγώ αυτό δεν μπορώ να το κάνω, αλλά όποιος μπορεί να το κάνει και δεν κάνει κάτι κακό, αφού άμα της πει την αλήθεια δεν θα του κάτσει με το παραμύθι όμως θα κάνει την δουλειά του.
Οι γυναίκες έλκονται από την δύναμη, πάλι δεν εννοούμε τα μπράτσα, τις ελκύει αυτός που ασκεί εξουσία, πχ κάποιος επιχειρηματία που έχει υπό την εξουσία του ανθρώπους, για να καταλάβετε τι εννοούμε δύναμη.
Τέλος, οι γυναίκες θέλουν να εξασφαλίσουν ένα καλό μέλλον στα παιδιά τους, με αυτό το κριτήριο επιλέγουν τον άντρα που θα τεκνοποιήσουν, εννοείτε ότι αυτό το κάνουν όσες μπορούν, διότι δεν έχουν όλες την πολυτέλεια να επιλέξουν.
Αυτά φίλοι μου είναι μερικά χαρακτηριστικά της γυναικείας φύσης, αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουν όλες οι γυναίκες εκ φύσεως χωρίς να μπορούν να απαλλαγούν από αυτά, είναι στο χέρι μας το πως θα τις εκμεταλλευτούμε. Προσωπικά, αν φανταστώ έναν κόσμο χωρίς γυναίκες, αυτό θα είναι η κόλαση, περνάω τόσο ωραία μαζί τους που δεν υπάρχει κάποια άλλη όμοια ευχαρίστηση η κάποια άλλη όμοια ηδονή. Αααα να μην ξεχνιόμαστε και οι ιερόδουλες γυναίκες είναι