Jimmy Gang
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 516
- Πόντοι
- 96
Να'σαι καλάΩραια προσεγγιση ασχετα αν διαφωνω σε καποια σημεια
Ευχαριστω για την αποψη σου τυπαρα μου τη σεβομαι
Να'σαι καλάΩραια προσεγγιση ασχετα αν διαφωνω σε καποια σημεια
Ευχαριστω για την αποψη σου τυπαρα μου τη σεβομαι
Γιατί είναι πολύ χαζοί για να καταλάβουν ότι δεν έχουν τα λεφτά να τα ταΐσουν. Και γιατί πιστεύουν τις αηδίες της εκκλησίας που λένε ''τα παιδιά είναι ευλογία'' αλλά μετά κόψε τον κωλο σου να το μεγαλώσειςΑυτο ελλειπε να παρουν και την αδεια μου τυπε
Σιγα μη τους κανω και τον τροχονομο.
Αποψεις λεμε εδω
Τροφη για σκεψη:
Γιατι οσο πιο χαμηλο ειναι το πνευματικο και κοινωνικο επιπεδο μιας οικογενειας τοσο πιο πολλα και τα παιδια τους;
Νιώθω σαν να ξαναγύρισα στα μαθητικά-φοιτητικά χρόνια. Μπακουροπαρέα που βλέπει μια γκόμενα στο κλαμπ και σχολιάζει "κοίτα μια πουτάνα". Φίλε troubaman το ποστάρισμά σου στάζει από παντού ηττοπάθεια. Δηλαδή τι περίμενες να έχει η γυναίκα εγγύηση από τον κατασκευαστή για μηχανικές βλάβες; Χτες γεννήθηκες;
Υπάρχει και ο έρωτας, υπάρχει και το συμφέρον. Αν παραχωρήσεις εξουσία σε μια γυναίκα θα σε πατήσει κάτω, μήπως όμως και ο άντρας δε θα κάνει το ιδιο; Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Για μένα το πρόβλημα στην Ελλάδα ξεκινά από τη συμπεριφορά των αντρών. Ο άντρας που θεωρεί ύψιστο ιδανικό να κυκλοφορεί και αυτός γκομενα ,να έχει και αυτός οικογένεια επειδή έχουν όλοι οι άλλοι, σκύβει το σβέρκο για σφαλιάρα. Και φυσικά η γυναίκα θα τον κάνει παντελόνι. Έχω γαμήσει παντρεμένες που έβριζαν τους άντρες τους. Γιατί δεν παίρνεις διαζύγιο της λέω; - Ε τώρα που να αλλάζω σπίτι, είναι πολύπλοκο, θα στενοχωρηθούν και τα παιδιά... Η αλήθεια ήταν ότι τα ήθελε όλα δικά της. Και τα είχε.
Ακούω από άλλη μπαρόβια "θα τον χωρίσω αυτόν που έχω τώρα γιατί παραείναι έξυπνος".
Θυμάμαι κάτι φοιτητές σαβουρογάμηδες "ε ξέρεις ήθελα εμπειρίες, πού να βρεις άλλη" και μετά πάνε για καφέ με γυαλιά ηλίου να μη φαίνεται οτι καρφώνουν όλη την ώρα τις γυναίκες των άλλων. Ε ρε μαλάκα όσο κρατάς μια μπαζόλα δίπλα σου, γιατί να φύγει; Αφού η μπαζόλα ξέρει ότι δε θα ξαναβρει γκόμενο.
Προσωπικά έχασα πολλά τρένα επειδή δεν ήθελα να είμαι σπόνσορας και να καταρρακώνεται η αξιοπρέπειά μου. Και δεν το μετάνιωσα. Είχα όμως και σχέσεις όπως ξέρω και για σχέσεις άλλων που υπήρχε αγνό συναίσθημα. Εντάξει και αυτό θα τελειώσει κάποτε και θα έρθει η συνήθεια, είναι και οργανικό άλλωστε.
Το ζήτημα είναι να μην κλαίγεσαι. Παίξε μπάλα για να κερδίσεις, όχι για να συμμετέχεις.
Τότε τα παιδιά ήταν εργατικό δυναμικό από πολύ μικρή ηλικία για μαντρί και χωράφια.Ενω τώρα που θα δουλέψουν πριν τα 25 ;Δεν μιλάω για δουλειές του ποδαριού....εκεί π.χ.σε καφετέριες από τα 16 μπαίνουν.Γιατί είναι πολύ χαζοί για να καταλάβουν ότι δεν έχουν τα λεφτά να τα ταΐσουν. Και γιατί πιστεύουν τις αηδίες της εκκλησίας που λένε ''τα παιδιά είναι ευλογία'' αλλά μετά κόψε τον κωλο σου να το μεγαλώσεις
Στο μαντρί και στα χωράφια δουλεύουν μόνο στην επαρχίαΤότε τα παιδιά ήταν εργατικό δυναμικό από πολύ μικρή ηλικία για μαντρί και χωράφια.Ενω τώρα που θα δουλέψουν πριν τα 25 ;Δεν μιλάω για δουλειές του ποδαριού....εκεί π.χ.σε καφετέριες από τα 16 μπαίνουν.
Γιατι οσο πιο χαμηλο ειναι το πνευματικο και κοινωνικο επιπεδο μιας οικογενειας τοσο πιο πολλα και τα παιδια τους
Τα πολλά παιδιά εξυπηρετούσαν διάφορες ιδιοτελείς καταστάσεις . Ήταν φθηνά εργατικά χέρια για τα αφεντικά και έχτρα χρήματα για το σπίτι , επάνδρωναν μοναστήρια , και σε πολλές περιπτώσεις είχαν τον ρόλο που έχουν σήμερα οι λαθρο .Γιατί είναι πολύ χαζοί για να καταλάβουν ότι δεν έχουν τα λεφτά να τα ταΐσουν. Και γιατί πιστεύουν τις αηδίες της εκκλησίας που λένε ''τα παιδιά είναι ευλογία'' αλλά μετά κόψε τον κωλο σου να το μεγαλώσεις
Αυτό το είδος γυναίκας που εκτιμάς το έφτιαχναν οι πατεράδες παλιά (και τώρα ακόμα σε άλλες χώρες). Το ίδιο και οι επαγγελματίες, χρειάζονται "εκπαίδευση" για να γίνουν γυναίκες με την έννοια που έχουμε συνηθίσει.σε πολλά έχει δίκιο ο νηματοθέτης.
Εγώ θα το θέσω λίγο διαφορετικά. Εκτιμώ τις γυναίκες. Ποιες όμως;
Εκτιμώ αυτές που μου δίνουν αυτό το οποίο είναι φτιαγμένη μια γυναίκα να κάνει με έναν άντρα. Και εννοώ ΚΑΙ τις επαγγελματίες. Εσκορτάκια, στουντιοκόριτσα, πουτάνες - τις σωστές, εννοείται.
Δεν εκτιμώ το χαζογκομενίδιο που μου δείχνει τα μπούτια και το ντεκολτέ του στο δρόμο κι είναι σαν να μου λέει "κοίτα με λιγούρη και τράβα παίξε μια μαλακία, εμένα με χαίρεται άλλος".
Δεν εκτιμώ αυτή που με έχει για γκομενοφύλακα επειδή γουστάρει την παρέα μου αλλά, όταν πρόκειται για σεξ (σχέση το λένε οι γκόμενες), επιλέγει να δώσει το μουνάκι της στον Λάκη παραδίπλα.
Δεν εκτιμώ αυτή που μου προσφέρει σεξ έχοντας άλλο σκοπό (το εντελώς πρωτότυπο: να με γλυκάνει με κάμποσα γαμήσια της προκοπής, ώστε να με τυλίξει και να με κάνει οικογενειάρχη).
Τύπε εγώ μιλάω για την σημερινή κοινωνία. Σήμερα ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι μπορείς να κανείς 6 παιδιά και έχει ο θεός για να τα μεγαλώσεις. Άσχετα αν τα καταδικάζεις για πάντα να πεινάνε και να γίνουν δούλοι στην άρρωστη και σιχαμένη κοινωνία μας. Επίσης άλλοι νομίζουν ότι η άμβλωση είναι αμαρτία...ακόμα και αν το παιδί σου προβείτε να βγει με σοβαρά προβλήματα υγείας....υπάρχει πιο κακό και εγωιστικό πράγμα από το να υποχρεώσεις ένα παιδί να γεννηθεί ανάπηρο και άρρωστο για να πεθάνει 10-15 χρόνια αργότερα έχοντας ζήσει μόνο ταλαιπωρία?Τα πολλά παιδιά εξυπηρετούσαν διάφορες ιδιοτελείς καταστάσεις . Ήταν φθηνά εργατικά χέρια για τα αφεντικά και έχτρα χρήματα για το σπίτι , επάνδρωναν μοναστήρια , και σε πολλές περιπτώσεις είχαν τον ρόλο που έχουν σήμερα οι λαθρο .
Η λίστα της εκμετάλλευσης , και της ανωμαλίας , πίσω από την βιτρίνα της “ ευλογίας “ κτλ είναι άκρως πολύπλευρη και νοσηρή .Πχ δεκάχρονα κορίτσια ως εσωτερικές υπηρέτριες στον κάθε παιδεραστή , [ για να παίρνει ο γονιος ένα χαρτζιλίκι ] δεκάχρονα σε μοναστήρια ως μονάχοι και μοναχές , οκτάχρονα σε χωράφια , και γενικά μια ολόκληρη στρατιά προς εκμετάλλευση κάθε είδους .
Πολύ λίγα...Εγώ αγαπώ και σέβομαι πολύ τις γυναίκες, ναι από κάποιες έχω προδωθεί, κάποιες μου έχουν φερθεί άσχημα, αλλά δεν είναι όλες έτσι, υπάρχουν αξιόλογα κορίτσια εκεί έξω, κορίτσια που σέβονται, εκτιμούν και ενδιαφέρονται, ίσως να είναι η μειοψηφία, δεν έχει σημασία βέβαια και όπως είπε και ο Ωνάσης ''όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν καμία σημασία αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες''
Μα εκεί κυρίως υπάρχουν πολύτεκνοι...Στο μαντρί και στα χωράφια δουλεύουν μόνο στην επαρχία
Δεν θα διαφωνήσω φίλε koutavoulia αλλά νομίζω πως το ίδιο θα λένε και για εμάς τα κορίτσια που ψάχνουν έναν άνδρα με όλη την σημασία της λέξηςΠολύ λίγα...
Δυστυχώς..
Εμείς είμαστε με τον Ωνάση...Εγώ αγαπώ και σέβομαι πολύ τις γυναίκες, ναι από κάποιες έχω προδωθεί, κάποιες μου έχουν φερθεί άσχημα, αλλά δεν είναι όλες έτσι, υπάρχουν αξιόλογα κορίτσια εκεί έξω, κορίτσια που σέβονται, εκτιμούν και ενδιαφέρονται, ίσως να είναι η μειοψηφία, δεν έχει σημασία βέβαια και όπως είπε και ο Ωνάσης ''όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν καμία σημασία αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες''
Τα κορίτσια ψάχνουν γεμάτο πορτοφόλι και κάποιον να τα κάνει όλα τα χατίρια...αυτό δεν το κάνουν άνδρες αλλά φραγκατοι αιδοιοδουλοι.Ο άνδρας θα πει και καμμία κουβέντα να τις βάλει στην θέση τους αν χρειαστεί...με τι όργανα θα το κάνει αυτό ο αιδοιοδουλος;Όεο;Δεν θα διαφωνήσω φίλε koutavoulia αλλά νομίζω πως το ίδιο θα λένε και για εμάς τα κορίτσια που ψάχνουν έναν άνδρα με όλη την σημασία της λέξης
Ας μην τις τσουβαλιάζουμε όμως, δεν είναι όλες έτσι....Με τέτοιου είδους κορίτσια δεν ασχολούμαι, είναι περαν του ενδιαφεροντός μουΤα κορίτσια ψάχνουν γεμάτο πορτοφόλι και κάποιον να τα κάνει όλα τα χατίρια...αυτό δεν το κάνουν άνδρες αλλά φραγκατοι αιδοιοδουλοι.Ο άνδρας θα πει και καμμία κουβέντα να τις βάλει στην θέση τους αν χρειαστεί...με τι όργανα θα το κάνει αυτό ο αιδοιοδουλος;Όεο;
Ντάξει σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που κοιτάνε μόνο φράγκα,αλλά υπάρχουν και γυναίκες που ζητάνε αγάπη και στοργή,που αρκετοί από εσάς δεν ξέρετε τι είναι αυτά τα δύο,παρά μόνο τι είναι το γαμήσι και το μουνί..Ας μην τις τσουβαλιάζουμε όμως, δεν είναι όλες έτσι....Με τέτοιου είδους κορίτσια δεν ασχολούμαι, είναι περαν του ενδιαφεροντός μου
Η γυναίκα είναι ίση με τον άντρα..Τα κορίτσια ψάχνουν γεμάτο πορτοφόλι και κάποιον να τα κάνει όλα τα χατίρια...αυτό δεν το κάνουν άνδρες αλλά φραγκατοι αιδοιοδουλοι.Ο άνδρας θα πει και καμμία κουβέντα να τις βάλει στην θέση τους αν χρειαστεί...με τι όργανα θα το κάνει αυτό ο αιδοιοδουλος;Όεο;
Τα σέβη μου μύστηΝτάξει σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που κοιτάνε μόνο φράγκα,αλλά υπάρχουν και γυναίκες που ζητάνε αγάπη και στοργή,που αρκετοί από εσάς δεν ξέρετε τι είναι αυτά τα δύο,παρά μόνο τι είναι το γαμήσι και το μουνί..