ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τη στραβη μαιρη θα την κανει η αλιντισσα, που εχει στραβωθει απο τη μαλακια.
δηλαδή παλιά που 'ηταν .com σκεφτόσουν να ανοίξεις εταιρία...
τελικά έχει σοβαρά προβλήματα ο κόσμος
Μαριε, το ξερεις οτι απο αυριο αυτες οι μαλακιες τελειωνουν ε?
τη στραβη μαιρη θα την κανει η αλιντισσα, που εχει στραβωθει απο τη μαλακια.
παντως τον λιλα θα τον κανει η καριολα ο πλεζουρας. μου το εχει υποσχεθει..
ναι. ειναι το κρυφο του ονειρο !!ηθοποιος ο πλεζουρας;
στα 47 τι ρολο να παιξει αβραμη;τι λες;ηθοποιος ο πλεζουρας;
ρε νωντα...κανε κατι με το χιουμορ σου αγορι μου αλλιως μονο ο μιστερ μπιν θα μπορει να σε παιξει...
για πες και το καστιγκ.ποιος θα ειναι ποιος.κομπάρσοι και πρωταγωνιστές
του χρωστας πολλα και συ;ναι. ειναι το κρυφο του ονειρο !!
επισης αν τον δειτε ον-λάιν σφυριξτε το μου να κανω αποσυνδεση..
λοιπον οι πρωταγωνιστικοι ρολοι θα ειμαστε εγω ο αλοχα ο λοπεζ ο γλ ο πλεζουρας ο περσονα η ερι η μπαιτ η λουκριτια ο παπας ο ντουρασελ ο σταυρος51 ο γουαιτι η κουαρντιν η κατγουμαν η αλιντισα ο παιχτουρας ο πιτσιλιστης ο νωντας....μμμ ποιος αλλος;;;
του χρωστανε κι αλλοι πουτσες ?του χρωστας πολλα [size=10pt]και[/size] συ;
δε γινεται αυτο που λες στην τιβι...μονο στο σινεμα μπορεις να εχεις τοσα"πρωτα"ονοματα...λοιπον οι πρωταγωνιστικοι ρολοι θα ειμαστε εγω ο αλοχα ο λοπεζ ο γλ ο πλεζουρας ο περσονα η ερι η μπαιτ η λουκριτια ο παπας ο ντουρασελ ο σταυρος51 ο γουαιτι η κουαρντιν η κατγουμαν η αλιντισα ο παιχτουρας ο πιτσιλιστης ο νωντας....μμμ ποιος αλλος;;;
το μισο σαιτ περιπου.... ;)του χρωστανε κι αλλοι πουτσες ?
λοιπον οι πρωταγωνιστικοι ρολοι θα ειμαστε εγω ο αλοχα ο λοπεζ ο γλ ο πλεζουρας ο περσονα η ερι η μπαιτ η λουκριτια ο παπας ο ντουρασελ ο σταυρος51 ο γουαιτι η κουαρντιν η κατγουμαν η αλιντισα ο παιχτουρας ο πιτσιλιστης ο νωντας....μμμ ποιος αλλος;;;
α καλα.. αμα ειναι το μισο σαιτ μονο θα το γαμησει σε χρονο ντε τε !το μισο σαιτ περιπου.... ;)
θα κανουμε ταινια σπονδυλωτη....με σπονδυλωτα και μη.... ζωαδε γινεται αυτο που λες στην τιβι...μονο στο σινεμα μπορεις να εχεις τοσα"πρωτα"ονοματα...