Νέα

γιατι δε κανουμε μια σειρα στην τηλεοραση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos_gia_ta_souvlakia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τη στραβη μαιρη θα την κανει η αλιντισσα, που εχει στραβωθει απο τη μαλακια.

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
τη στραβη μαιρη θα την κανει η αλιντισσα, που εχει στραβωθει απο τη μαλακια.
:2funny: :2funny: :2funny:

η λουκ να κανει εκεινο το μουσατο το φιλο του τζο που ειχε παιξει ξυλο με μια αρκουδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παντως τον λιλα θα τον κανει η καριολα ο πλεζουρας. μου το εχει υποσχεθει..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε νωντα...κανε κατι με το χιουμορ σου αγορι μου αλλιως μονο ο μιστερ μπιν θα μπορει να σε παιξει...

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
εγω θα προτιμουσα κομικς σα τη βαβουρα π.χ.

OP
OP
P
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
για πες και το καστιγκ.ποιος θα ειναι ποιος.κομπάρσοι και πρωταγωνιστές

λοιπον οι πρωταγωνιστικοι ρολοι θα ειμαστε εγω ο αλοχα ο λοπεζ ο γλ ο πλεζουρας ο περσονα η ερι η μπαιτ η λουκριτια ο παπας ο ντουρασελ ο σταυρος51 ο γουαιτι η κουαρντιν η κατγουμαν η αλιντισα ο παιχτουρας ο πιτσιλιστης ο νωντας....μμμ ποιος αλλος;;; :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λοιπον οι πρωταγωνιστικοι ρολοι θα ειμαστε εγω ο αλοχα ο λοπεζ ο γλ ο πλεζουρας ο περσονα η ερι η μπαιτ η λουκριτια ο παπας ο ντουρασελ ο σταυρος51 ο γουαιτι η κουαρντιν η κατγουμαν η αλιντισα ο παιχτουρας ο πιτσιλιστης ο νωντας....μμμ ποιος αλλος;;; :think:

ρε βλαμμενε δεν εχει τοσους πρωταγωνιστες. Εβαλες και το συνεργειο μεσα?  :jerking:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δε γινεται αυτο που λες στην τιβι...μονο στο σινεμα μπορεις να εχεις τοσα"πρωτα"ονοματα...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

καλαταβα οι καλοι και κακοι ε? στο τελος να υποθεσω οτι πεθαίνουν οι κακοι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δε γινεται αυτο που λες στην τιβι...μονο στο σινεμα μπορεις να εχεις τοσα"πρωτα"ονοματα...
θα κανουμε ταινια σπονδυλωτη....με σπονδυλωτα και μη.... ζωα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σαν το παλπ φικτιον και καπου στο τελος θα γινεται η συνδεση ολων μαζι στην υποθεση.... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom