Οκτώβριος 1997 (αχ ωραία χρόνια) σεμινάρια στο Λονδίνο και το τρίτο βράδυ επιτέλους ελεύθεροι και κάπως ξεκούραστοι από τις αδυσώπητες παραδόσεις των επιμορφωτών. Κλασική διασκέδαση της χώρας οι γνωστές πάμπ είπαμε να πάμε με έναν ακόμα συνάδελφο για καμιά μπύρα. Εκεί στην παραγγελία πίσω από τη μπάρα δούλευε και μια ΑγγλοΙνδή. Πατέρας Ινδός, μάνα Αγγλίδα. Από τις πιο ωραίες-εξωτικές υπάρξεις. Πιάσαμε κουβεντολόι (που, πως γιατί ήμουν εκεί), ήταν 23 χρονών μην τα πολυλογώ της ζητάω μετά από 1 ώρα πάρλας να βγούμε κάποιο βράδυ αν δεν είχε δουλειά για ότι ήθελε (σινεμα, ποτό, βόλτα) και μάλιστα νωρίς (το πήγα και σοβαρά). Η απάντηση της κοπελιάς ήταν αποστομοτική: "δεν έχω πολλές ώρες ελεύθερες, αν σου αρέσω μπορούμε να κανονίσουμε να συναντηθούμε στο στούντιο μου αύριο απόγευμα για 2-3 ώρες θα σου κοστίσει 50 λίρες"....Από τότε κοιτάω καχύποπτα ΟΛΕΣ τις γυναίκες και πάντα έχω την εντύπωση ότι όλες σχεδόν μπορεί να το κάνουν επί χρήμασι...
Φυσικά να πω για την κοπέλα ότι ήταν εξαιρετική ομορφιά, η πρώτη ασιατικής κουλτούρας κοπέλα με απίστευτη φιλική και κυρίως στυλ που προσπάθησε να μου περάσει μέσα από το ερωτικό και σε μένα. Την είδα (με τον τρόπο αυτό) ακόμα δύο φορές και μετά φύγαμε λόγω τέλους επιμόρφωσης!!!