Νέα

Γιαπωνέζα σε στούντιο...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petros3005
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Δεν το ξέρεις ότι η τεχνολογία της Ιαπωνίας έχει εισβάλλει και στους οίκους ανοχής !

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Στο Θησέως 35 εργάζεται η Εμμανουέλα που έχει ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου και την οποία η κυρία της υποδοχής μας την παρουσίασε ως Γιαπωνέζα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Στο Θησέως 35 εργάζεται η Εμμανουέλα που έχει ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου και την οποία η κυρία της υποδοχής μας την παρουσίασε ως Γιαπωνέζα.
Το ξυρισμενο το νιμου της ???

Η ειναι παραδοσιακη ???  :grin: :grin: :grin:

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρω γιατί δεν περάσαμε (ούτε εγώ, ούτε κι ο συναγωνιστής) στα ενδότερα μαζί της.

ξέρουμε αν αυτό είναι μόνο στις τσόντες ή αν όντως ισχύει στην Ιαπωνία; Εννοώ το να μην το ξυρίζουν.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Ότι κι αν είναι από τα δύο, είναι μέσα στις προϋποθέσεις που ψάχνει ο συναγωνιστής: έχει ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου.

Ο σωματότυπος της όμως είναι λίγο ασυνήθιστος για κοπέλα από αυτή την πλευρά της Ασίας, καθώς πολύ άνετα θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτηρίσει σαν...ελαφρώς νταρντάνα.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166

σιγα μην είναι γιαπωνεζα. εγω θυμαμε περυση στο κεφαληνιας 75 που ηταν και μια βουλγαρα εκει, τα μιλαγε μια χαρα τα βουλγάρικα. :2funny:

αλλα για να μην την αδικλησω ειναι πολυ καλη στη δουλεια και καβλιαρα. με κωλαρααααα

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
σιγα μην είναι γιαπωνεζα. εγω θυμαμε περυση στο κεφαληνιας 75 που ηταν και μια βουλγαρα εκει, τα μιλαγε μια χαρα τα βουλγάρικα. :2funny:

αλλα για να μην την αδικλησω ειναι πολυ καλη στη δουλεια και καβλιαρα. με κωλαρααααα
Την εχω τιμησει περισυ στο Κ75.
Και εκει σαν γιαπωνεζα ειχε παρουσιαστει.

Οντως ειναι πολυ καλη στην δουλεια της, και το παρουσιαστικο της παραπεμπει ανετα σε κοπελα απο την χωρα του ανατελοντος ηλιου.
Βεβαια διαβατηριο δεν ειδα.

Με λιγη φαντασια............

Ενδεχομενως να ειναι καζακστανη, οπως και η Μπετυ (πρωην Σοφια Γιοκο Λυν) /μια αλλη κοπελα με εντονα Ασιατικα χαρακτηριστικα,  που αναφερθηκε στην προηγουμενη σελιδα και εργαζοταν στο ιππονακτος 14, πλεον στο Φυλης 104.

Οriginal κοπελα απο την Ταυλανδη ηταν η Νανα (Αθανασιας 3, Φυλης 104 και αλλα) η οποια ομως πλεον εχει εποχωρησει........

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom