Νέα

Γιαούρτι στόν Αλαβάνο....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οχι δεν την ομιλουμε ευρεως την γαλλικην στην μεγαλονησο ( το μαρτυρικη αστο, δουλευουμε τον κοσμο :2funny: ), αλλα κατι πιανουμε.

Stainless steel εστι ατσαλοπουτσα  εις την ελληνικην :cheesy:

Ωχ, σε κυπραία νταλικιέρισσα έπεσα!      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Qu est-ce que ca veux dire?
(Ελπίζω να ομιλείτε την γαλλικήν εις την μαρτυρικήν μεγαλόνησον!)   :)    

εαν το επιχειρημα σου ειναι οτι θα πρεπει να δωσουμε ασυλο σε οποιον προερχετε απο χωρα με καθεστως πολεμου τοτε γιατι να δωσουμε ασυλο σε αλβανους και στο χιλιανο που καταγγειλε οτι το δειρανε στο Α.Τ Ακροπολης....η χιλη και η αλβανια δεν ειναι δημοκρατικες χωρες ή θεωρεις οτι ειναι πολεμικες ζωνες?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Και αν εκεί πέφτουνε βόμβες ή διώκεσαι λόγω πολιτικών πεποιθήσεων;;;
Πολεμος, απο οτι ξερω δεν γινεται ουτε στο πακισταν ουτε στο μπαγκλαντες, ουτε στη νιγηρια ουτε πλεον στο Ιρακ. Θες να μου πεις οτι απο το μπαγλαντες μεχρι εδω η μονη χωρα που μπορουν να ζησουν ειναι η Ελλαδα? Μηπως θελουν να γευτουν τα αγαθα της δυσης και τα περι πολιτικης ειναι μπαρουφες? Αν ειχαν ολοι αυτοι επαναστατικη δραση στις χωρες τους ισως να συμφωνουσα μαζι σου...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ωχ, σε κυπραία νταλικιέρισσα έπεσα!      :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

"Το παραεμπόριο η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα είναι οι μόνοι τομείς που βρίσκονται σε καθημερινή και διαρκή ανάπτυξη"

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
καποιοι πρεπει να γιαουρτοθουν για να γινει και καποια στιγμη η Ελλαδα σοβαρο κρατος.Συνεχιστε.....!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
αυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!  :rockon:

μου τα κάνανε χτες στον ΤΟΞΟΤΗ!  :2funny:
Κι εγώ ο μαλάκας συνδικάλιζα τους μασαζοκαταναλωτές  :headbang:
Ευτυχώς που με πήρες τηλέφωνο να πάμε πάντως  :s&m_1:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εαν το επιχειρημα σου ειναι οτι θα πρεπει να δωσουμε ασυλο σε οποιον προερχετε απο χωρα με καθεστως πολεμου τοτε γιατι να δωσουμε ασυλο σε αλβανους και στο χιλιανο που καταγγειλε οτι το δειρανε στο Α.Τ Ακροπολης....η χιλη και η αλβανια δεν ειναι δημοκρατικες χωρες ή θεωρεις οτι ειναι πολεμικες ζωνες?

Πέστα σε μας που σε ξέρουμε αγοράκι μου.
Γιατί έτσι και τα πεις και παραέξω αυτά, θα τους πείσεις να γίνουνε όλοι αναρχοαυτόνομοι!
Τεστ IQ έχεις κάνει ποτέ, αλήθεια;     :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οσοι δεν τον θαυμασατε χτες σπευστε...

Συνημμένα

• 866167972_da9c87b590_z.jpg
    866167972_da9c87b590_z.jpg
    73 KB · Εμφανίσεις: 29

Επισκέπτης
Πολεμος, απο οτι ξερω δεν γινεται ουτε στο πακισταν ουτε στο μπαγκλαντες, ουτε στη νιγηρια ουτε πλεον στο Ιρακ. Θες να μου πεις οτι απο το μπαγλαντες μεχρι εδω η μονη χωρα που μπορουν να ζησουν ειναι η Ελλαδα? Μηπως θελουν να γευτουν τα αγαθα της δυσης και τα περι πολιτικης ειναι μπαρουφες? Αν ειχαν ολοι αυτοι επαναστατικη δραση στις χωρες τους ισως να συμφωνουσα μαζι σου...
Σίγουρα όχι,έρχονται λόγω φτώχειας κυρίως για να βρούνε κάτι καλύτερο...

Ωστόσο κ λόγω αυτού δεν ξέρω κατά πόσο μπορούνε να μπούνε αν το θέλουνε νόμιμα...

Τα διάφορα εγγραφα που θες δεν έχουνε αντίτιμο;;; :think:

Xώρια τα μεταφορικά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom