ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τι να κάνουμε...
τα κοσμικά δεν είναι το αντικείμενο του ΠΠ!
αλλά με τον εκτωράκο τι άλλο να πει κανείς...
:-
τι να κάνουμε...
τα κοσμικά δεν είναι το αντικείμενο του ΠΠ!
αλλά με τον εκτωράκο τι άλλο να πει κανείς...
Οχι δεν την ομιλουμε ευρεως την γαλλικην στην μεγαλονησο ( το μαρτυρικη αστο, δουλευουμε τον κοσμο ), αλλα κατι πιανουμε.
Stainless steel εστι ατσαλοπουτσα εις την ελληνικην
Τέτοια παράσιτα σ αρέσουν?
Qu est-ce que ca veux dire?
(Ελπίζω να ομιλείτε την γαλλικήν εις την μαρτυρικήν μεγαλόνησον!)
Να ειστε ανεκτικος με αυτα , ειδικα οταν κι εσεις ο ιδιος επιδιδεστε εις παρασιτοποσταρισμα μετα του λατρεμενου ισιου.απλώς κάνει παράσιτα
Να ειστε ανεκτικος με αυτα , ειδικα οταν κι εσεις ο ιδιος επιδιδεστε εις παρασιτοποσταρισμα μετα του λατρεμενου ισιου.
Πολεμος, απο οτι ξερω δεν γινεται ουτε στο πακισταν ουτε στο μπαγκλαντες, ουτε στη νιγηρια ουτε πλεον στο Ιρακ. Θες να μου πεις οτι απο το μπαγλαντες μεχρι εδω η μονη χωρα που μπορουν να ζησουν ειναι η Ελλαδα? Μηπως θελουν να γευτουν τα αγαθα της δυσης και τα περι πολιτικης ειναι μπαρουφες? Αν ειχαν ολοι αυτοι επαναστατικη δραση στις χωρες τους ισως να συμφωνουσα μαζι σου...Και αν εκεί πέφτουνε βόμβες ή διώκεσαι λόγω πολιτικών πεποιθήσεων;;;
Ωχ, σε κυπραία νταλικιέρισσα έπεσα!
καποιοι πρεπει να γιαουρτοθουν για να γινει και καποια στιγμη η Ελλαδα σοβαρο κρατος.Συνεχιστε.....!
Κι εγώ ο μαλάκας συνδικάλιζα τους μασαζοκαταναλωτέςαυτά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!
μου τα κάνανε χτες στον ΤΟΞΟΤΗ!
εαν το επιχειρημα σου ειναι οτι θα πρεπει να δωσουμε ασυλο σε οποιον προερχετε απο χωρα με καθεστως πολεμου τοτε γιατι να δωσουμε ασυλο σε αλβανους και στο χιλιανο που καταγγειλε οτι το δειρανε στο Α.Τ Ακροπολης....η χιλη και η αλβανια δεν ειναι δημοκρατικες χωρες ή θεωρεις οτι ειναι πολεμικες ζωνες?
Ωχ, σε κυπραία νταλικιέρισσα έπεσα!
απλώς κάνει παράσιτα
οσοι δεν τον θαυμασατε χτες σπευστε...
κορη νταλικιερη. Ολμοστ δε σεϊμ
Σίγουρα όχι,έρχονται λόγω φτώχειας κυρίως για να βρούνε κάτι καλύτερο...Πολεμος, απο οτι ξερω δεν γινεται ουτε στο πακισταν ουτε στο μπαγκλαντες, ουτε στη νιγηρια ουτε πλεον στο Ιρακ. Θες να μου πεις οτι απο το μπαγλαντες μεχρι εδω η μονη χωρα που μπορουν να ζησουν ειναι η Ελλαδα? Μηπως θελουν να γευτουν τα αγαθα της δυσης και τα περι πολιτικης ειναι μπαρουφες? Αν ειχαν ολοι αυτοι επαναστατικη δραση στις χωρες τους ισως να συμφωνουσα μαζι σου...
Ξυρίζουμε γάμπες, μασχάλες και "μπικίνι", ή κρατάμε την παραδοσιακή ....κυπριακή τριχοφυία;