george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ειναι, αν δεν εχεις οργανωμενο σχεδιο επιβιωσης για να μεταναστευσεις σε αλλη χωρα, να κατσεις εκει που εισαι.Ξέρεις δεν είναι πάντα εφικτό να μην είναι λαθρό,σημειωσέ το...
Ειναι, αν δεν εχεις οργανωμενο σχεδιο επιβιωσης για να μεταναστευσεις σε αλλη χωρα, να κατσεις εκει που εισαι.Ξέρεις δεν είναι πάντα εφικτό να μην είναι λαθρό,σημειωσέ το...
Σιγα μην σκισεις κανενα καλσον εσυ...σε επιασε ο πονος για τον ηγετη σουΕλπίζω να συλληφθούν τα γαμήδια που τον γιαούρτωσαν....
Τα μπερδεψες αγαπητε κατα τ'αλλα πορνοτετοιε μου. Εγω ειμαι το Εκτορομωρο. Αυτος ειναι απλα ο Εκτορας
Οσο για τη συμβουλη , εγω ηρεμω μονο με το stainless steel
Και αν εκεί πέφτουνε βόμβες ή διώκεσαι λόγω πολιτικών πεποιθήσεων;;;Ειναι, αν δεν εχεις οργανωμενο σχεδιο επιβιωσης για να μεταναστευσεις σε αλλη χωρα, να κατσεις εκει που εισαι.
ξέρεις κι από αναλογίες;
μπράβο υπαλληλάκο!
θα πω στον Κ/Φ να σου ανεβάσει το μισθό!
θα πω επίσης ότι είσαι πιο έξυπνος από τον ΥΡΡΕΤ!
πες μας τώρα και την αναλογία μεταξύ των διαδηλωτών!
δλδ ελλήνων και αλβανών μεταναστών!!!
δεν έχετε όλες την ίδια γνώμη...
Ευσεβεις ποθοι... Παντως την τζεσικα την πηρανε λιγο τα χρονια δεν σε βλεπω να το προλαβαινεις
Και αν εκεί πέφτουνε βόμβες ή διώκεσαι;;;
ροχαλομωρό είναι όποιος κοιμάται σαν μωρό,χωρίς να ροχαλίζει?αυτος ειναι ροχαλομωρο καλε. εκτορας+εκτορομωρο συναμα, δυσκολο.
πάρ' τον τότε από δω, να ηρεμήσουμε όλοι.... ;)
εγω ηρεμω μονο με το stainless steel
Kάνε λίγο απλοποιήση γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα.... :Sκαι ο χιλιανος του χρυσοχοιδη δεχοταν βομβες και επρεπε ν απρει ασυλο...εκτος και η χιλη δεν ειναι δημοκρατικη χωρα?..ομοιως και η σημερινη αλβανια...εαν δεν ειναι δημοκρατικες χωρες γιατι δεν καταγγελεις το φασιστα μπερισα?
ροχαλομωρό είναι όποιος κοιμάται σαν μωρό,χωρίς να ροχαλίζει?
αυτος ειναι ροχαλομωρο καλε. εκτορας+εκτορομωρο συναμα, δυσκολο.
Όχι,όποιος ρίχνει ροχάλες όταν δεν κοιμάται σαν μωρό...ροχαλομωρό είναι όποιος κοιμάται σαν μωρό,χωρίς να ροχαλίζει?
Οπου θελει παει. Δεν ειναι το σκυλι μου. Εκτος αυτου εγω ταραζομαι γιατι εχω παθος , εσυ γιατι ταραζεσαι με τον Εκτορα καλε?
Τέτοια παράσιτα σ αρέσουν?απλώς κάνει παράσιτα
Οχι δεν την ομιλουμε ευρεως την γαλλικην στην μεγαλονησο ( το μαρτυρικη αστο, δουλευουμε τον κοσμο ), αλλα κατι πιανουμε.Qu est-ce que ca veux dire?
(Ελπίζω να ομιλείτε την γαλλικήν εις την μαρτυρικήν μεγαλόνησον!)