Αληθεύει ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης γουστάρει αγελαδινό μέ 0% λιπαρά;
Και Κικίλια επίσης.
Για ...Περιφερειάρχη βεβαίως.
Αληθεύει ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης γουστάρει αγελαδινό μέ 0% λιπαρά;
ακριβώς έτσι κάνανε οι γερμανοί νεοναζί,
όταν οι έλληνες διαδήλωναν στη γερμανία για τη "μακεδονία"....
Έκανε τις ερευνές του στο bou o Σερλοκ Χολμς!!!
Μου έλειψες αρχηγέ Λοπεζ !
Εισαι πάντα ο πιο ευρηματικός σε φωτο- βιντεο-αινιγματικες δηλώσεις !
Προσωπικα ειμαι εναντιον των ΛΑΘΡΟμεταναστων. Απο τον καπιταλισμο δε, προτιμω σοσιαλισμο, αλλα και σε περιβαλλον ηπιου καπιταλισμου μπορω να ζησω. Ο αχαλινωτος φιλελευθερισμος παλι με ενοχλει αφανταστα, γιατι ειναι τοσο μη ρεαλιστικο που καταντα βλακωδεςόποιος θέλει ας απαντήσει στο ερώτημα:
είστε κατά των μεταναστών ή του καπιταλισμού;
Στο cosmo μπαίνω ελάχιστα κ διαπιστώνω ότι έχω χάσει αρκετές καλές φάσεις λόγω αυτού!!! >Εσυ εισαι στραβος και δεν βλεπεις? Αλλα οκ, τι να λεμε. Τοσες ωρες στο κοσμοφορουμ και να μην εχεις παρει μυρωδια οτι μια δικια σας βγαινει με εναν λεβεντη μας ...ντροπη και αισχος! Και να το μαθαινουμε κατ'αυτον τον τροπο.. τσκτσκτσκ
εσυ πουπη τον πας οτι και να φορεσει. καρατσεκαρισμενο και γνωστο σε ολη τη κοινοτητα.
Προσωπικα ειμαι εναντιον των ΛΑΘΡΟμεταναστων. Απο τον καπιταλισμο δε, προτιμω σοσιαλισμο, αλλα και σε περιβαλλον ηπιου καπιταλισμου μπορω να ζησω. Ο αχαλινωτος φιλελευθερισμος παλι με ενοχλει αφανταστα, γιατι ειναι τοσο μη ρεαλιστικο που καταντα βλακωδες
Ξέρεις δεν είναι πάντα εφικτό να μην είναι λαθρό,σημειωσέ το...Προσωπικα ειμαι εναντιον των ΛΑΘΡΟμεταναστων.
εκτορομωρό
παίξε εκεί που σε παίρνει!
αλλιώς την πισπίλα σου!
εκτορομωρό
Ευσεβεις ποθοι... Παντως την τζεσικα την πηρανε λιγο τα χρονια δεν σε βλεπω να το προλαβαινειςΣε καταλαβαίνω δικέ μου.
Κι εγώ γουστάρω χρόνια τη Τζέσικα Λανγκ.
Αλλά δεν μου κάθεται η άτιμη!
η μακεδονια δεν συνορευει με την γερμανια....οποτε αστοχο παραδειγμα εφερες μιας που οι ελληνες εθνικιστες εχουν αλλα εθνικα συμφεροντα με τους γερμανους εθνικιστες...η οποια ιδεολογικη συγγενεια δεν σημαινει οτι θα αποδεχτω επιχειρηματολογια γερμανων εναντι ελληνων
Σε καταλαβαίνω δικέ μου.
Κι εγώ γουστάρω χρόνια τη Τζέσικα Λανγκ.
Αλλά δεν μου κάθεται η άτιμη!
εγω γουσταρω την τζεσικα αλμπα
Ένα μωρό να είναι έκτορ εύκολο ή δύσκολο;;;ο εκτορ να ειναι εκτορομωρο, κομματακι δυσκολο.
ο εκτορ να ειναι εκτορομωρο, κομματακι δυσκολο.
εκτορομωρό
παίξε εκεί που σε παίρνει!
αλλιώς την πιπίλα σου!
πάρε και μια συμβουλή!
Εκει που πήγε τα θελε ο πισινός του.
Πάντως δεν ήταν για γιαγουρτι ο Αλέκος, ούτε για πέτρες όπως γράφτηκε.
Αυτά πρέπει να τα πετάνε στο Γιωργάκη και στον Παπακωνσταντίνου όπου εμφανίζονται.
Και στον Κωστακη και τον Αλογοθκούφη
Η αριστερά δεν κυβέρνησε τον τόπο ποτέ.