Επισκέπτης
Γιατί δεν ανοίγεις ένα θέμα με τον τίτλο ΛάΟΣ να εκθέτεις εκεί καθημερινά τις θέσεις να μην είναι σκόρπιες κ χάνονται;;;ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΜΑΣ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Π.Α.Ο, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!
Γιατί δεν ανοίγεις ένα θέμα με τον τίτλο ΛάΟΣ να εκθέτεις εκεί καθημερινά τις θέσεις να μην είναι σκόρπιες κ χάνονται;;;ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο ΜΑΣ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ Π.Α.Ο, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!!!
Ακριβως αυτο λεω...Αν ηθελα να μεταναστευσω θα πηγαινα καπου ΝΟΜΙΜΑ και πριν παω ή θα ειχα ενα κεφαλαιο για τον πρωτο καιρο ή θα ειχα παει πριν τουριστας για να δω για δουλεια και σπιτι. Αν δεν ειχα τα χρηματα που απαιτουνται θα την εκανα για καπου φθηνοτερα. Στην Κινα γιατι δεν πανε που ειναι διπλα τους και εχει και διψηφια αναπτυξη?Σίγουρα όχι,έρχονται λόγω φτώχειας κυρίως για να βρούνε κάτι καλύτερο...
Ωστόσο κ λόγω αυτού δεν ξέρω κατά πόσο μπορούνε να μπούνε αν το θέλουνε νόμιμα...
Τα διάφορα εγγραφα που θες δεν έχουνε αντίτιμο;;;
Xώρια τα μεταφορικά...
Γιατί δεν ανοίγεις ένα θέμα με τον τίτλο ΛάΟΣ να εκθέτεις εκεί καθημερινά τις θέσεις να μην είναι σκόρπιες κ χάνονται;;;
εσυ οχι, οοοοολοι οι αλλοι οταν θελουν να την 'πουν' σε καποια εδω μεσα.
αξυριστη, αγαμητη, μπαζολα. η σειρα εναλλασεται.
χιουμοριστα!
Γιατί δεν ανοίγεις ένα θέμα με τον τίτλο ΛάΟΣ να εκθέτεις εκεί καθημερινά τις θέσεις να μην είναι σκόρπιες κ χάνονται;;;
Στην Κίνα μπορεί να τους πυροβολάνε στα σύνορα,δεν θα μου έκανε εντύπωση!!!Ακριβως αυτο λεω...Αν ηθελα να μεταναστευσω θα πηγαινα καπου ΝΟΜΙΜΑ και πριν παω ή θα ειχα ενα κεφαλαιο για τον πρωτο καιρο ή θα ειχα παει πριν τουριστας για να δω για δουλεια και σπιτι. Αν δεν ειχα τα χρηματα που απαιτουνται θα την εκανα για καπου φθηνοτερα. Στην Κινα γιατι δεν πανε που ειναι διπλα τους και εχει και διψηφια αναπτυξη?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πως μπορεσε ο καρατζαφυρερ να μαζεψει και φασιστακια και πουστρακια σε ενα κομμα δεν το εχω καταλαβει.!!!
Να για αυτό δεν έρχομαι στο κόμμα σας,για εμάς τους γαύρους τίποτα δεν κάνετε... :-το παραπανω το εβαλα γιατι ειναι ΠΑΟ, Ο ΦΕΘΡΥΣ...
Mαγείααα!!!πως μπορεσε ο καρατζαφυρερ να μαζεψει και φασιστακια και πουστρακια σε ενα κομμα δεν το εχω καταλαβει.!!!
το οτι συμφωνα προσωπικα με το απαχο που εφαγε ο μουσατος με βαρια τσεπη και με πανω απο 15 ακινητα αλλα κατα τα αλλα αριστερος δεν σημαινει οτι πουστρτακια τυπου φασιστακια ειναι καλυτερα.
Μωρό μου,
α. δεν με ξέρεις
β. απ ότι διαβάζω, είσαι μικρούλα (εννοώ κάτω απο 23)
Οπότε θα σε συμβούλευα να σιγουρευτείς πρώτα για τον τρόπο που σκέφτεται αυτός με τον οποίο συνομιλείς και μετά, αφού είσαι σίγουρη, να "του την πεις".
Γιατί τόσο άγχος λοιπόν;
πως μπορεσε ο καρατζαφυρερ να μαζεψει και φασιστακια και πουστρακια σε ενα κομμα δεν το εχω καταλαβει.!!!
φεθρυ σκεφτεσαι καθολου το καμακι εδω μεσα? για πες μας πως σκεφτεσαι, να μη λενε αρλουμπες ο κοσμακης
δεν θα το εχεις καταλαβει οταν θα εισαι σε μακρονησσο και ακομα θα σκεφτεσαι πως μπορεσε ο καρατζαφυρερ να μαζεψει και φασιστακια και πουστρακια σε ενα κομμα
Μωρό μου,
μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα
Κάτι μας είπες τώρα,δεν έκανε καθόλου νιάου,νιάου στα κεραμίδια ποιος το έκανε...