SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
εχει αλλη γευση αμα στο πεταει ομοϊδεατης σου?Ο Αλαβάνος θα έπρεπε να γιαουρτωθεί από αριστερούς κι όχι απ τα φασιστάκια.
εχει αλλη γευση αμα στο πεταει ομοϊδεατης σου?Ο Αλαβάνος θα έπρεπε να γιαουρτωθεί από αριστερούς κι όχι απ τα φασιστάκια.
ρε μαζι σου ειμαι εγω. συμφωνω με το ποστ σου. δωσε πληροφορια για τον φεθρυ να μη λενε και κρινουν οτι θελουν. θα πεις?
Γεγονός.Ο Αλαβάνος θα έπρεπε να γιαουρτωθεί από αριστερούς κι όχι απ τα φασιστάκια.
Γιατί αριστερός είναι?εχει αλλη γευση αμα στο πεταει ομοϊδεατης σου?
απαντησα πιο πριν τι κανω εναντιον του καπιταλισμου...αλλα το προσπερασες αν θυμασαι...και το ερωτημα παραμενει...ΚΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ?
μελετησε ξανα, κι ελα να μας πεις πως αποτριχωνεται η ροχαλα τοτε. για να μην υπαρχει καμια παρανοηση στα χιουμοριστικα σου ποστς.
Θα την ρωτήσω όταν, όποτε και αν θελήσω.
Αν ξεστραβωθείς, θα δεις μάλιστα οτι είναι και στη λίστα των φίλων μου.
Εσύ όμως τόση υστερία σε τόσο νεαρή ηλικία;
δεν λεω οχι...αλλα δηλωνει αριστερος... ετσι για να συνεννοουμαστεΓιατί αριστερός είναι?
Για καιροσκόπο τον είχα.
ρε μαζι σου ειμαι εγω. συμφωνω με το ποστ σου. δωσε πληροφορια για τον φεθρυ να μη λενε και κρινουν οτι θελουν. θα πεις?
Γεγονός.
Συριζάδες ειδικότερα...
μελετησε ξανα, κι ελα να μας πεις πως αποτριχωνεται η ροχαλα τοτε. για να μην υπαρχει καμια παρανοηση στα χιουμοριστικα σου ποστς.
Α, τώρα σε θυμήθηκα.
Είσαι εκείνος ο ΠΑΣΟΚος που μας είχες πρήξει να ψηφίσουμε Γιωργάκη, επικαλούμενος "κριτήρια καταλληλότητας πρωθυπουργού".
Πως πάει δικέ μου;
Πρόλαβε να σε βολάψει σε καμμιά θεσούλα ο ΓΑΠ ή σε έφαγε η "αξιοκρατία" του Μνημονίου;
λαθος...ειπα οτι το ΜΟΝΟ που μπορω να κανω ειναι να στεκομαι στα ποδια μου οικονομικα ...ΟΜΩΣ αυτο δε γινεται οταν εχεις ολους τους μεταναστες που σου τρωνε τις δουλειες...(και εξηγω,αυτο που σου ειπα με τις δουλειες ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ που συμβαινει σε παααρα πολλα νεα παιδια ...)παραπάνω είπες ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΕΝΑΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, που όμως είναι η πηγή των προβλημάτων, όπως συμφώνησες....
Το Λιονι? Μαλλον λανθανεσαι
Τζοβενούλη, με μπερδεύεις με τον LION34.Α, τώρα σε θυμήθηκα.
Είσαι εκείνος ο ΠΑΣΟΚος που μας είχες πρήξει να ψηφίσουμε Γιωργάκη, επικαλούμενος "κριτήρια καταλληλότητας πρωθυπουργού".
Πως πάει δικέ μου;
Πρόλαβε να σε βολάψει σε καμμιά θεσούλα ο ΓΑΠ ή σε έφαγε η "αξιοκρατία" του Μνημονίου;
έχεις καιρο να ακούσεις σκούξιμο και καύλωσες;Διολου δεν λανθάνω, πίστεψέ με.
Και με την ευκαιρία πες και στην πιτσιρίκα να μη σκούζει όταν συζητάνε ενήλικοι.
Διολου δεν λανθάνω, πίστεψέ με.
Και με την ευκαιρία πες και στην πιτσιρίκα να μη σκούζει όταν συζητάνε ενήλικοι.
έχεις καιρο να ακούσεις σκούξιμο και καύλωσες;
φεθρυ σκεφτεσαι καθολου το καμακι εδω μεσα? για πες μας πως σκεφτεσαι, να μη λενε αρλουμπες ο κοσμακης
Τζοβενούλη, με μπερδεύεις με τον LION34.
λαθος...ειπα οτι το ΜΟΝΟ που μπορω να κανω ειναι να στεκομαι στα ποδια μου οικονομικα ...ΟΜΩΣ αυτο δε γινεται οταν εχεις ολους τους μεταναστες που σου τρωνε τις δουλειες...(και εξηγω,αυτο που σου ειπα με τις δουλειες ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ που συμβαινει σε παααρα πολλα νεα παιδια ...)