Επισκέπτης
Λύσε μου μία απορία:Σωστός.
Οι πάπιες δε λανθανουν ποτέ, ούτε κι οι κλώνοι τους ;)
Πώς μπορεί να γραφεί ρε γμτ τόσο γρήγορα;;;
Άλλος ο φεθρυ άλλος ο ΠΠ!!!
Λύσε μου μία απορία:Σωστός.
Οι πάπιες δε λανθανουν ποτέ, ούτε κι οι κλώνοι τους ;)
Διολου δεν λανθάνω, πίστεψέ με.
Και με την ευκαιρία πες και στην πιτσιρίκα να μη σκούζει όταν συζητάνε ενήλικοι.
Άλλος ο φεθρυ άλλος ο ΠΠ!!!
Ποια ειμαι εγω ρε , πες της μιας , παρε τον αλλον... Οτι θελει θα κανει , εμενα θα ρωτησει? Και γιατι να μη μιλαει ? Αφου γελαω με αυτα που σου λεει
Τώρα θέλω να μου καταρίψετε μαζί εσύ κ ο κλώνος σου τον λαικό μύθο που λέει:''ο θεός να σε φυλάει από αριστερό αφεντικό''!!!ο αστικός μύθος της ταύτισης Φέθρυ και ΠΠ καταρρίφθηκε!
αυτός ο αστικός μύθος καταρρίφθηκε!
καταρριφθηκε και αλλος. οτι εχει το θαρρος της γνωμης. μια απλη ερωτηση και δε θελει να απαντησει μη χαλασει το ιματζ του. μα με το να μην απανταει χαλασε ;)
καλα συγνωμη τωρα αλλα δεν νομιζω οτι οι μεταναστες κλεβουν τις δουλειες των ΝΕΩΝ παιδιων. δεν βλεπω νεα παιδια να δουλευουν γιαπι!!! να δουλευουν σε οικοδομες και βαριες εργασιες ουτε βλεπω μεταναστες marketing managers!!!μην τρελαθουμε κιολας!!! ειπαμε οτι εχουν υποβαθμισει την ποιοτητα ζωης μας αλλα οχι και ετσιλαθος...ειπα οτι το ΜΟΝΟ που μπορω να κανω ειναι να στεκομαι στα ποδια μου οικονομικα ...ΟΜΩΣ αυτο δε γινεται οταν εχεις ολους τους μεταναστες που σου τρωνε τις δουλειες...(και εξηγω,αυτο που σου ειπα με τις δουλειες ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ που συμβαινει σε παααρα πολλα νεα παιδια ...)
Η άποψή μου για το κυπριακό χιούμορ παραμένει η ίδια, κατόπιν τούτου.
έκανες ερώτηση;
φεθρυ σκεφτεσαι καθολου το καμακι εδω μεσα? για πες μας πως σκεφτεσαι, να μη λενε αρλουμπες ο κοσμακης
πρωτον,δεν ειναι μονο η κινα που αναπτυσσεται ...ασε που η συγκεκριμμενη χωρα κανει τρελες εισαγωγες απο αφρικη και αμερικη τοσο σε πρωτες υλες οσο και σε πετρελαιο...και απο αρκετες αλλες χωρες γενικοτερα...και τι σου λεει οτι η κινα θα συνεχισει να αναπτυσσεται χωρις να επεμβει η ιαπωνια η η ρωσια και η τουρκια...?πως να "σταθείς στα πόδια σου οικονομικά" αφού ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΙΝΑ (κλπ ΑΣΙΑ) ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ;
θα τείνεις διαρκώς προς τα κάτω!
εκτός αν είσαι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ κι επενδύσεις στην ΚΙΝΑ !
τον πεθανα στην παραθεση πουπη. ουτε καν να το παιξει αποσυνδεδεμενος μπας και το σωσει.
Δεν πειραζει. Ο καθενας με τις αποψεις του
Σε ρωτανε κατι ομως τοση ωρα και δεν απαντας.
ειπα και πριν οτι ξερω αρκετους που θελουν να δουλεψουν σε τετοιες δουλειες και δε μπορουν λογω μεταναστων...καλα συγνωμη τωρα αλλα δεν νομιζω οτι οι μεταναστες κλεβουν τις δουλειες των ΝΕΩΝ παιδιων. δεν βλεπω νεα παιδια να δουλευουν γιαπι!!! να δουλευουν σε οικοδομες και βαριες εργασιες ουτε βλεπω μεταναστες marketing managers!!!μην τρελαθουμε κιολας!!! ειπαμε οτι εχουν υποβαθμισει την ποιοτητα ζωης μας αλλα οχι και ετσι
όπερ, τι θέλει να πει ο ερωτών;
όπερ, τι θέλει να πει ο ερωτών;
Εννοείς λόγω μεροκάματων που διαμορφώθηκαν χαμηλά λόγω μεταναστών προφανώς...ειπα και πριν οτι ξερω αρκετους που θελουν να δουλεψουν σε τετοιες δουλειες και δε μπορουν λογω μεταναστων...
αυτο λεωΕννοείς λόγω μεροκάματων που διαμορφώθηκαν χαμηλά λόγω μεταναστών προφανώς...
Τίποτα δεν θέλει να πει ο ερωτών, ΠΠ.
Φιγούρα στα κορίτσια κάνει, απλώς.