1) Επειδή μιλάμε για δικαιοσύνη και διώξεις, ποινικά διώκεται όποιος διαπράττει ποινικά αδικήματα. Αν εσύ θεωρείς ότι πρέπει να διωχθεί αυτός που δεν έβγαλε τη χώρα από τη κρίση και όχι αυτός που την έβαλε μέχρι τα μπούνια και έκτοτε τρέχουμε και δεν φτάνουμε και θα τρέχουμε για πολλά χρόνια ακόμα, κάτι δεν θέλεις να καταλάβεις και να παραδεχθείς.
2) Χρεοκοπία φυσικά και είχαμε το 2009-10, αφού δεν μπορούσαμε να δανειστούμε απο την ελεύθερη αγορά για να εκπληρώσουμε το δημόσιο χρέος μας. Το ότι δεν κάναμε στάση πληρωμών, δεν σημαίνει ότι απαλλάσσονται των ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών τους όσοι οδήγησαν τη Χώρα στο να μην μπορεί να εκπληρώνεi τις υποχρεώσεις της.
3) Δεν ξέρω τι σε κάνει να λες ότι θα βγαίβαμε από το μνημόνιο το '12 (πέρα από τις κούφιες και λαοπλάνες δηλώσεις), αλλά εγώ θυμάμαι καλά, και το ακούω συχνά στο ραδιόφωνο, τον Παπακωνσταντίνου να λέει ότι θα βγούμε στις αγορές το τέλος του '11. Φυσικά θα βγαίναμε, αν δεν υπήρχε ο Βαρουφάκης (!) και οι "αγανακτισμένοι", που ανέτρεψαν την πορεία της Χώρας.. Φυσικά και δεν μπορεί να το πιστεύει κανένας καλοπροαίρετος πολίτης τέτοιες δικαιολογίες που θυμίζουν τις δικαιολογίες παιδιών του δημοοτικού. Ξεχνάς, βέβαια και τον Σαμαρά που τότε ήταν αντιμνημονιακός, αλλά λογικό είναι να τον ξεχνάς, αφού και αυτός την ίδια πολιτική ακολούθησε με αυτήν που επικροτείς και τα ίδια έλεγε, ότι οσονούπω βγαίνουμε απ'τα μνημόνια (α προ πο, το μνημόνιο ΓΑΠ το θεωρούσε κακό, αλλά το δικό του καλό), αλλά τσουπ! Ήρθε τότε ο κακός Τσίπρας με τη μη εκλογή ΠτΔ και χάλασε πάλι την πορεία της Ελλάδας προς την έξοδο απ'τα μνημόνια.. Όλο στο τσακ δεν προκόβει αυτή η έρημη η χώρα,βρε παιδάκι μου
4) Όχι, άλλα σκάνδαλα δεν είχαμε στην Ελλάδα. Ποτέ. Παπαντωνίου, Τσουκάτοι, χρηματιστήρια, βατοπέδια κλπ είναι συκοφαντίες. Ο μόνος που πρέπει να πάει φυλακή μετά τον Άκη και τον Παπαγεωργόπουλο είναι ο Βαρουφάκης! Τι τυχερή χώρα είμαστε!!!