Πρέπει να είσαι ο μόνος στην Ελλάδα.
Εχεις καποιο συγκεκριμενο παραδειγμα?
Πρέπει να είσαι ο μόνος στην Ελλάδα.
Το οτι περπαταει λιγο στο πλαι δεν σε προβληματιζει ? Εχει και ένα τικ όπως λενε φοιτητες τουΔεν τον εχω πετυχει ν' αντιφασκει, αλλά τον εχω πετυχει να λεει μπουρδες (πραγμα που θεωρω αυτονοητο για καποιον που μιλαει τοσο πολυ/ εκτος κι αν εχεις το IQ του Βενιζελου, που ειναι λιγο παραπανω απ' του Γιαννη => Αυτος λεει κενοτητες κι αοριστιες, αλλά οχι χοντρες μαλακιες - παροτι μιλαει πολυ).
Εμενα ο Βαρουφακης μού ειναι συμπαθης, γιατι τοποθετηθηκε, εξ αρχης, ντομπρα: "Δεν υπογραφω Μνημονιο 3, γτ θεωρω πως ειναι ΜΗ εφικτη η υλοποιησή του". Καλως ή κακως.
Οι πολιτικαντηδες, λειτουργωντας παρεκλυστικα, απλα αναβλλουν τη ληψη επωδυνων μετρων, τα βρισκουν με τις συντεχνιες και τους μεγαλους παικτες, και τελικα γαμουν εσενα κι εμενα.
ΧΩΡΙΣ πραγματικο πλανο - χρονοδιαγραμμα εξοδου απ' την υφεση...
ΥΓ - Εχω την ταση να στηριζω τους χαρισματικους - ακομη κι αν τα κανουν σκατα.
Τους προτιμω απ' τα πολιτικα ψοφιμια, που δεχονται παθητικα τις αποφασεις τριτων και τις επικυρωνουν με τη τζιφρα τους/ Επισης, θελω να ξερω οτι ο ηγετης ΚΑΤΑΝΟΕΙ το αντικειμενό του, εις βαθος (μόνο ο Γιανης ηξερε τι διαπραγματευοταν και τι potential ειχε αυτο)...
Ρε φίλε, ο άνθρωπος από τη μια έβριζε τον Σόιμπλε και την άλλη μέρα τον έλεγε πνευματικό ηγέτη της Ευρωζώνης.
Από τη μια πούλαγε παπάτζες περί Grexit στους ιθαγενείς και από την άλλη έδινε αγώνα υπέρ του Remain στη Μεγάλη Βρετανία.
Δεν υπάρχει ΈΝΑ ζήτημα που να έχει κρατήσει σταθερή θέση εκτός από το πόσο γαμάτος είναι ο ίδιος.
Εντάξει τύπε, ότι πεις. Διάβασε εσύ Αυγή και Χωνί να είσαι ενημερωμένος.
Ξεχασα:
Να διαβαζεις το αντιστοιχο θρεντ, για προτασεις ταινιων.
Εγραψα χτες.
Δε νομιζω πως η Θεωρια παιγνιων λαμβανει υποψιν το χρονο.
Τουλαχιστον, εγω δεν εχω δει κατι τετοιο.
Σας παρακαλώ, βοηθείστε με.
Δεν βρίσκω τίποτε.
ιδιαιτερη περιπτωση ο βαρουφακης ..το οτι του την πεσαν ολοι ακομα και οι συντροφοι του τσιπρας και σια μαλλον θετικο ειναι για αυτονΤο point μου ειναι πως ο Γιανης εφαγε πολυ λασπη απ' τα μιντια, ενω απλά διεξηγαγε ενα συγκεκριμενο τυπο διαπραγματευσης - για την οποια ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ απ' τον ελληνικο Λαο.
Δεν εκανε κατι "υπουλο", ή "σκοτεινο", ή "αυθαιρετο", οπως κατηγορειται...
Παθητικη...?
Τσ, τσ, τσ
Επειδη δεν θα κατσω να παρω ακαδημαϊκη βιβλιογραφια των 100Ε, μηπως σας βρισκεται κανα λινκ (με θεωρια παιγνιων που να συνεκτιμαει χρονο)?
Σου κάνει εντύπωση που είπε ο Βαρουφάκης το αυτονόητο , δηλαδή οτι η χώρα πτώχευσε. Οταν δεν μπορείς να πληρώσεις τις εξωτερικές σου δανειακές υποχρεώσεις και να καλύψεις παράλληλα και τις εσωτερικές απαιτήσεις αυτό σημαίνει πτώχευση . Οι άλλοι έλεγαν πως το χρέος είναι βιώσιμο και θα μπορούσαν με τον έναν η τον άλλο τρόπο να ισορροπήσουν ... Ο Βαρουφάκης έλεγε πως το πρόγραμμα με τα δεδομένα που έχει δεν βγαίνει και το να συνεχίσουν με ενέσεις " σωτηρίας" απλά μετατοπίζουν το πρόβλημα για αργότερα γιγοντόνοντας το , εσύ βλέπεις μετά απο 6 χρόνια καμιά ισορροπία η έστω κάποια βελτίωση σε οποιοδήποτε τομέα ; Σου κάνει εντύπωση που ένας υπουργός είπε την αλήθεια που όλοι οι άλλοι κρύβουν γιατί ουσιαστικά όλοι το ξέρανε πως δεν βγαίνει το πρόγραμμα και δεν σου κάνει εντύπωση που ο δοτός Υπάλληλος της Τράπεζας της Ελλάδος κρυφά απ όλους υπονόμευε κατ ομολογίαν του την όποια ( σωστή η λάθος ) στρατηγική του εκλεγμένου Υπουργού της Οικονομίας . Αυτό που ομολόγησε ο Στουρνάρας είναι προδοσία αλλα ποιος ασχολείται ;Δεν παίζεται το άτομο:
Και ομολογεί ότι πήγαινε στους ξένους και τους έλεγε πως είναι υπουργός μιας χρεωκοπημένης χώρας και από πάνω τα βάζει με τον Στουρνάρα επειδή δεν τον υποστήριζε
"Τον παραδίδω" λέει "στην κρίση του ελληνικού λαού που μάς κρίνει όλους" !!!
Ο Βαρουφάκης ομολογεί ότι μιλούσε για πτωχευμένο κράτος στους ευρωπαίους ομολόγους του
Στουρνάρας: «Ο Βαρουφάκης είπε στην ΕΚΤ: Είμαι υπουργός χρεοκοπημένης χώρας!»
Από την πλευρά του ο Γιάνης Βαρουφάκης με δήλωσή του στο real.gr ομολογεί οτι στις συζητήσεις του με τους Ευρωπαίους ομολόγους του υποστήριζε ότι η Ελλάδα ήταν πτωχευμένη χώρα.
Στη δήλωσή του χρησιμοποιεί τον όρο «πτωχευμένο κράτος» υποστηρίζοντας ότι με αυτό το επιχείρημα θα έπειθε τους Ευρωπαίους για το κούρεμα του χρέους. Φτάνει, μάλιστα, στο σημείο να κατηγορεί τον Γιάννη Στουρνάρα επειδή δεν ευθυγραμμιζόταν μαζί του λέγοντας ότι είχε «ιερή υποχρέωση να συστρατεύεται στην προσπάθεια της εκλεγμένης κυβέρνησης για απομείωση του δημόσιου χρέους».
Η δήλώση του πρώην ΥΠΟΙΚ έχει ως εξής:
«Ως υπουργός Οικονομικών επιχειρηματολογούσα ότι το δημόσιο χρέος μας ήταν μη βιώσιμο (δηλαδή ότι το κράτος είχε πτωχεύσει) και έπρεπε να κουρευτεί.
Ως υπουργός οικονομικών ενός πτωχευμένου κράτους ταξίδευα (οικονομική θέση!) για την Φραγκφούρτη με σκοπό να πείσω τον πρόεδρο της ΕΚΤ ότι προαπαιτούμενο ανάκαμψης ήταν η απομείωση του δημόσιου χρέους.
Ως εκλεγμένος από 140 χιλιάδες ψηφοφόρους έκρινα ότι ο διορισμένος από τον κ. Σαμαρά (αρχικά ΥπΟικ και κατόπιν) Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, είχε ιερή υποχρέωση να συστρατεύεται στην προσπάθεια της εκλεγμένης κυβέρνησης για απομείωση του δημόσιου χρέους.
Κι όμως. Εκείνος, σύμφωνα με τα χτεσινά λεγόμενά του, έλεγε στον κ. Ντράγκι να μην με ακούει.
Εννοείς ότι ο διοικητής της ΤτΕ δεν θα ήταν δοτός, αν ήταν διορισμένος από το συριζανελ;...
... ο δοτός Υπάλληλος της Τράπεζας της Ελλάδος κρυφά απ όλους υπονόμευε κατ ομολογίαν του την όποια ( σωστή η λάθος ) στρατηγική του εκλεγμένου Υπουργού της Οικονομίας . Αυτό που ομολόγησε ο Στουρνάρας είναι προδοσία αλλα ποιος ασχολείται ;