Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
το εχει καψει τελειως αυτος....νομιζει οτι οτι ειναι ο απο Λορενς Ολιβιε και πανω
Δεν θα τον έλεγα ψώνιο φίλε,αλλά εξωφρενικά παράξενο...
ΕννοείταιΜωρή ροζ μούχλα, εσύ μόνο Άμλετ και Οιδίποδα Τύραννο παίζεις;
Ολοι εχουμε τα ελαττωματα μαs........Σιγουρα εχει καβαλησει λιγο το καλαμιΕξωφρενικά ψώνιο.....και σιγά τον μεγάλο καλλιτέχνη και την προσφορά του στον πολιτισμό με τις σειρές του που απλά ψιλό βλέπονται(με εξαίρεση τις δύο τελευταίες που ήταν για τα μπάζα).
αλλα στη δουλεια του ειναι σκυλοs......
Ναι αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την ξερολίαση του...ξαφνικά ο Μπέζος κατέχει τα πάντα: πολιτικά,κοινωνικά,οικονομικά,σε όλα μάστερ.Ολοι εχουμε τα ελαττωματα μαs........Σιγουρα εχει καβαλησει λιγο το καλαμι
αλλα [size=20pt]στη δουλεια του ειναι σκυλο[/size]s......
Ναι αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την ξερολίαση του...ξαφνικά ο Μπέζος κατέχει τα πάντα: πολιτικά,κοινωνικά,οικονομικά,σε όλα μάστερ.
Ειναι η μεθη τηs επιτυχιαs.....που βαζει γλιστριδα στο στομα τουκαι αυτο του δινει την δυνατοτητα να εχει το ακαταλογιστο?
Και όχι μόνο ηθοποιοί,γενικά οι πραγματικά μεγάλοι δεν χαρακτηρίζονται από γλιστρίδα στο στόμα τους.Ειναι η μεθη τηs επιτυχιαs.....που βαζει γλιστριδα στο στομα του
"επιτυχημενου" και λεει πολλα παραπανω κι απ το μποι του
Οι παλιοι καλοι ηθοποιοι δεν μιλουσανε...Απλα "παιζανε" τον ρολο τουs
Εξωφρενικά ψώνιο.....και σιγά τον μεγάλο καλλιτέχνη και την προσφορά του στον πολιτισμό με τις σειρές του που απλά ψιλό βλέπονται(με εξαίρεση τις δύο τελευταίες που ήταν για τα μπάζα).
Έχω γελάσει,αλλά στα 18 μου,όχι πιαΆνθρωπος που δεν έχει γελάσει με της ελλάδος τα παιδιά και δόγγανο δεν έχει χιούμορ
Ειναι η μεθη τηs επιτυχιαs.....που βαζει γλιστριδα στο στομα του
"επιτυχημενου" και λεει πολλα παραπανω κι απ το μποι του
Οι παλιοι καλοι ηθοποιοι δεν μιλουσανε...Απλα "παιζανε" τον ρολο τουs
Έχω γελάσει,αλλά στα 18 μου,όχι πια
Γενικά μετά τα 17-18 αν γελάς με τις σειρές και τον Σεφερλή είσαι απελπιστικά χαζοχαρούμενο.
Δεν εχουν μεινει και πολλοι.....Εχουμε και σβηνουμεΈχω γελάσει,αλλά στα 18 μου,όχι πια
Γενικά μετά τα 17-18 αν γελάς με τις σειρές και τον Σεφερλή είσαι απελπιστικά χαζοχαρούμενο.
Ούτε με αυτά που γράφεις γελάω πιαΔεν έχει σχέση η ηλικία. Δε γελάς γιατί έχεις συνηθίσει αυτό το είδος χιούμορ πλεον, αφού τις έχουν δείξει ένα εκατομύριο φορές.Το χιούμορ πάντα στηρίζεται στο απρόβλεπτο, στην έκπληξη
Η οποία θα προσφέρει φοβερές στιγμές γέλιου και κλάματος για αρκετό καιρό ακόμα και δεν πρόκειται να πεθάνει και ποτέ......Δεν εχουν μεινει και πολλοι.....Εχουμε και σβηνουμε
Τσιβιλικαs, Μουστακαs, Βεγγοs.......
Μονο ο Βουτσαs εμεινε.................και [size=20pt]η Βουλη [/size]
Ούτε με αυτά που γράφεις γελάω πια
Άνθρωπος που δεν έχει γελάσει με της ελλάδος τα παιδιά και δόγγανο δεν έχει χιούμορ