Νέα

Γιάννης Μπέζος vs Λάκη Λαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
θα συμφωνήσω και οι δυο είναι μεγάλοι μαλακες και ο ένας είναι και μεγάλη πουστάρα σαν ανθρώπους τους κρίνω έτσι όχι σαν επαγγελματίες

o Λαλακης ειναι η πουσταρα και ο Γιαννακης ειναι αυτο εδω

:2funny: :2funny: :2funny:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
23
Πόντοι
96
τυπε ειναι φανερο οτι συριζοφερνει
δικαιωμα του αλλα να μην το παιζει και αντικειμενικος

ρε φιλε αν δούμε στάβα από το σύρριζα και  δεν τους κράξει τότε θα είναι μαλάκας και δεν θα είναι όπως λέει αντικειμενικός η αλήθεια είναι ότι δεν τον έχω παρακολούθηση για να ξέρω ότι συρίζοφερνή

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γιάννης Μπέζος: "Δεν απαντώ σε κανέναν"!

Τι λέει για τα όσα σχολίασαν η Έλενα Ακρίτα και η Άννα Χατζησοφιά;
"Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα"... Ήταν αυτή ακριβώς η φράση του Γιάννη Μπέζου σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση, που πυροδότησε μια σειρά από έντονες κριτικές προς το πρόσωπό του.

"Ποια είναι η σαβούρα; Οι συνάδελφοι σου; Οι συνάδελφοί μου;" έγραψε -μεταξύ άλλων- η Έλενα Ακρίτα στο facebook της.

"Έλα ρε Γιάννη το χεις παρακάνει. Κόψε κάτι αγόρι μου.", έγραψε η Άννα Χατζησοφιά.

Μιλώντας στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ, o Γιάννης Μπέζος αναφέρει για το συγκεκριμένο γεγονός: "Φυσικά και δεν θα ασχοληθώ με σχόλια που έγιναν πάνω σε δήλωσή μου για το…σκηνικό της τηλεόρασης! Εγώ κάνω την δουλειά μου -και θεατρικά και τηλεοπτικά- και δεν θα μπω σε κανένα…τριπάκι να απαντήσω σε κανένα από αυτά που έχουν γραφεί. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει-δεν έχω χρόνο, ούτε και διάθεση να ξεκινήσω τέτοιο…γαϊτανάκι"!

Και καταλήγει: "Είμαι στο θέατρο κι ετοιμάζομαι για την παράστασή μας στο Παλλάς, περιμένω να ξεκινήσω την Κλινική και την Αντιγόνη και πραγματικά, δε θα κάτσω να ασχοληθώ με όλο αυτό… Δεν θέλω να απαντήσω σε κανέναν και σε τίποτα! Ελπίζω να έγινα κατανοητός…".

Καλα μην γαμας τοσο, κατουρα και λιγο Αντονι Χοπκινς των Βαλκανιων... :2funny: :2funny: :2funny:

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
296
Πόντοι
26
ψεματα ειπε σαυτο που λεει για τη σαβουρα?

Επισκέπτης
Δε μου αρέσει σαν ο ηθοποιός. Τα σήριαλ που έχει κάνει ήταν όλα βαρετά εκτός από αυτό με τους αεροπόρους.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δε μου αρέσει σαν ο ηθοποιός. Τα σήριαλ που έχει κάνει ήταν όλα βαρετά εκτός από αυτό με τους αεροπόρους.
O μπεζος εχει παιξει σε καποιο σηριαλ με αεροπορους;
Της ελλαδος τα παιδια εννοεις;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

οχι, με την προυποθεση οτι θα εβαζε και τον εαυτο του μεσα στην σαβουρα...
εκτος αν ο ιδιος νομιζει οτι εκανε αθανατα αριστουργηματα τοσα χρονια που παιζει στην τηλεοραση  :jerking: :jerking: :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
καθόλου ;)

ας πούμε το ωραίο τίποτα γιάννης τσιμιτσέλης έχει πάει κύπρο και παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι με ντεκαντάνς σκηνικά σαν αυτά που βλέπαμε στις αρχές του 90΄
%25CE%25B2%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25B7+%25CF%2584%25CF%2583%25CE%25B9%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2584%25CF%2583%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25B7%25CF%2582+%25CE%25BA%25CF%2585%25CF%2580%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2582.JPG

γενικά η κύπρος το συνηθίζει να μαζεύει την σαβούρα μας και στο ποδόσφαιρο όλους τους τελειωμένους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος έπαιρνε πάντα :idiot:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
καθόλου ;)

ας πούμε το ωραίο τίποτα γιάννης τσιμιτσέλης έχει πάει κύπρο και παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι με ντεκαντάνς σκηνικά σαν αυτά που βλέπαμε στις αρχές του 90΄

λεφτα να βγαζει και χεστηκε...οχι θα κατσει στην Ελλαδα να γλυφει τον Λαζοπουλο, τον Μπεζο και τον Φιλιππιδη για να παιξει τον ρολο του σερβιτορου σε καμια παρασταση τους....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
γενικά η κύπρος το συνηθίζει να μαζεύει την σαβούρα μας και στο ποδόσφαιρο όλους τους τελειωμένους παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος έπαιρνε πάντα :idiot:
Kαι ενιοτε με αυτην την σαβουρα γαμαγε τις ελληνικες ομαδες στο ποδοσφαιρο.
Ειναι σαν να παιζεις με την Β' ομαδα σου και να σε νικαει.  :cussing:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Kαι ενιοτε με αυτην την σαβουρα γαμαγε τις ελληνικες ομαδες στο ποδοσφαιρο.
Ειναι σαν να παιζεις με την Β' ομαδα σου και να σε νικαει.  :cussing:
εντάξει ρε μαν γι'αυτό λέμε το ποδόσφαιρο βασιλιά των σπορ :tooth: :tooth:

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
296
Πόντοι
26
οχι, με την προυποθεση οτι θα εβαζε και τον εαυτο του μεσα στην σαβουρα...
εκτος αν ο ιδιος νομιζει οτι εκανε αθανατα αριστουργηματα τοσα χρονια που παιζει στην τηλεοραση  :jerking: :jerking: :jerking:

γιατι τον θεωρεις σαβουρα τον Μπεζο;
για Ελληνικη τιβι μιλαμε , εχει κανει 3-4 μεγαλες επιτυχιες εχει φτιαξει καποιους χαρακτηρες κλασικους για τιβι
ποσοι το χουν κανει στην Ελλαδα αυτο

τον θεωρω τιμιο σαυτο που κανει εχει παιξει και σε πραγματα που δεν εγιναν επιτυχιες αλλα οχι και σαβουρα
και σαν ατομο τα τελευταια χρονια αρχισε να μιλαει για πολιτικα (και ισως να κουραζει καπου) παλιοτερα δεν τον θυμαμαι ουτε δημοσιες σχεσεις και τετοια
καμια σχεση με υποκρισια Λαζοπουλου σαυτα τα θεματα.
ψωνισμενος θαναι καπως ηθοποιος ειναι αλλωστε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
γιατι τον θεωρεις σαβουρα τον Μπεζο;
για Ελληνικη τιβι μιλαμε , εχει κανει 3-4 μεγαλες επιτυχιες εχει φτιαξει καποιους χαρακτηρες κλασικους για τιβι
ποσοι το χουν κανει στην Ελλαδα αυτο

τον θεωρω τιμιο σαυτο που κανει εχει παιξει και σε πραγματα που δεν εγιναν επιτυχιες αλλα οχι και σαβουρα
και σαν ατομο τα τελευταια χρονια αρχισε να μιλαει για πολιτικα (και ισως να κουραζει καπου) παλιοτερα δεν τον θυμαμαι ουτε δημοσιες σχεσεις και τετοια
καμια σχεση με υποκρισια Λαζοπουλου σαυτα τα θεματα.
ψωνισμενος θαναι καπως ηθοποιος ειναι αλλωστε

Aλλο τιμιος στην δουλεια του(που ειναι) αλλο κατι απογειωμενες και εκτος τοπου και χρονου δηλωσεις του στυλ "ολη η πορεια μου σαν ηθοποιος ειναι μια πολιτικη πραξη" σιγα ρε διασταυρωση Νταριο Φο με Παζολινι κοψε κατι  :2funny: :2funny: :2funny:
Και ο Ρωμας εκανε τον Δαγκα και τον Κατακουζηνο στα 90ς, δεν λεει τιποτα αυτο...Ο Μπεζος μετα τον Δογκανο και για 15 χρονια παιζει τον ιδιο ρολο σε διαφορετικες και μετριοτατες εκδοχες που διαχωριζονται ειτε σε πατερ φαμηλια δικηγορο Εκαλης η σε ωριμο πετυχημενο συντηρητικο μεσηλικα που σφαζονται οι γκομενες για παρτη του...Αν αυτο ειναι υψηλοτερη τεχνη απο τις τουρκικες σαπουνοπερες τοτε ενταξει παω πασο  :2funny: :2funny:
Οσο για τις πολιτικες του δηλωσεις ειναι στην κατευθυνση του "πεταω μια εναλλακτικη μαλακια για να ασχοληθουν ολοι μαζι μου και μετα το παιζω μπλαζε και ανωτερο ανθρωπος"...
Στην τελικη ενα ψωνιο που δεν εχει κανενα απολυτως λογο να ειναι ψωνιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom