pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Θες να πεις πως η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν είναι αριστέρα;;; Μα γιατί;;;ναι ειναι πρωην αριστερουλης ;)
Αφού το λέει κ στους τίτλους...
Θες να πεις πως η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν είναι αριστέρα;;; Μα γιατί;;;ναι ειναι πρωην αριστερουλης ;)
Να το στηρίζει ναι...να το κάνει μάγκα χωρίς να το αξίζει όμως όχι.
Δηλαδή αν ο Μπέζος βάζει την κόρη του να παίζει πρωταγωνίστρια ενώ δεν είναι ούτε για κομπάρσα...σαφώς κ αντιφάσκει με αυτά που λέει.
(δεν ξέρουμε όμως τι ποιεί η κόρη του,προσωπικά εγώ δηλαδή δεν την ξέρω ούτε φατσικά)
Θες να πεις πως η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν είναι αριστέρα;;; Μα γιατί;;;
δεν διαφωνώ σε αυτό που λεςΝα το στηρίζει ναι...να το κάνει μάγκα χωρίς να το αξίζει όμως όχι.
Δηλαδή αν ο Μπέζος βάζει την κόρη του να παίζει πρωταγωνίστρια ενώ δεν είναι ούτε για κομπάρσα...σαφώς κ αντιφάσκει με αυτά που λέει.
(δεν ξέρουμε όμως τι ποιεί η κόρη του,προσωπικά εγώ δηλαδή δεν την ξέρω ούτε φατσικά)
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες ΧρΙστόΔεν καταλαβες Χρηστο απο οτι ειπα αλλα εγω κατα τα αλλα ειμαι μικρος....τεσπα ζησε με την ψευδη σου συνειδηση και τις "αληθειες" του Μπεζου, στα αρχιδια μου κιολας
πρώην αριστερούλης;ναι ειναι πρωην αριστερουλης ;)
εσύ είσαι αριστερός δηλαδή; χαχαχααΘες να πεις πως η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν είναι αριστέρα;;; Μα γιατί;;;
Τσου,χρυσαυγίτης.εσύ είσαι αριστερός δηλαδή; χαχαχαα
το "χρυσαυγίτης¨" είναι ίσως η μοναδική ταμπέλα που έχει σαφή περιγραφήΤσου,χρυσαυγίτης.
πρώην αριστερούλης;
για γίνε σαφής... δεν το γνωρίζω το θέμα καθόλου. Αν και σύμφωνα με όσα λέει, θεωρεί πως όλοιοι Έλληνες είναι αριστεροί.
Όσο για το αριστερός...είναι και αυτό μια ταμπέλα ερμηνευόμενη κατά το δοκούν από τον καθένα.
Όπως κ κομμουνιστής.το "χρυσαυγίτης¨" είναι ίσως η μοναδική ταμπέλα που έχει σαφή περιγραφή
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες ΧρΙστό
δεν είδα επίσης να σχολιάζεις αυτά που λέει και στο πού διαφωνείς.
μόνο για την κόρη του λες - ίσως να σου πήρε εσένα το ρόλο της καμαριέρας και να έχεις σκαλώσει. προσωπικά στα αρχίδια μου τι κάνει με την κόρη του. Αν είναι ατάλαντη απλά θα πατώσει όσο και να την προωθεί ο πατέρας της.
Και στο κάτω κάτω, αυτός που την πληρώνει θα έπρεπε να έχει ένσταση, όχι εσύ.
την κοπέλα δεν την ξέρω ούτε καν την έχω δει ποια είναι (αλήθεια, είναι αξιογαμεύσιμη τουλάχιστον;)
Αντιλαμβάνομαι το συλλογισμό σου πλήρως, απλά θεωρώ πως υπερβάλλεις.
Όπως κ κομμουνιστής.
Εδώ στα μέρη μας ιδεολογικά μόνο(αν κ πάλι εξαρτάται από την περίπτωση)...γενικά Κούβα κ Β.Κορέα έχουν απομείνει.δεν υπαρχει τετοιο πραγμα εδω και δεκαετιες τοσο εδω οσο και στο εξωτερικο...
Εδώ στα μέρη μας ιδεολογικά μόνο(αν κ πάλι εξαρτάται από την περίπτωση)...γενικά Κούβα κ Β.Κορέα έχουν απομείνει.
Η ουσία είναι πως αυτές οι δύο ιδεολογίες έχουν σαφή ιδεολογικό προσδιορισμό.
φίλε ... ο Φασούλας όμως εξακολουθεί και είναι κάργα κουμμουνιστής παρότι Πασόκεψε δικέ μου...Ειναι πρωην αριστερος που κραζει αριστερους αβερτα που ειναι το περιεργο? Εδω τοσοι και τοσοι υπερκομμουνισταραδες οταν λαδωσε το αντερακι τους και εβγαζαν τους παλιους τους συντροφους μαλακες ;)
Τεσπα στα αρχιδια μου και ο Μπεζος και ο Λαζοπουλος και οι κορες τους και οι θλιβερες τους "καριερες" στο Ελλαδισταν...Αμα θελω να δω σειρα βλεπω το Sons of Anarchy
η ΧΑ δεν έχει ιδεολογίαΕδώ στα μέρη μας ιδεολογικά μόνο(αν κ πάλι εξαρτάται από την περίπτωση)...γενικά Κούβα κ Β.Κορέα έχουν απομείνει.
Η ουσία είναι πως αυτές οι δύο ιδεολογίες έχουν σαφή ιδεολογικό προσδιορισμό.
Παίχτη ντάξει...αν θες να πεις ότι ποτέ δεν υπήρξε σοσιαλισμός κ ουσιαστικά ήταν κρατικός καπιταλισμός οκ αποδεκτό...αλλά πάμε αλλού.Ουτε κατα προσεγγιση...
φίλε ... ο Φασούλας όμως εξακολουθεί και είναι κάργα κουμμουνιστής παρότι Πασόκεψε δικέ μου...
Παίχτη ντάξει...αν θες να πεις ότι ποτέ δεν υπήρξε σοσιαλισμός κ ουσιαστικά ήταν κρατικός καπιταλισμός οκ αποδεκτό...αλλά πάμε αλλού.
Πάντως σαφή θεωρία έχουν Χ.Α. κ ΚΚ...όλα τα άλλα είναι φλου...ανακατεύουν την χύτρα.