Νέα

Γιάννης Μπέζος vs Λάκη Λαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Να το στηρίζει ναι...να το κάνει μάγκα χωρίς να το αξίζει όμως όχι.

Δηλαδή αν ο Μπέζος βάζει την κόρη του να παίζει πρωταγωνίστρια ενώ δεν είναι ούτε για κομπάρσα...σαφώς κ αντιφάσκει με αυτά που λέει.

(δεν ξέρουμε όμως τι ποιεί η κόρη του,προσωπικά εγώ δηλαδή δεν την ξέρω ούτε φατσικά)

"Σοσιαλισμος των Κοτζαμπασηδων"...γαματη ελληνικη πατεντα  :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Θες να πεις πως η ΔΗΜ.ΑΡ. δεν είναι αριστέρα;;; :cheesy: Μα γιατί;;; :cheesy:

Αφού το λέει κ στους τίτλους... :2funny: :2funny:

Ο γραπτος του λογος πιο πανω, παραπεμπει σε καταβολες και καταλοιπα τιποτα ξεχασμενης αριστεριστικης γκρουπας των 70'ς που θα ηταν μελος....Ε μετα τον φωτισε και αυτον ο Ανδρεας και ο Σημιτης  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να το στηρίζει ναι...να το κάνει μάγκα χωρίς να το αξίζει όμως όχι.

Δηλαδή αν ο Μπέζος βάζει την κόρη του να παίζει πρωταγωνίστρια ενώ δεν είναι ούτε για κομπάρσα...σαφώς κ αντιφάσκει με αυτά που λέει.

(δεν ξέρουμε όμως τι ποιεί η κόρη του,προσωπικά εγώ δηλαδή δεν την ξέρω ούτε φατσικά)
δεν διαφωνώ σε αυτό που λες
αλλά προσωπικά θεωρώ πιο σημαντικό το να κάνει ο πολιτικός το γιο του/κόρη του βουλευτή και υπουργό, παρά ο ηθοποιός. Γιατί τον ηθοποιό όποτε θες τον κλείνεις και δεν τον παρακολουθείς. Τον βουλευτή ή υπουργό τον λούζεσαι ακόμα και να μην τον ψηφίσεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν καταλαβες Χρηστο απο οτι ειπα αλλα εγω κατα τα αλλα ειμαι μικρος....τεσπα ζησε με την ψευδη σου συνειδηση και τις "αληθειες" του Μπεζου, στα αρχιδια μου κιολας  :2funny:
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες ΧρΙστό

δεν είδα επίσης να σχολιάζεις αυτά που λέει και στο πού διαφωνείς.
μόνο για την κόρη του λες - ίσως να σου πήρε εσένα το ρόλο της καμαριέρας και να έχεις σκαλώσει. προσωπικά στα αρχίδια μου τι κάνει με την κόρη του. Αν είναι ατάλαντη απλά θα πατώσει όσο και να την προωθεί ο πατέρας της.

Και στο κάτω κάτω, αυτός που την πληρώνει θα έπρεπε να έχει ένσταση, όχι εσύ.
την κοπέλα δεν την ξέρω ούτε καν την έχω δει ποια είναι (αλήθεια, είναι αξιογαμεύσιμη τουλάχιστον;)

Αντιλαμβάνομαι το συλλογισμό σου πλήρως, απλά θεωρώ πως υπερβάλλεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι ειναι πρωην αριστερουλης  ;)
πρώην αριστερούλης;
για γίνε σαφής... δεν το γνωρίζω το θέμα καθόλου. Αν και σύμφωνα με όσα λέει, θεωρεί πως όλοιοι Έλληνες είναι αριστεροί.
Όσο για το αριστερός...είναι και αυτό μια ταμπέλα ερμηνευόμενη κατά το δοκούν από τον καθένα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
πρώην αριστερούλης;
για γίνε σαφής... δεν το γνωρίζω το θέμα καθόλου. Αν και σύμφωνα με όσα λέει, θεωρεί πως όλοιοι Έλληνες είναι αριστεροί.
Όσο για το αριστερός...είναι και αυτό μια ταμπέλα ερμηνευόμενη κατά το δοκούν από τον καθένα.

Ειναι πρωην αριστερος που κραζει αριστερους αβερτα που ειναι το περιεργο? Εδω τοσοι και τοσοι υπερκομμουνισταραδες οταν λαδωσε το αντερακι τους και εβγαζαν τους παλιους τους συντροφους μαλακες  ;)
Τεσπα στα αρχιδια μου και ο Μπεζος και ο Λαζοπουλος και οι κορες τους και οι θλιβερες τους "καριερες" στο Ελλαδισταν...Αμα θελω να δω σειρα βλεπω το Sons of Anarchy  :cheesy:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες ΧρΙστό

δεν είδα επίσης να σχολιάζεις αυτά που λέει και στο πού διαφωνείς.
μόνο για την κόρη του λες - ίσως να σου πήρε εσένα το ρόλο της καμαριέρας και να έχεις σκαλώσει. προσωπικά στα αρχίδια μου τι κάνει με την κόρη του. Αν είναι ατάλαντη απλά θα πατώσει όσο και να την προωθεί ο πατέρας της.

Και στο κάτω κάτω, αυτός που την πληρώνει θα έπρεπε να έχει ένσταση, όχι εσύ.
την κοπέλα δεν την ξέρω ούτε καν την έχω δει ποια είναι (αλήθεια, είναι αξιογαμεύσιμη τουλάχιστον;)

Αντιλαμβάνομαι το συλλογισμό σου πλήρως, απλά θεωρώ πως υπερβάλλεις.

γκομενα μου ηταν και με παρατησε  :-  μου στοιχισε πραγματικα  :-

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
δεν υπαρχει τετοιο πραγμα εδω και δεκαετιες τοσο εδω οσο και στο εξωτερικο...
Εδώ στα μέρη μας ιδεολογικά μόνο(αν κ πάλι εξαρτάται από την περίπτωση)...γενικά Κούβα κ Β.Κορέα έχουν απομείνει.

Η ουσία είναι πως αυτές οι δύο ιδεολογίες έχουν σαφή ιδεολογικό προσδιορισμό.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εδώ στα μέρη μας ιδεολογικά μόνο(αν κ πάλι εξαρτάται από την περίπτωση)...γενικά Κούβα κ Β.Κορέα έχουν απομείνει.

Ουτε κατα προσεγγιση...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ειναι πρωην αριστερος που κραζει αριστερους αβερτα που ειναι το περιεργο? Εδω τοσοι και τοσοι υπερκομμουνισταραδες οταν λαδωσε το αντερακι τους και εβγαζαν τους παλιους τους συντροφους μαλακες  ;)
Τεσπα στα αρχιδια μου και ο Μπεζος και ο Λαζοπουλος και οι κορες τους και οι θλιβερες τους "καριερες" στο Ελλαδισταν...Αμα θελω να δω σειρα βλεπω το Sons of Anarchy  :cheesy:
φίλε ... ο Φασούλας όμως εξακολουθεί και είναι κάργα κουμμουνιστής παρότι Πασόκεψε δικέ μου...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

η ΧΑ δεν έχει ιδεολογία
τσιτάτο έχει: φταίνε οι μετανάστες.
πάπαλα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ουτε κατα προσεγγιση...
Παίχτη ντάξει...αν θες να πεις ότι ποτέ δεν υπήρξε σοσιαλισμός κ ουσιαστικά ήταν κρατικός καπιταλισμός οκ αποδεκτό...αλλά πάμε αλλού.

Πάντως σαφή θεωρία έχουν Χ.Α. κ ΚΚ...όλα τα άλλα είναι φλου...ανακατεύουν την χύτρα.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Παίχτη ντάξει...αν θες να πεις ότι ποτέ δεν υπήρξε σοσιαλισμός κ ουσιαστικά ήταν κρατικός καπιταλισμός οκ αποδεκτό...αλλά πάμε αλλού.

Πάντως σαφή θεωρία έχουν Χ.Α. κ ΚΚ...όλα τα άλλα είναι φλου...ανακατεύουν την χύτρα.

Αυτο θελω να πω  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom