Νέα

Γιάννης Μπέζος vs Λάκη Λαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
η αξιοκρατια πρεπει να ασκειται ακομα και στα του οικου σου αλλιως κοβεις τις πολιτικολογιες και ασχολεισαι με το νεο σηριαλ που θα κανεις για 45456η φορα τον Δογκανο  :grin:
Κοίτα δεν μπορείς να πεις ότι το να παίζει η κόρη του δίπλα του είναι αναξιοκρατικό γιατί δεν ξέρεις τι ρόλο βαράει η κόρη του,μπορεί όντως να'ναι καλή....

Αν δεν είναι ναι υπάρχει αναξιοκρατία...αν κ πάλι παίζεται,μπορεί να την βάζει να κάνει την καμαριέρα που φέρνει τον καφέ... :cheesy:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Αλήθεια ξέρει κανείς πότε αρχίζει φέτος η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ με τον αστράτευτο τρυφερό στον ALPHA;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Κοίτα δεν μπορείς να πεις ότι το να παίζει η κόρη του δίπλα του είναι αναξιοκρατικό γιατί δεν ξέρεις τι ρόλο βαράει η κόρη του,μπορεί όντως να'ναι καλή....

Αν δεν είναι ναι υπάρχει αναξιοκρατία...αν κ πάλι παίζεται,μπορεί να την βάζει να κάνει την καμαριέρα που φέρνει τον καφέ... :cheesy:

η γνωμη του καθε σελεμπριτυ ειναι σαν την κωλοτρυπιδα...ολοι εχουνε απο μια..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
η αξιοκρατια πρεπει να ασκειται ακομα και στα του οικου σου αλλιως κοβεις τις πολιτικολογιες και ασχολεισαι με το νεο σηριαλ που θα κανεις για 45456η φορα τον Δογκανο  :grin:
παπάρια

αυτό να πας να το πεις στον ψιλικατζή που βάζει το γιο του να δουλέψει στο μαγαζί, στον μαγαζάτορα που κάνει το ίδιο, στον δικηγόρο που κάνει το ίδιο στο παιδί του κοκ.

Αν το παιδί είναι καλό από μόνο του θα προχωρήσει. Αλλιώς θα σκοντάψει.
Βλέπε Παπαμιχαήλ, βλέπε Βαρθακούρη, βλέπε αντιθέτως Ελεονόρα Ζουγανέλη.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
παπάρια

αυτό να πας να το πεις στον ψιλικατζή που βάζει το γιο του να δουλέψει στο μαγαζί, στον μαγαζάτορα που κάνει το ίδιο, στον δικηγόρο που κάνει το ίδιο στο παιδί του κοκ.

Αν το παιδί είναι καλό από μόνο του θα προχωρήσει. Αλλιώς θα σκοντάψει.
Βλέπε Παπαμιχαήλ, βλέπε Βαρθακούρη, βλέπε αντιθέτως Ελεονόρα Ζουγανέλη.

Συγκρινεται ο ψιλικατζης και ο δικηγορος με δημοσια προσωπα που το παιζουν και εθνοπατερες ε?
Καλα οτι πεις  :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
η γνωμη του καθε σελεμπριτυ ειναι σαν την κωλοτρυπιδα...ολοι εχουνε απο μια..
Δεν είναι το θέμα η γνώμη του Μπέζου για την κόρη του(που εννοείται πως θα'ναι η καλύτερη κατά 99%)...θα κριθεί κ από άλλους.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν είναι το θέμα η γνώμη του Μπέζου για την κόρη του(που εννοείται πως θα'ναι η καλύτερη κατά 99%)...θα κριθεί κ από άλλους.

Δεν καταλαβες...ο τυπος πολιτικολογει και λεει τα αντιθετα απο αυτα που εφαρμοζει στο σπιτι του...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχεις ένα θεματάκι με την υπερβολή και με την κριτική

για μικρούλης μου κάνεις.
εθνοπατέρας δεν νομίζω να δήλωσε ποτέ ή να το έπαιξε ο συγκεκριμένος. Πιθανόν μάλιστα ο ψιλικατζής που τον έχεις του πεταματού να βγάζει πολύ περισσότερα από τον Μπέζο και να είναι και κομματικά προσκείμενος κάπου και να έχει διορίσει και κάποιους δικούς του με υπόγειες διαδρομές.

Προσπαθώ να σου πω πως τα βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα.

Το πρόβλημα στο να πάει ένα παιδί να δουλέψει στην Χ επιχείρηση του γονιού του δεν είναι του γονιού. Του παιδιού είναι. Και να ξέρεις πως ειδικά στην περίπτωση των δημόσιων προσώπων είναι και μεγαλύτερο αγγούρι. Γιατί θα πρέπει να αποδείξει το παιδί πως είναι καλύτερο από τον γονιό.

Αλλά στα πολιτιστικά επαγγέλματα η αξιοκρατία πάει γενικά περίπατο.... καταρχάς γιατί η κριτική είναι εντελώς προσωπική. Ο ίδιος ηθοποιός για το ίδιο έργο μπορεί να πάρει το ρόλο αν τον κρίνει ο Α και να το χάσει αν τον κρίνει ο Β.
και κατά δεύτερον γιατί οι γνωριμίες παίζουνε απίστευτο ρόλο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
τι σχεση εχει η πολιτικη με την τηλεορασηθεταρο με τον αθλητισμο με το μοντελινγκ κλπ
γι'αυτο ειμαστε για το πουτσο επειδη ψηφιζουμε και καλα τα δημοσια προσωπα
και τι εχουν να μας προσφερουν δλδ
βεβαια και οι υπολοιποι πολιτικη κλικα των γνωστων πανεπηστημιακων  κομματοσκυλων δεν εχει να μας προσφερει τιποτα
η εξουσια τυφλωνει και ο φοβος να τη χασουν τους κανει ανικανους εστω και τους λιγους ικανους
σκατα στους πολιτικους και τους παρατρεχαμενους τους  :zfuck:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Η συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Μπέζος στον Αθήνα 98,4, στην εκπομπή "Το πρόσωπο της εβδομάδας", η οποία μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση.

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε στη σελίδα www.athina984.gr/audio/program/19043?page=2]http://www.athina984.gr/audio/program/19043?page=2[/url] είναι η έβδομη στη σειρά (μπορείτε να την ακούσετε από τη σελίδα αυτή απευθείας ή να την αποθηκεύσετε πατώντας το "Download audio file" και να την ακούσετε στο δικό σας player.

Για την αριστερά

Όλοι οι Έλληνες είναι αριστεροί, δεν υπάρχει Έλληνας που να είναι συντηρητικός (...) Ψηφίζουν άλλον για να κυβερνά κι άλλον για να φωνάζει. Μπορεί να μην επιθυμούν βαθιά μέσα τους αυτόν που θα κυβερνήσει, αλλά αυτόν που φωνάζει, συνήθως δεν του έχουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη...

Για τις κυβερνήσεις συνεργασίας

Πολλές φορές λέμε ότι είμαστε σε αδιέξοδο. Δε νομίζω, στο τέλος τέλος, ας γίνουν και δικομματικές και πολυκομματικές κυβερνήσεις (...) Να αποκτήσουμε κουλτούρα διαλόγου με το ζόρι, δε μπορεί να λέμε δυο κόμματα έχουμε (...) δώσε την ψήφο σου σε πιο μικρά κόμματα να μπουν κι αυτά στο παιχνίδι, να μην είναι μόνο λόγια, αλλά να τα αποδείξουν και στην πράξη.

Για την αστική τάξη

Η τέχνη και η πρόοδος της οφείλεται στην αστική τάξη.Θέλει οργάνωση, παιδεία και επαναστατική φλόγα. Όλες οι επαναστάσεις από την αστική τάξη ξεκίνησαν και όχι από την εργατική.Σήμερα η αστική τάξη είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη και καθόλου πατριωτική, παλιά οι πλόυσιοι φέρναν τα λεφτά τους στην Ελλάδα (το 19ο αιώνα), τώρα τα παίρνουν και φεύγουν.

Για τα κινήματα ανυπακοής τύπου "Δεν πληρώνω"

Δε συμφωνώ (...) Η δική μας δημοκρατία ώρες ώρες παραείναι δημοκρατία, δεν πειθαρχεί κανείς σε τίποτα. Οι πολίτες κάνουν ότι πειθαρχούν και οι κυβερνώντες κάνουν ότι κυβερνάνε... Άκουσα τον κ. Αλαβάνο να λέει ότι στην Ιρλανδία έγινε δημοψήφισμα για να πούνε δεν πληρώνω...Μα αν ρωτήσεις την κοινή γνώμη θες να δουλεύεις, θα σου πει "όχι", θες να πληρώνεσαι; "φυσικά" - δε σημαίνει ότι είναι σωστό.

Για τους πολιτικούς ηγέτες

Ο Τσώρτσιλ, ο νικητής του πολέμου, τον καιρό της ειρήνης καταψηφίστηκε. Τον θέλαν για τα δύσκολα, στα εύκολα θέλαν άλλους, αυτούς που του λεγαν παραμυθάκια(...) οι μεγάλοι ηγέτες είναι για τα δύσκολα, θα τους επιβραβεύσει η ιστορία ή ο χρόνος.

Για το μνημόνιο

Εγώ είμαι πάντα με αυτό που βοηθάει τη χώρα. Βολικό θα ήταν να πω ότι είμαι αντιμνημονιακός (...) οι συνάδελφοί μου είναι πάρα πολύ αριστεροί -οι περισσότεροι- και εγώ δεν συμφωνώ μαζί τους, προσπαθώ να δω τι μας κάνει καλό. Δέχομαι ότι είναι πολυ σκληρά τα μέτρα και πολύ συνάνθρωποί μας δοκιμάζονται (εγώ δε δοκιμάζομαι οικονομικά, το λέω ανοιχτά). Ορισμένα όμως πράγματα που προβλέπει το μνημόνιο θα 'πρεπε μόνοι μας να τα 'χαμε κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Για τους κρατικοδίαιτους "συναδέλφους" του

Δεν είμαι κατά των κρατικών επιχορηγήσεων, ιδίως στις ερευνητικές προσπάθειες των παιδιών, αλλά όχι γενικά να δίνουμε λεφτά από 'δω κι από 'κει εν είδει ελεημοσύνης, πάρτε κι εσείς λίγο για να μη γκρινιάζετε (...)

Όταν επιχορηγείσαι 25 χρόνια και τον 26ο σου λένε δε θα πάρεις κι αρχίζει και λες "είναι δυνατόν"; Ναι, είναι δυνατόν γιατί υποτίθεται ότι έχεις κάνει κι ένα κοινό που μπορεί να σε συντηρήσει, τι επιχορήγηση είναι αυτή που παίρνεις, μη μου πεις πως ερευνάς 25 χρόνια...

Όσοι έχουν λίγο χρόνο, πραγματικά αξίζει να ακούσουν αυτή την εκπομπή.
εγώ πάντως πολύ δύσκολα διαφωνώ

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
έχεις ένα θεματάκι με την υπερβολή και με την κριτική

για μικρούλης μου κάνεις.
εθνοπατέρας δεν νομίζω να δήλωσε ποτέ ή να το έπαιξε ο συγκεκριμένος. Πιθανόν μάλιστα ο ψιλικατζής που τον έχεις του πεταματού να βγάζει πολύ περισσότερα από τον Μπέζο και να είναι και κομματικά προσκείμενος κάπου και να έχει διορίσει και κάποιους δικούς του με υπόγειες διαδρομές.

Προσπαθώ να σου πω πως τα βλέπεις μονόπλευρα τα πράγματα.

Το πρόβλημα στο να πάει ένα παιδί να δουλέψει στην Χ επιχείρηση του γονιού του δεν είναι του γονιού. Του παιδιού είναι. Και να ξέρεις πως ειδικά στην περίπτωση των δημόσιων προσώπων είναι και μεγαλύτερο αγγούρι. Γιατί θα πρέπει να αποδείξει το παιδί πως είναι καλύτερο από τον γονιό.

Αλλά στα πολιτιστικά επαγγέλματα η αξιοκρατία πάει γενικά περίπατο.... καταρχάς γιατί η κριτική είναι εντελώς προσωπική. Ο ίδιος ηθοποιός για το ίδιο έργο μπορεί να πάρει το ρόλο αν τον κρίνει ο Α και να το χάσει αν τον κρίνει ο Β.
και κατά δεύτερον γιατί οι γνωριμίες παίζουνε απίστευτο ρόλο.

1)Ειμαι μικρουλης και δεν ξερω την ζωη
2)μεγαλα καραβια(δημοσια προσωπα), μεγαλες φουρτουνες
3)Τι να κανει και αυτος ο ερημος ο μπεζος αφου υπαρχει αυτη η ρημαδα η αναξιοκρατα στον χωρο του θεατρου

3 κλισε σε ενα μονο ποστ ειναι μεγαλο κατορθωμα απο εναν "μεγαλο" και "εμπειρο"   :2funny: :2funny: :2funny:

Επι της ουσιας καμια απαντηση η μονο φτηνιαρικη στρεψοδικια?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν καταλαβες...ο τυπος πολιτικολογει και λεει τα αντιθετα απο αυτα που εφαρμοζει στο σπιτι του...
Ρε συ δεν είναι κακό να δώσεις ευκαιρία κ να βοηθήσεις-(υπο)στηρίξεις το παιδί σου...είναι κακό αν δεν το αξίζει.

Δεν ξέρω προσωπικά τι αξίζει η κόρη του στο σανίδι.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε συ δεν είναι κακό να δώσεις ευκαιρία κ να βοηθήσεις-(υπο)στηρίξεις το παιδί σου...είναι κακό αν δεν το αξίζει.

Κοιτα αδερφε ας βοηθησει και ας προωθησει την κορη του, την γυναικα του, την αδελφη του την γκομενα του κτλ κτλ
Τα δικα μας αρχιδια να μην ζαλιζει με τον οψιμο νεοφιλελευθερισμο του γινεται?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κοιτα αδερφε ας βοηθησει και ας προωθησει την κορη του, την γυναικα του, την αδελφη του την γκομενα του κτλ κτλ
Μακάρι να γινότανε,δυστυχώς δεν διαλέγουμε ποιοι θα μας τα πρήζουνε...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1)Ειμαι μικρουλης και δεν ξερω την ζωη
2)μεγαλα καραβια(δημοσια προσωπα), μεγαλες φουρτουνες
3)Τι να κανει και αυτος ο ερημος ο μπεζος αφου υπαρχει αυτη η ρημαδα η αναξιοκρατα στον χωρο του θεατρου

3 κλισε σε ενα μονο ποστ ειναι μεγαλο κατορθωμα απο εναν "μεγαλο" και "εμπειρο"  :2funny: :2funny: :2funny:

Επι της ουσιας καμια απαντηση η μονο φτηνιαρικη στρεψοδικια?
σου απάντησα και η απάντηση η δική σου ήταν πως συγχέω ανόμοια πράγματα.
για τα κλισέ σου, δεν είπα τίποτα από αυτά που λες - δείγμα πως γράφεις μπριζωμένος.

1. εισαι μικρούλης και υπερβάλεις - και αυτό δεν είναι κλισέ
2. δεν μίλησα για καράβια. Αλλά είτε το θες είτε όχι, άλλο να πρέπει να αποδείξει στη γειτονιά ο γιος του ψιλικατζή πως ξέρει να διαχειρίζεται το μαγαζί και άλλο να πρέπει να αποδείξει η Ελεονόρα πως είναι καλύτερη του πατέρα της σε όλο τον κόσμο (που τελικά έχει εντελώς άλλο ταλέντο αλλά τεσπα)
3. κλισέ η αναξιοκρατία στον κύκλο των ηθοποιών;;;;

οκ, ό,τι πεις.
ζήσε με τα κολλήματά σου, δεν υπάρχει θέμα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

ο ΓΟΝΙΟΣ το ΠΑΙΔΙ του ΠΡΕΠΕΙ να το ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
από κει και πέρα το παιδί πρέπει να έχει τη δύναμη να ανοίξει τα φτερά του παραπέρα.
Αν μένει σε αυτό, δεν θα πάει μακριά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όψιμο... γιατι; έλεγε άλλα πιο πριν?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
σου απάντησα και η απάντηση η δική σου ήταν πως συγχέω ανόμοια πράγματα.
για τα κλισέ σου, δεν είπα τίποτα από αυτά που λες - δείγμα πως γράφεις μπριζωμένος.

1. εισαι μικρούλης και υπερβάλεις - και αυτό δεν είναι κλισέ
2. δεν μίλησα για καράβια. Αλλά είτε το θες είτε όχι, άλλο να πρέπει να αποδείξει στη γειτονιά ο γιος του ψιλικατζή πως ξέρει να διαχειρίζεται το μαγαζί και άλλο να πρέπει να αποδείξει η Ελεονόρα πως είναι καλύτερη του πατέρα της σε όλο τον κόσμο (που τελικά έχει εντελώς άλλο ταλέντο αλλά τεσπα)
3. κλισέ η αναξιοκρατία στον κύκλο των ηθοποιών;;;;

οκ, ό,τι πεις.

ζήσε με τα κολλήματά σου, δεν υπάρχει θέμα.

Δεν καταλαβες Χρηστο απο οτι ειπα αλλα εγω κατα τα αλλα ειμαι μικρος....τεσπα ζησε με την ψευδη σου συνειδηση και τις "αληθειες" του Μπεζου, στα αρχιδια μου κιολας  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ο ΓΟΝΙΟΣ το ΠΑΙΔΙ του ΠΡΕΠΕΙ να το ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ
από κει και πέρα το παιδί πρέπει να έχει τη δύναμη να ανοίξει τα φτερά του παραπέρα.
Αν μένει σε αυτό, δεν θα πάει μακριά.
Να το στηρίζει ναι...να το κάνει μάγκα χωρίς να το αξίζει όμως όχι.

Δηλαδή αν ο Μπέζος βάζει την κόρη του να παίζει πρωταγωνίστρια ενώ δεν είναι ούτε για κομπάρσα...σαφώς κ αντιφάσκει με αυτά που λέει.

(δεν ξέρουμε όμως τι ποιεί η κόρη του,προσωπικά εγώ δηλαδή δεν την ξέρω ούτε φατσικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom