Νέα

Γιάννης Μπέζος vs Λάκη Λαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ο Παγκαλος των ηθοποιων ειναι  :2funny:
Έτσι ακριβώς...2 άνθρωποι θα γραφτούν από την γεννιά μας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του τόπου.

Στην πολιτική ο Πάγκαλος,στον κινηματογράφο/τηλεόραση/θέατρο ο Μπέζος. :2funny: :2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Έτσι ακριβώς...2 άνθρωποι θα γραφτούν από την γεννιά μας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του τόπου.

Στην πολιτική ο Πάγκαλος,στον κινηματογράφο/τηλεόραση/θέατρο ο Μπέζος. :2funny: :2funny:

Ουτε σαν υποσημειωση δεν προκειται να γραφτουν αυτοι οι δυο...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιάννης Μπέζος(ποιότητα) vs Έλενα Aκρίτα(υποποιότητα)

0-[size=30pt]1[/size]

1000 φορές η σαβούρα της Ακρίτας από τα τούρκικα,τουλάχιστον βρίσκει ψωμί κοσμάκις.

Υ.Γ.Και σιγά την ποιότητα που έκανε/κάνει ο Μπέζος δηλαδή.....τώρα δε έγινε κ βο(υ)λευτής.
η γνωστή μαλακία

γιατί πρέπει ντε και καλά να βρίσκει κοσμάκης δουλειά σε κάτι που δεν το έχει;

δηλαδή εσύ θα πλήρωνες έναν υδραυλικό να έρθει να σου βάλει καζανάκι στον τοίχο άμα είναι να σου γκρεμίσει το σπίτι και δουλειά να μην κάνει; Θα τον πλήρωνες για να μην είναι άνεργος;

έλεος πια. Όλα τα άχουτα θέλουνε να γίνουνε ηθοποιοί και σελέμπς. να μη βρίσκουνε δουλειά και να πάνε να δουλέψουνε σε κάτι που να είναι καλοί.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
η γνωστή μαλακία

δηλαδή εσύ θα πλήρωνες έναν υδραυλικό να έρθει να σου βάλει καζανάκι στον τοίχο άμα είναι να σου γκρεμίσει το σπίτι και δουλειά να μην κάνει; Θα τον πλήρωνες για να μην είναι άνεργος;

έλεος πια. Όλα τα άχουτα θέλουνε να γίνουνε ηθοποιοί και σελέμπς. να μη βρίσκουνε δουλειά και να πάνε να δουλέψουνε σε κάτι που να είναι καλοί.
Αυτό που λες τώρα είναι εντελώς άλλο και συμφώνω.

Αλλά αν οι επιλογές είναι ανάμεσα στα τούρκικα σήριαλ του κώλου κ τα ελληνικά του κώλου(που αυτές είναι αυτή την στιγμή)...εεε ψηφίζω υπερ των ελληνικών ώστε να έχουν δουλειά οι ατάλαντοι έλληνες ηθοποιοί....και όχι οι τούρκοι.

Λάθος;;;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
η γνωστή μαλακία

Δηλαδη η θα εχει δουλεια στην τηλεοραση μεχρι και η τελευταια βιζιτα του καναλαρχη η μονο ο "ποιοτικος" Μπεζος και η οικογενεια του? Κατι σε πιο νορμαλ κατασταση δεν εχουμε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Πέρα από τις παπαριές που λέει κατά καιρούς, αντικειμενικά ρε μαλακιστήρι είναι απ' τους καλύτερους κωμικούς (μην πω ο καλύτερος) τα τελευταία χρόνια

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πέρα από τις παπαριές που λέει κατά καιρούς, αντικειμενικά ρε μαλακιστήρι είναι απ' τους καλύτερους κωμικούς (μην πω ο καλύτερος) τα τελευταία χρόνια
Ο καλύτερος κωμικός σήμερα θεωρείται ο Χαραλαμπόπουλος...πριν εμφανίστει ίσως ήταν ο Μπέζος(αν όχι ο Φιλλιπίδης),βραβείο Χορν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Το να ψάχνεις γενικά τον καλύτερο είναι μια μαλακία κ μισή,δεν υπάρχει ''ο καλύτερος'',υπάρχει ο καλός.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτό που λες τώρα είναι εντελώς άλλο και συμφώνω.

Αλλά αν οι επιλογές είναι ανάμεσα στα τούρκικα σήριαλ του κώλου κ τα ελληνικά του κώλου(που αυτές είναι αυτή την στιγμή)...εεε ψηφίζω υπερ των ελληνικών ώστε να έχουν δουλειά οι ατάλαντοι έλληνες ηθοποιοί....και όχι οι τούρκοι.

Λάθος;;;
αν η επιλογή σου είναι για το ποιον τρόπο θα διαλέξεις να κάνεις το μυαλό σου κιμά...οκ.

εμένα η επιλογή μου είναι να μην βλέπω ούτε το ένα ούτε το άλλο...και προτιμώ να βλέπω από το πρωί ως το βράδυ ταινίες παρά να βλέπω αυτές τις μαλακίες.

και τα κανάλια θα γλύτωναν χρήματα.

πάντως αυτές οι σειρούλες είναι κι αυτές παράγωγο του ΓΑΠ. Τότε ήταν που είχανε έρθει μία εβδομάδα οι τούρκοι επιχειρηματίες μαζί με τον Ερντογάν για να κάνουνε "επενδύσεις" στην Ελλάδα και καμάρωνε πάλι ο ΓΑΠ.
Ε, πουλήσανε... για 10 χρόνια.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

που παιζει τον ιδιο ρολο σε διαφορετικο σηριαλ απο το 1996  :2funny: :2funny: :2funny:
ομολογουμενως αυτη η μανιερα του αρεσε και αρεσει σε πολυ κοσμο και τον εχει κανει επιτυχημενο  αλλα αυτο δεν τον κανει κωμικη μεγαλοφυια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δηλαδη η θα εχει δουλεια στην τηλεοραση μεχρι και η τελευταια βιζιτα του καναλαρχη η μονο ο "ποιοτικος" Μπεζος και η οικογενεια του? Κατι σε πιο νορμαλ κατασταση δεν εχουμε?
δεν νομίζω να είπα αυτό

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
που παιζει τον ιδιο ρολο σε διαφορετικο σηριαλ απο το 1996  :2funny: :2funny: :2funny:
ομολογουμενως αυτη η μανιερα του αρεσε και αρεσει σε πολυ κοσμο και τον εχει κανει επιτυχημενο  αλλα αυτο δεν τον κανει κωμικη μεγαλοφυια
Ολόσωστος.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
δεν νομίζω να είπα αυτό

Αυτο ειπε ο Μπεζος εμμεσως πλυν σαφως "δουλεια να χω εγω να βολευω την γυναικα μου και το παιδι μου και οι υπολοιποι καντε μου αερα στα αρχιδια"

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ειμαι φαν δηλωνω

λακης λαζοπουλος
απαιχτο χιουμορ πολιτικη σατιρα αιωνες μπροστα αγαπητος στο απλο καθημερινο κοινο
απλα η δεξιοι δεν τον γουσταρουν επειδη ειναι αριστερος

οσο για το μπεζο αρκετα καλος κωμικος ηθοποιος αλλα πιστευω οτι συγκρινετε αλλα πραγματα

ο ενας κανει πολιτικη σατιρα  ο αλλος κανει κωμωδια μηπως συγκρινετε αλλα πραγματα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
που παιζει τον ιδιο ρολο σε διαφορετικο σηριαλ απο το 1996  :2funny: :2funny: :2funny:
ομολογουμενως αυτη η μανιερα του αρεσε και αρεσει σε πολυ κοσμο και τον εχει κανει επιτυχημενο  αλλα αυτο δεν τον κανει κωμικη μεγαλοφυια
το τι ρόλο παίζει ο καθένας τον καθορίζει εκτός από την ικανότητά του και το κοινό του.
δεν έχω παρακολουθήσει την πορεία του σαν ηθοποιό, να δω τι ρόλους έχει κάνει στο θέατρο ας πούμε.

Προσωπικά σαν ηθοποιό τον θεωρώ μέτριο. Σαν άνθρωπο τον θεωρώ ειλικρινή. Και αυτό μου φτάνει για να τον ακούσω όταν μιλάει. Και έξω που τον έχω δει, δεν έχω δει να είναι καβαλημένος. Τον έχω πετύχει αρκετές φορές σε συνοικιακό σινεμά με την οικογένεια (πιο παλιά)

Η δε πολιτική γνώμη του με βρίσκει σε αρκετά σύμφωνο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ο καλύτερος κωμικός σήμερα θεωρείται ο Χαραλαμπόπουλος...πριν εμφανίστει ίσως ήταν ο Μπέζος(αν όχι ο Φιλλιπίδης),βραβείο Χορν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Το να ψάχνεις γενικά τον καλύτερο είναι μια μαλακία κ μισή,δεν υπάρχει ''ο καλύτερος'',υπάρχει ο καλός.

Δεν τον βρίσκεις, το προσεγγίζεις όμως. Π.χ. παίρνοντας ένα δείγμα ανθρώπων και ρωτώντας το ποιος κατά τη γνώμη τους είναι ο καλύτερος κωμικός της τελευταίας γενιάς. Ποιον πιστεύεις θα έλεγε η πλειοψηφία;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

παιδες συγνωμη για το  :offtopic: :offtopic: :offtopic:

συμφωνω σε αυτο που λες αλλα και ο χαρης ρωμας το ιδιο ακριβως πραγμα δεν κανει αλλες φορες πιανει και αλλες οχι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο δε Λάκης.... ασχολίαστος
Ο Παπάρας... με κεφαλαία.