pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Κάτι τόσο σπάνιο στις μέρες μας....Στην τελικη ενα ψωνιο που δεν εχει κανενα απολυτως λογο να ειναι ψωνιο...
Κάτι τόσο σπάνιο στις μέρες μας....Στην τελικη ενα ψωνιο που δεν εχει κανενα απολυτως λογο να ειναι ψωνιο...
Κάτι τόσο σπάνιο στις μέρες μας....
Υπερβάλεις,πήγαν στην Αμερική: Μελισσανίδης(ο γνωστός ολυμπιονίκης,ναι κάνει τον ηθοποιό πλέον),Ανανιάδης(ο Μαντάς από Μαρία η άσχημη,αν θυμάσαι),Τζώρτζογλου κ Γεωργούλης(ε αυτός κάτι παίζει) κ παίξανε κάτι περισσότερο από το πτώμα...Στην αμερικη ουτε το πτωμα σε επεισοδιο του "νομος και ταξη" δεν θα εβρισκε να παιξει....
Αλλα στην Ελλαδα ολοι μεγαλοι καλλιτεχνες ειναι....
Υπερβάλεις,πήγαν στην Αμερική: Μελισσανίδης(ο γνωστός ολυμπιονίκης,ναι κάνει τον ηθοποιό πλέον),Ανανιάδης(ο Μαντάς από Μαρία η άσχημη,αν θυμάσαι),Τζώρτζογλου κ Γεωργούλης(ε αυτός κάτι παίζει) κ παίξανε κάτι περισσότερο από το πτώμα...
Ααα πήγε κ ένας άλλος κ έπαιξε σε σοφτ πορνό αλλά μου διαφεύγει το όνομά του.
Δε ξέρω τι παίξανε τύπε αλλά φτάνει πια με την ωραιοποιήση της Αμερικής στο θέμα τέχνη...εμείς βλέπουμε απλά τα καλύτερα.Ναι ο Βασιλοπουλος σε μια σοφτ τσοντα του Ζαλμαν Κινγκ που μετα τα κακαρωσε
παιξαν το μισοπεθαμενο που μετα εγινε πτωμα?
υπαρχουν βεβαια και χειροτερα...να παιζανε τον αεκτζη χουλιγκαν ;)
Δε ξέρω τι παίξανε τύπε αλλά φτάνει πια με την ωραιοποιήση της Αμερικής στο θέμα τέχνη...εμείς βλέπουμε απλά τα καλύτερα.
Γυρίζουν κ εκεί μαλακίες......
Eξαρτάται τι εννοείς ''θέση'' αν εννοείς δουλειά...θα βρίσκανε όπως βρήκανε οι παραπάνω που σου ανέφερα.Απειρες υπαρχουν και εκει με την διαφορα οτι ουτε εκει θα βρισκανε θεση οι "τηλεαστερες" της Ελλαδος, οχι γιατι ειναι πολυ καλυτερη αγορα αλλα επειδη στριμωχνονται χιλιαδες για τον καθε ρολο....
Οσο για τον Γεωργουλη δεν ξερω τι "θυσιες" εκανε με την Βαρνταλος για να παρει τον ρολο
Eξαρτάται τι εννοείς ''θέση'' αν εννοείς δουλειά...θα βρίσκανε όπως βρήκανε οι παραπάνω που σου ανέφερα.
Αν εννοείς καριέρα κ φήμη...ούτε με σφαίρες....γιατί Αμερική ναι μεν θα βρεις δουλειά...αλλά πρέπει να είσαι καλός για να ξεχωρίσεις.
Και όχι μόνο στις πίπες ή το γλειφομούνι.
Εκτός από τους πολιτικούς που μας αξίζουν έχουμε κ τους ηθοποιούς που μας αξίζουν.πολυ καλος και πολυ τυχερος...ο Μπεζος στα 56 του παλι, θα εκανε την καριερα που εκανε και η Βισση στο εξωτερικο
Εκτός από τους πολιτικούς που μας αξίζουν έχουμε κ τους ηθοποιούς που μας αξίζουν.
Μιλάμε πάντα κατά πλειοψηφία...η πλειοψηφία τους ψήφισε κ η πλειοψηφία τους βλέπει(επί των ενεργών έτσι,όποιος απέχει ή δεν βλέπει καθόλου δεν μετράει).μονο στο κοινο τους και στους ψηφοφορους τους αξιζουν...
κοιταχτε ειναι και το επαγγελμα ηθοποιος πρεπει και νασαι λιγο ψωνιο θα πεις και μαλακιες σε συνεντευξεις
μπορει ναχει παιξει θεατρο τπτ μεγαλους ρολους κουλτουρα δεν παρακολουθω για να ξερω αν εχει μεγαλο ρεπερτοριο
που λετε οτι οι ρολοι του μοιαζουν και οι παλιοι ηθοποιοι Ελληνες για κατι συγκεκριμενο εχουν γινει γνωστοι , κι αυτοι παιξαν τρελη σαβουρα
δεν σημαινει οτι επειδη παιζει ο χ ηθοποιος κατι συγκεκριμενο δεν εχει αλλο ρεπερτοριο
για γκρικ τιβι μιλαμε και με οτι περιορισμους εχει αυτο σε ολα τα επιπεδα σιγα και τους μεγαλους σεναριογραφους δηλ
παντως για Μπεζο οσες φορες τον εχω δει σε συνεντευξεις δεν μου βγαζει αντιπαθεια (π.χ ο φιλιππιδης μου μοιαζει μεγαλυτερο νουμερο και ψωνιο για το ποσο μεγαλος ηθοποιος ειναι)
Υπερβάλεις,πήγαν στην Αμερική: Μελισσανίδης(ο γνωστός ολυμπιονίκης,ναι κάνει τον ηθοποιό πλέον)
και το Συριζα καποια στιγμη θα αρχισει να το κραζει αμα δει οτι το "κοινο αισθημα" ειναι εναντιον του
Oι καλλιτέχνες δηλώνουν "αριστεροί" προκειμένουν να εξασφαλίσουν ένα σταθερό κοινό.
Ο Λαζόπουλος δεν σατυρίζει τον Syriza γιατί έχει τις βλέψεις του.Ασχημο θάπεφτε ένα ΥΠΠΟ;