Νέα

Γιάννης Μπέζος vs Λάκη Λαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Και επειδη τυπε ο Μπεζος εκανε δυο τρεις πολυ καλες δουλειες πριν 15 χρονια μπορει να βγαινει και να το παιζει τεραστιος ηθοποιος και εθνικο κεφαλαιο για τον τοπο  για τα επομενα 100?  :grin:

Όχι βέβαια, έτερον εκάτερον. 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μέτριος ηθοποιός ο Μπέζος. Στο θέατρο που τον είδα πριν από αρκετά χρόνια σε μια πολύ καλή παράσταση (Δάφνες και Πικροδάφνες-Σάτυρα της πολιτικής και των πολιτικών μας), δεν ήταν καθόλου καλός στο ρόλο του σε σύγκριση με τους δυο άλλους πολύ καλούς ηθοποιούς. Απλούστατα, πηραν αέρα τα μυαλά του από τα πολλά χρήματα που έβγαλε από τις σαχλοσειρές.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Απλούστατα, πηραν αέρα τα μυαλά του από τα πολλά χρήματα που έβγαλε από τις σαχλοσειρές.

:thumbsup:

και καβατζωσε σειρουλα και φετος να παιζει οταν το 95% των ("αχρηστων"κατα την γνωμη του) συναδελφων του δεν βλεπει δουλεια ουτε με το τουφεκι....

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Και επειδη τυπε ο Μπεζος εκανε δυο τρεις πολυ καλες δουλειες πριν 15 χρονια μπορει να βγαινει και να το παιζει τεραστιος ηθοποιος και εθνικο κεφαλαιο για τον τοπο  για τα επομενα 100?  :grin:
2-3 μόνο ρε συ;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Εξωφρενικά ψώνιο.....και σιγά τον μεγάλο καλλιτέχνη και την προσφορά του στον πολιτισμό με τις σειρές του που απλά ψιλό βλέπονται(με εξαίρεση τις δύο τελευταίες που ήταν για τα μπάζα). :idiot: :uglystupid:
Ποιον θεωρείς μεγάλο καλλιτέχνη από τους σημερινούς;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Ναι αλλά αυτό δεν δικαιολογεί την ξερολίαση του...ξαφνικά ο Μπέζος κατέχει τα πάντα: πολιτικά,κοινωνικά,οικονομικά,σε όλα μάστερ.
Πότε μίλησε για οικονομικά;

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Μπέζος by far ρε!!!!
Κάκαλος κ Δόγκανος είναι οι μεγάλυτερες μορφές της τηλεόρασης κ οι δυο έχουν ενσαρκωθεί απο Μπέζο...
Ο Λάκης μόνο στους Μήτσους έλεγε κάτι κ μετά αποφάσισε να στρέψει το ταλέντο του στη λασπολογία κ την προπαγάνδα....

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ποτέ δε μου άρεσε ούτε σαν ηθοποιός, ούτε σαν σεναριογράφος. Μόνο το "Της Ελλάδας τα παιδιά" έβλεπα που σωζόταν λόγω της συμμετοχής του Δημήτρη Φραγκιόγλου "χλαπάτσα" στα κείμενα.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο Λάκης μόνο στους Μήτσους έλεγε κάτι κ μετά αποφάσισε να στρέψει το ταλέντο του στη λασπολογία κ την προπαγάνδα....

Απαίσιο γκέη σόου οι 10 μικροί Μήτσοι! Το είδα σε επανάληψη και απόρησα πως το έβλεπαν τότε οι γονείς μου. Κρυάδες και γκεισμοί, μια υστερική εκπομπή.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπέζος by far ρε!!!!
Κάκαλος κ Δόγκανος είναι οι μεγάλυτερες μορφές της τηλεόρασης κ οι δυο έχουν ενσαρκωθεί απο Μπέζο...

Πολυ μπροστα η εκπομπη αυτη οι 10μικροι μητσοι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.097
Πόντοι
5.006
μπεζος ρε συ...οσοι ειμαστε 20-30 ετων μεγαλωσαμε με τισ σειρες του....

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ειμαι φαν του Μπέζου για τρεις κυρίως λόγους. Απαράδεκτοι, Κάκαλος και Δόγκανος. Πολύ καλή ηθοποιία σε μέτρια έως ανύπαρκτα σενάρια. Γενικά νομίζω όμως ότι δεν έχουμε υψηλό επίπεδο ηθοποιών σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Το αντίθετο μάλιστα. Στο θέατρο υπάρχει αρκετά υψηλό επίπεδο και αυτό λόγω της μεγάλης ιστορίας που κουβαλάμε σαν χώρα και φαντάζομαι αυτό έχει αντίκτυπο στις σπουδές των ηθοποιών. Μεγάλη σχολή η κλασική παιδεία.
Όμως πιστεύω ακράδαντα ότι το χαμηλό επίπεδο σε τηλεόραση και σινεμα οφείλεται κυρίως στα γελοία , πλην ελαχιστότατων εξαιρέσεων δυστυχώς, σενάρια. Δηλαδή σκέφτομαι αν πχ το πουλαίν μου Bryan Cranston έπαιζε στους μεν και τους δεν, στις 3 χάριτες η στους αυθαίρετους αν θα γινόταν ποτέ η ηθοποιάρα που είναι τώρα. Το θεωρώ αδύνατο!!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ο μπεζος οπως και πολλοι αλλοι ελληνες ηθοποιοι,ειναι μονοδιαστατος.
Παιζει ολους τους ρολους με τον ιδιο τροπο.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα αυτου ειναι κ ο Χαρης ρωμας.
Δεν εχουν ποικιλια στο παιξιμο τους.
Στους μονους ρολους που μπορω να θυμηθω οτι ξεχωρισε ο Μπεζος ειναι στους απαραδεκτους και στο ταγκο των χρισουγεννων.
Οσο για τον Λαζοπουλο,απλως δεν ξερει να παιζει...

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Τελικα δικαιωνονται αρκετοι εδω μεσα που ελεγαν ποσο σκατανθρωπος και ψωνιο ειναι ο Μπεζος. Εξαιρετικος ηθοποιος αλλα μαλακας ανθρωπος. Κριμα...

O Γιάννης Μπέζος θεωρείται -και δικαίως- ένας από τους πλέον σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Είναι όμως άνθρωπος αυστηρός που δεν σηκώνει και πολλά πολλά και το έχει δηλώσει.

«Ο κόσμος δεν με παίρνει αγκαλιά. Δεν το επιτρέπω εγώ να με πάρει. Είμαι ένας δικός τους άνθρωπος, όχι για να τον πάρουν στο σπίτι, αλλά για να τους πει μια ιστορία μια φορά την εβδομάδα. Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν πιστεύω ότι το κοινό πρέπει να είναι κοντά μου, γιατί παρακμάζουμε... γιατί σταματά να μας «θαυμάζει» και να μας παίρνει στα σοβαρά... Δεν μπορώ να χαιρετάω τη μισή Αθήνα στο δρόμο. Δεν βγάζω φωτογραφίες με τους ανθρώπους. Δεν θέλω... Προτιμώ να με έχουν στην καρδιά τους, παρά στο μαξιλάρι τους» είχε δηλώσει στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης λοιπόν έκανε κυριολεκτικά μια κυρία να κλαίει γιατί πήγε να τραβήξει φωτογραφία του στο τέλος της παράστασης, ενώ υποκλινόταν στο κοινό. Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, στην απογευματινή παράσταση το θέατρο ήταν κατάμεστο από θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Μπέζο ως «Φιλάργυρο» στον Εθνικό Θέατρο. Η ερμηνεία του ηθοποιού ήταν καταπληκτική και όταν έπεσε η αυλαία και βγήκαν να χαιρετίσουν το κοινό η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

Όταν μάλιστα βγήκε ο πρωταγωνιστής Γιάννης Μπέζος ο ενθουσιασμός τους ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Ο ίδιος όμως, φανερά εκνευρισμένος και αδιαφορώντας για τις επευφημίες επιτέθηκε από σκηνής σε μια κυρία που κάθονταν στο κέντρο της δεύτερης σειράς.»Γιατί φωτογραφίζετε, έ; Γιατί με φωτογραφίζετε; Απαγορεύεται, γιατί φωτογραφίζετε; Γιατί το κάνετε;». Ο ηθοποιός είχε γίνει κατακόκκινος από τα νεύρα του.

Πάγωσε αυτομάτως το κοινό. Όσοι ήταν στις μπροστινές σειρές σταμάτησαν να χειροκροτούν και άναυδοι παρακολουθούσαν την λεκτική επίθεσή του, στην κυρία η οποία είχε κυριολεκτικά παγώσει με το κινητό στο χέρι. Δίπλα της η κορούλα της φοβισμένη, την ρωτούσε γιατί το έκανε και τον εκνεύρισε. «Τελείωσε παιδί μου η παράσταση και είπα να δείξω μια φωτογραφία στην αδελφούλα σου στο σπίτι με τους ηθοποιούς, Δεν το έκανα κατά τη διάρκεια της παράστασης για να τον ενοχλήσω» ψέλλισε η κυρία για να λάβει την υποστήριξη όλων των θεατών των γύρω σειρών που σηκώθηκαν άρον-άρον να φύγουν. Μάλιστα αποχωρώντας , κουνώντας το κεφάλι τους μονολογούσαν, κοιτώντας ο ένας τον άλλον: «Κρίμα ήταν τόσο καλός στην παράσταση, τα χάλασε όλα, κρίμα...».

Το κακό για τον ηθοποιό είναι πως η κυρία αυτή ετοιμάζεται να κινηθεί δικαστικά καθώς με την στάση του ο ηθοποιός την μείωσε τόσο απέναντι στον κόσμο αλλά κυρίως απέναντι στο παιδί της. Λογικό. Ας πρόσεχε ο κορυφαίος...

gossip-tv

www.athensmagazine.gr/portal/gossip/71818#.Ur4OQVtdU5M]http://www.athensmagazine.gr/portal/gossip/71818#.Ur4OQVtdU5M[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom