Νέα

Γιάννης Μπέζος vs Λάκη Λαζοπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Εμ, τα ΄λεγα εγώ πριν κάμποσες σελίδες και όχι μόνο εγώ δηλαδή.Δεν είμαι ούτε μάγκας,ούτε προφήτης.Αυτός είναι μουνόπανο και επαληθεύτηκε και προς το κοινό του.Σκεφτήτε πόσο καριόλης είναι με τους συνεργάτες του,που η σχέση είναι διαφορετική.Που τους πληρώνει και δεν τον πληρώνουν όπως ο κόσμος.Άντε στο διάολο γαμημένε....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Απαίσιο γκέη σόου οι 10 μικροί Μήτσοι! Το είδα σε επανάληψη και απόρησα πως το έβλεπαν τότε οι γονείς μου. Κρυάδες και γκεισμοί, μια υστερική εκπομπή.
Οι δεκα μικροι μήτσοι για μενα, ειναι το αποκορυφωμα της κρυάδας και της ανοησιας.
Δεν μπορω να καταλαβω πώς επιασε αυτη η σειρα.
Ποιος μπορεί να γελούσε με τις αηδιες της "συμπεθερας" ή του "φευγουλέα"?

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
για την εποχή εκείνη, 1992 ήταν κάτι καινουργιο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
για την εποχή εκείνη, 1992 ήταν κάτι καινουργιο...
Τριχες.
Το χιουμορ των ελληνικων ταινιων του 1960 ηταν απειρως καλυτερο.
Εκτος αν εννοεις οτι το 1992 οι ελληνες γελουσαν με ανοησιες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τελικα δικαιωνονται αρκετοι εδω μεσα που ελεγαν ποσο σκατανθρωπος και ψωνιο ειναι ο Μπεζος. Εξαιρετικος ηθοποιος αλλα μαλακας ανθρωπος. Κριμα...

O Γιάννης Μπέζος θεωρείται -και δικαίως- ένας από τους πλέον σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Είναι όμως άνθρωπος αυστηρός που δεν σηκώνει και πολλά πολλά και το έχει δηλώσει.

«Ο κόσμος δεν με παίρνει αγκαλιά. Δεν το επιτρέπω εγώ να με πάρει. Είμαι ένας δικός τους άνθρωπος, όχι για να τον πάρουν στο σπίτι, αλλά για να τους πει μια ιστορία μια φορά την εβδομάδα. Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν πιστεύω ότι το κοινό πρέπει να είναι κοντά μου, γιατί παρακμάζουμε... γιατί σταματά να μας «θαυμάζει» και να μας παίρνει στα σοβαρά... Δεν μπορώ να χαιρετάω τη μισή Αθήνα στο δρόμο. Δεν βγάζω φωτογραφίες με τους ανθρώπους. Δεν θέλω... Προτιμώ να με έχουν στην καρδιά τους, παρά στο μαξιλάρι τους» είχε δηλώσει στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης λοιπόν έκανε κυριολεκτικά μια κυρία να κλαίει γιατί πήγε να τραβήξει φωτογραφία του στο τέλος της παράστασης, ενώ υποκλινόταν στο κοινό. Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, στην απογευματινή παράσταση το θέατρο ήταν κατάμεστο από θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Μπέζο ως «Φιλάργυρο» στον Εθνικό Θέατρο. Η ερμηνεία του ηθοποιού ήταν καταπληκτική και όταν έπεσε η αυλαία και βγήκαν να χαιρετίσουν το κοινό η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

Όταν μάλιστα βγήκε ο πρωταγωνιστής Γιάννης Μπέζος ο ενθουσιασμός τους ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Ο ίδιος όμως, φανερά εκνευρισμένος και αδιαφορώντας για τις επευφημίες επιτέθηκε από σκηνής σε μια κυρία που κάθονταν στο κέντρο της δεύτερης σειράς.»Γιατί φωτογραφίζετε, έ; Γιατί με φωτογραφίζετε; Απαγορεύεται, γιατί φωτογραφίζετε; Γιατί το κάνετε;». Ο ηθοποιός είχε γίνει κατακόκκινος από τα νεύρα του.

Πάγωσε αυτομάτως το κοινό. Όσοι ήταν στις μπροστινές σειρές σταμάτησαν να χειροκροτούν και άναυδοι παρακολουθούσαν την λεκτική επίθεσή του, στην κυρία η οποία είχε κυριολεκτικά παγώσει με το κινητό στο χέρι. Δίπλα της η κορούλα της φοβισμένη, την ρωτούσε γιατί το έκανε και τον εκνεύρισε. «Τελείωσε παιδί μου η παράσταση και είπα να δείξω μια φωτογραφία στην αδελφούλα σου στο σπίτι με τους ηθοποιούς, Δεν το έκανα κατά τη διάρκεια της παράστασης για να τον ενοχλήσω» ψέλλισε η κυρία για να λάβει την υποστήριξη όλων των θεατών των γύρω σειρών που σηκώθηκαν άρον-άρον να φύγουν. Μάλιστα αποχωρώντας , κουνώντας το κεφάλι τους μονολογούσαν, κοιτώντας ο ένας τον άλλον: «Κρίμα ήταν τόσο καλός στην παράσταση, τα χάλασε όλα, κρίμα...».

Το κακό για τον ηθοποιό είναι πως η κυρία αυτή ετοιμάζεται να κινηθεί δικαστικά καθώς με την στάση του ο ηθοποιός την μείωσε τόσο απέναντι στον κόσμο αλλά κυρίως απέναντι στο παιδί της. Λογικό. Ας πρόσεχε ο κορυφαίος...

gossip-tv

www.athensmagazine.gr/portal/gossip/71818#.Ur4OQVtdU5M]http://www.athensmagazine.gr/portal/gossip/71818#.Ur4OQVtdU5M[/url]
Σκατα ηθοποιος ειναι.Και αυτος και ο φιλλιπιδης ειναι παντελως αταλαντοι.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.219
Πόντοι
12.756
Τελικα δικαιωνονται αρκετοι εδω μεσα που ελεγαν ποσο σκατανθρωπος και ψωνιο ειναι ο Μπεζος. Εξαιρετικος ηθοποιος αλλα μαλακας ανθρωπος. Κριμα...

O Γιάννης Μπέζος θεωρείται -και δικαίως- ένας από τους πλέον σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Είναι όμως άνθρωπος αυστηρός που δεν σηκώνει και πολλά πολλά και το έχει δηλώσει.

«Ο κόσμος δεν με παίρνει αγκαλιά. Δεν το επιτρέπω εγώ να με πάρει. Είμαι ένας δικός τους άνθρωπος, όχι για να τον πάρουν στο σπίτι, αλλά για να τους πει μια ιστορία μια φορά την εβδομάδα. Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν πιστεύω ότι το κοινό πρέπει να είναι κοντά μου, γιατί παρακμάζουμε... γιατί σταματά να μας «θαυμάζει» και να μας παίρνει στα σοβαρά... Δεν μπορώ να χαιρετάω τη μισή Αθήνα στο δρόμο. Δεν βγάζω φωτογραφίες με τους ανθρώπους. Δεν θέλω... Προτιμώ να με έχουν στην καρδιά τους, παρά στο μαξιλάρι τους» είχε δηλώσει στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης λοιπόν έκανε κυριολεκτικά μια κυρία να κλαίει γιατί πήγε να τραβήξει φωτογραφία του στο τέλος της παράστασης, ενώ υποκλινόταν στο κοινό. Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, στην απογευματινή παράσταση το θέατρο ήταν κατάμεστο από θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Μπέζο ως «Φιλάργυρο» στον Εθνικό Θέατρο. Η ερμηνεία του ηθοποιού ήταν καταπληκτική και όταν έπεσε η αυλαία και βγήκαν να χαιρετίσουν το κοινό η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

Όταν μάλιστα βγήκε ο πρωταγωνιστής Γιάννης Μπέζος ο ενθουσιασμός τους ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Ο ίδιος όμως, φανερά εκνευρισμένος και αδιαφορώντας για τις επευφημίες επιτέθηκε από σκηνής σε μια κυρία που κάθονταν στο κέντρο της δεύτερης σειράς.»Γιατί φωτογραφίζετε, έ; Γιατί με φωτογραφίζετε; Απαγορεύεται, γιατί φωτογραφίζετε; Γιατί το κάνετε;». Ο ηθοποιός είχε γίνει κατακόκκινος από τα νεύρα του.

Πάγωσε αυτομάτως το κοινό. Όσοι ήταν στις μπροστινές σειρές σταμάτησαν να χειροκροτούν και άναυδοι παρακολουθούσαν την λεκτική επίθεσή του, στην κυρία η οποία είχε κυριολεκτικά παγώσει με το κινητό στο χέρι. Δίπλα της η κορούλα της φοβισμένη, την ρωτούσε γιατί το έκανε και τον εκνεύρισε. «Τελείωσε παιδί μου η παράσταση και είπα να δείξω μια φωτογραφία στην αδελφούλα σου στο σπίτι με τους ηθοποιούς, Δεν το έκανα κατά τη διάρκεια της παράστασης για να τον ενοχλήσω» ψέλλισε η κυρία για να λάβει την υποστήριξη όλων των θεατών των γύρω σειρών που σηκώθηκαν άρον-άρον να φύγουν. Μάλιστα αποχωρώντας , κουνώντας το κεφάλι τους μονολογούσαν, κοιτώντας ο ένας τον άλλον: «Κρίμα ήταν τόσο καλός στην παράσταση, τα χάλασε όλα, κρίμα...».

Το κακό για τον ηθοποιό είναι πως η κυρία αυτή ετοιμάζεται να κινηθεί δικαστικά καθώς με την στάση του ο ηθοποιός την μείωσε τόσο απέναντι στον κόσμο αλλά κυρίως απέναντι στο παιδί της. Λογικό. Ας πρόσεχε ο κορυφαίος...

gossip-tv

www.athensmagazine.gr/portal/gossip/71818#.Ur4OQVtdU5M]http://www.athensmagazine.gr/portal/gossip/71818#.Ur4OQVtdU5M[/url]

Το gossip το εβγαλε αυτο ?? δηλαδη η κολωνα της δημοσιογραφιας Γουμενιδης ? ο ανθρωπος που ειναι τσακωμενος με την αληθεια ?
Οτι ειναι μαλακας ο Μπεζος δε θα διαφωνησω , αλλα τοσο μαλακας που να κανει τετοια σκηνη μπροστα σε ολους δεν ειναι ...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Τριχες.
Το χιουμορ των ελληνικων ταινιων του 1960 ηταν απειρως καλυτερο.
Εκτος αν εννοεις οτι το 1992 οι ελληνες γελουσαν με ανοησιες.

αν η βάση σου είναι οι ελληνικές ταινίες έχεις δίκιο
αλλά το 92 οι Μήτσοι ήταν μια νέα ιδέα και τα κείμενα ήταν επίκαιρα για την εποχή, δεν το έλεγες και άσχημο τότε... μετά από 20 χρόνια όμως σου φαίνεται παροχημένο

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Το συγκεκριμένο σίριαλ και το χιούμορ του δεν έχουν γεράσει καθόλου, εν αντιθέσει με κάτι άλλα σουξέ που ήταν παρωχημένα από την εποχή που παίχτηκαν κιόλας.

συμφωνω....απο αυτο και απο τον Δογκανο χρωσταει το παντεσπανι του ο Μπεζος....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μπεζος θεος αλλα ξευτιλα που συνεχιζει ακομα στην tv,ο λαζοπουλος συγκαταλεγεται στους πιο μαλακες της tv μαζι με καπουτζιδη ζαχαρατο σεφερλη κωστοπουλο παπαδακη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom