Νέα

Για τον Ιούνιο!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forbadwomen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
F

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
και που βρισκεις το αστειο για να γελασουν? :think: :jerking: :uglystupid:

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ρε psaxnwtrans άστον τον άνθρωπο κι εσύ άνθρωπε μην είσαι τόσο απελπισμένος, κάπου θα βρεις να χωθείς υγρά και στενά και ξοδεύοντας τα λεφτά σου

OP
OP
F

forbadwomen

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ρε psaxnwtrans άστον τον άνθρωπο κι εσύ άνθρωπε μην είσαι τόσο απελπισμένος, κάπου θα βρεις να χωθείς υγρά και στενά και ξοδεύοντας τα λεφτά σου
ευχαριστω για την υποστηριξη.δεν παρεξηγω παντως τον φιλο psaxnwtrans .αν ηταν και εκεινος παντρεμενος και στους 2 μηνες αυτους που κανω να ερθω αθηνα γαμ...ε μονο 1-2 φορες θα τον εβλεπα και εκεινον πως θα εκανε.οσο για την αγγελια οπως και για το θεμα που εχω βαλει (σχεδον το ιδιο στο callgirls)αποσκοπει κυριως στο να μην πεσω σε κανενα μπαζο παλι τυπου Νικολ(ποπης).ελπιζω να ληξει η οποια παρεξηγηση εδω.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε φιλε forbadwoman καταρχην δεν υπαρχει παρεξηγηση...εγω λιγο καλαμπουρακι πηγα να κανω,λιγη καζουριτσα πως το λενε...Και στην τελικη που ξερεις εσυ αν ειμαι παντρεμενος,ποσους μηνεςς εχω να ξενογαμησω κτλ...Τεσπα ενα απλο καλαμπουρακι παντα στο πνευμα του σαιτ ηταν..Αυτα!!!Καλα ξεσκισματα σε οτι βρεις!Ουφ!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Εγω που θελω μια για καθε μερα μιας και η μια που εχω δεν μου φτανει,μηπως να ανοιξω ενα θεματακι με τιτλο ''Για κάθε μέρα!!!!!!!! '' ????????????????????????????????????????????
Βάλε αγγελία και κολλησέ τη επί της Συγκρού....κάτι θα βρεθεί...απ'όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα υπάρχουν αρκετά καλά εκεί...δεν μπορ'ω να βοηθήσω περισσότερο...δεν το κατέχω το σπόρ... :think: :bounce: :think: :bounce:

Επισκέπτης
ρελαχ καυλιαριδες!!!παντου ιπαρχουν ατακτα πορνιδια για ολουσ μασ!!ετσι οστε να μπορεσουμε να καταπραινουμε τις καυλες μας!!!ο σκοπος εδο μεσα ειναι να τιμορουμε ατακτα πορνιδια και να οδιγουμαστε στα μονοπατια τις καυτις ιδονις και τισ απολιτις ακολασιας....και οχι να ερχομαστε σε αντιπαραθεσεις μεταξι  μας....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ποδολαγνε πλακα εκανα στον φιλο...εχω γυναικα και μαλιστα γυναικαρα..χεχεχεχεχχεχεχεε..

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ποδολαγνε πλακα εκανα στον φιλο...εχω γυναικα και μαλιστα γυναικαρα..χεχεχεχεχχεχεχεε..
Έλα ρε psaxnw...αφού ξέρεις πως και εγώ χαβά κάνω.... :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :headbang1: :headbang2: :think: :rockon: :bounce:(καλά τα καινούργια smiles) είναι τρομερά!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom