Νέα

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Μην θεοποιειτε καμια Καλλιμουκου αν εδω μετραει εξω δεν λεει πολλα.Οποιος εχει παει στο πρωην ανατολικο μπλοκ θα καταλαβει τι εννοω
Το ωραιο μουνι δεν εχει εθνικοτητα τυπε ειτε ειναι εγχωριο,ειτε ειναι απο πρωην Α.Μ. ειτε απο Ασσια.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Λες να ΜΗΝ έχουμε πάει;
Μόνο που εγώ προσωπικά τις πιο όμορφες Τσέχες και Ουγγαρέζες π.χ. τις έχω δει στην Ελλάδα. Στα στριπτηζάδικα, τα στούντιος και τη βίζιτα. Εκεί μόνο απλές καθημερινές κοπέλες έβλεπα.
τα αρχιδια μου εχεις παει, αν ειχες παει δεν θα ελεγες παπαριες τοση ωρα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
τα αρχιδια μου εχεις παει, αν ειχες παει δεν θα ελεγες παπαριες τοση ωρα

Σε βρίσκω λίγο εκνευρισμένο! Και θα ομολογήσεις πως προσωπικά σου μίλησα με καλό τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση ο εκνευρισμός προδίδει αμηχανία! ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σε βρίσκω λίγο εκνευρισμένο! Και θα ομολογήσεις πως προσωπικά σου μίλησα με καλό τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση ο εκνευρισμός προδίδει αμηχανία! ;)
ισα ισα που μονο εκνευρισμενος δεν ειμαι, σου μιλαω οπως θα μιλουσα με τον κολλητο μου!

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
τι να πεις στους καμμενους που βλεπουν την καθε κλλιμουκου και την κανουν σφεντονα, μια βολτα σοφια και τους παει σαλιο
Ρε ξεροσταλιασμενε χωριατη,πηγες στη Βουλγαρια για να ξεπερασεις το κομπλεξ που εχεις με τις γκομενες και μας κανεις φιγουρα???? ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ρε ξεροσταλιασμενε χωριατη,πηγε στη Βουλγαρια για να ξεπερασεις το κομπλεξ που εχεις με τις γκομενες και μας κανεις φιγουρα???? ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: εσυ απο το κολονακι φανταζομαι ε;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
Σε ενα κλαμπ της Ρωσιας θα ηταν μια απο τις διακοσιες

Σε τί κλαμπ θα ήταν από τις 200; Σε τυχαίο ή σε κλαμπ που θα μαζεύονταν τίποτα μοντέλα του ντόπιου Playboy;
Αν ήταν το δεύτερο να το δεχθώ.

Με έχει κουράσει αυτή η ιστορία με τις ξένες θεές και τα ντόπια "μπάζα", όλες συλλήβδην.

Ωραίες και άσχημες υπάρχουν παντού, αλλά ειδικά στην Ελλάδα υπάρχουν πολύ ωραίες κοπέλες.
Αν σας είναι πιο εύκολονα ρίξετε γκόμενα μια πεινασμένη Βουλγάρα από μια (όντως κακομαθημένη) Ελληνίδα, αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα ούτε κάνει την μέση γυφτοβουλγάρα "Θεά".

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.309
Πόντοι
506
Ναι εδω ειναι αστερι αλλα σε αλλα μερη δεν θα ελεγε τιποτα.Αν δεις ενα γκολφ αναμεσα σε εκατο ζασταβα θα πεις οτι ειναι το πιο καλο αμαξι αν το δεις αναμεσα σε πορσε και σε φερραρι θα πεις τι κουβας ειναι αυτος. Δυστυχως δεν υπαρχουν παρα πολλες ομορφες ελληνιδες και η καθε Καλλιμουκου το εκμεταλλευεται αυτο.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Θα γυρίσω λίγο στα νομικίστηκα.
Βέβαια οι σκοπιμόητες ήταν διαφορετικές, αλλά δεν νομίζω να διαπράχτηκε κακούργημα ή να θίχτηκε το εθνικό συμφέρον και μπαγλάρωσαν τον "παστίτσιο";
Κάποιο νομικό τέχνασμα βρέθηκε και τον "ξετρύπωσαν".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom