Νέα

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
αυτός που δεν θα είναι ρίψασπις ίσως να είναι και ο τυχερός type. :grin: :grin:

Αν είχα δικό μου κανάλι (ή μου είχε υποχρέωση κάποιος που είχε) σου έλεγα εγώ ποιος θα ήταν ο τυχερός! ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Λοιπόν επειδή έχουν ακουστεί πολλές και απίστευτες βλακείες για αυτό το παραμύθι που σκαρφίστηκε ενας ασυνείδητος blogger που σύντομα θα λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, σας παρακαλώ σταματήστε να τις αναπαράγετε. Η αντωνία δέν έχει καμία σχέση με αυτή την βρωμιά, και αν την γνωρίζατε προσωπικά πραγματικά θα ντρεπόσασταν για αυτά που λέτε γιατι είναι μια γλυκύτατη και ευαίσθητη κοπέλα με αξίες, αγωγή και μόρφωση που σπανίζουν.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ξέχασες να αναφέρεις μια σημαντική παράμετρο.
Τί ελαστικότητα ζήτησης έχει;
α)Ελαστική.
β)Ανελαστική.

Ειδες τι κανουν τα οικονομοχαρτα ελαστικη ζητηση ,ανελαστικη κλπ κλπ.
Ο αλλος ψαχνει να βρει χρηματιστηριακη τιμη του προιοντος.
και αναρωτιεστε αν υπαρχει χειροτερη φαρα απο τον νεοελληνα??????????
Επι μερες θα ασχολειται με το αν γαμιεται? γιατι? πως? ποσα περνει?
ειναι μπαζο,ειναι μουναρα ,ποιος την γαμαει?? θα παρει εκπομπη δεν θα παρει??
Μικροτητα,φθονος,κομπλεξ,σαπιλα.
Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
Και θελετε να σωθειται απο τον μηχανοκινητο βορρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΑΛΙ ΓΕΛΑΣΑ

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αυτη η"πολιτισμενη" Ελληνικη κοινωνια τα τελευταια 20 χρονια πουτανακια μεγαλωσε δυστυχως.Οταν ακους τον πατερα 14χρονης να λεει οτι η κορη του ειναι sexy :headbang:,δηλαδη οποιος την βλεπει θελει να την ξεσκισει,τι αλλο να πεις.Ουτε τι σημαινε η λεξη δεν ξερανε τρομαρα τους.Η συγκεκριμενη προτιμησε να "φωτογραφιζει" οπως λες τον κολο της για να επιβιωσει.Οχι δεν ειναι βιζιτου προφανως.ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ομως ειναι γιατι ετσι μεγαλωσε και ετσι το μαθανε να ειναι.Υπαρχουν κοπελιτσες εξω που εχουν περισσοτερο μορφωση απο την ακατανομαστη και μοιραζουν φυλλαδια

Ενώ εσύ που είσαι ο κύρηκας της ηθικής και δίνεις μαθήματα σε άλλους γονείς, μπαίνεις χωρίς ταμπού σε μπουρδελοσαϊτ και τσοντοσαϊτ και γράφεις γιατί είσαι "άντρακλας και μάγκας" ναούμε !! Ρητορική ερώτηση "μήπως είσαι ο κλασσικός μοχθηρός νεοέλλην και ορθόδοξος" ???     :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
και μόνο που το κουτσομπολιό έφτασε τις 50σελίδες , δείχνει το πόσο πρωτόγονη κοινωνία είμαστε
προσωπικά θεωρώ την εκπόρνευση της showbiz πάρα πολύ υγιές φαινόμενο και η μόνη μου ένσταση
έγκειται στο ύψος των ταριφών που ακούγονται

θα ήταν ενδιαφέρον να κάναμε ζάπινγκ στην tv , και όποια μας έφτιαχνε , να είχαμε την δυνατότητα να την "κλείσουμε" (  :knockinb:  )  :)

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Ενώ εσύ που είσαι ο κύρηκας της ηθικής και δίνεις μαθήματα σε άλλους γονείς, μπαίνεις χωρίς ταμπού σε μπουρδελοσαϊτ και τσοντοσαϊτ και γράφεις γιατί είσαι "άντρακλας και μάγκας" ναούμε !! Ρητορική ερώτηση "μήπως είσαι ο κλασσικός μοχθηρός νεοέλλην και ορθόδοξος" ???    :2funny:
Μπααα,Ελληνας δεν ειμαι αλλα ουτε και ορθοδοξος,πηδαω και κολους...........ναουμε. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom