Νέα

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Κοιτα εγω να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα να μη βγει καν.... αλλα ξερεις ισως εξυπηρετει και αυτο το σκοπο του μπορει να βγηκε να το παιξει αθωα και απειρη ενω απο πισω ειναι σκετο παραπτωμα για αυτο σου λεω δεν ξερεις τι πραγματικα εχει συμβει

με τη τζουλια τι ειχε γινει μωρε.... κατι παρομοιο δεν ειχε γινει?

καλα αυτη..........
Το ξανθο  ειχε ριζωσει και στο μυαλο τηs    :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
η καλιμουκου ηταν σαφεστατη !!! δεν κανει βιζιτες στην βουλγαρια !! την ελλαδα δεν την απεκλεισε ... ;)  ;)
Από του χρόνου και στο Brasov.

Αλλά εκεί έχει σοβαρό ανταγωνισμό και θα πάρει τα αρχίδια της
(μεταφορικά πάντα, για να μην θιχτεί πάλι και αρχίσει το κλάμα).

:grin:

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ποια ειναι η κοπελα ρε παιδια? εχω χασει επεισοδια

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Μια και το ριξαμε στην πλακα ειδα αυτον τον γκομενο της που μου θυμηζει κατι χασικληδες ψευτοκουλτουριαριδες 10ετιας 80 που το παιζανε γκομενοι μπας και πηδησουν κανα μαλακισμενο.Τωρα που η τηλεοραση εχει μονο Τουρκικα ο αναπηρος δεν εχει δουλεια και το κοριτσακι για να βοηθησει τον μαλακα της πηγε στο Μπρανσκο.Αυτη την λουγκρα επρεπε να βγαλουν στην σεντρα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια και το ριξαμε στην πλακα ειδα αυτον τον γκομενο της που μου θυμηζει κατι χασικληδες ψευτοκουλτουριαριδες 10ετιας 80 που το παιζανε γκομενοι μπας και πηδησουν κανα μαλακισμενο.Τωρα που η τηλεοραση εχει μονο Τουρκικα ο αναπηρος δεν εχει δουλεια και το κοριτσακι για να βοηθησει τον μαλακα της πηγε στο Μπρανσκο.Αυτη την λουγκρα επρεπε να βγαλουν στην σεντρα

Για βαλε φωτογραφια του γκομενου της να δουμε και εμεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ληγμενα;;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Τόσο σθεναρά που την υποστηρίζεις αρχίζω να πιστεύω πως είσαι εσύ ο γκόμενός της!  :cheesy:

Αν είσαι όντως μπράβο για το μουνί που γαμάς τζάμπα και μη στεναχωριέσαι που το πηδάνε κι άλλοι, διότι αυτοί την πληρώνουν οπότε αυτό θεωρείται δουλειά, άρα όχι κεράτωμα! :grin: :grin:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Τόσο σθεναρά που την υποστηρίζεις αρχίζω να πιστεύω πως είσαι εσύ ο γκόμενός της!  :cheesy:

Αν είσαι όντως μπράβο για το μουνί που γαμάς τζάμπα και μη στεναχωριέσαι που το πηδάνε κι άλλοι, διότι αυτοί την πληρώνουν οπότε αυτό θεωρείται δουλειά, άρα όχι κεράτωμα! :grin: :grin:
ρε τυπε χεστηκα για την καθε καλιμουκου η πως αλλιως λεγεται,δοξα τω θεω εχω πηδηξει καλυτερα μουνια και τσαμπα, την μαλακια καποιων δεν αντεχω που θελουν ντε και καλα να μαθουν η να βαφτισουν την οποιανδηποτε βιζιτου, οποιανδηποτε που δεν εχουν ουτε τα λεφτα να την πηδηξουν ουτε τα αρχιδια να την ριξουν

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μεταξυ αυτων και παντρεμενες
Δεν ειμαι εγω ο αντρας τους... οποτε στα @@ μου  :2funny:
εγω σου ειχα πει καποτε κατι για καποια εγγυο τωρα αν εσυ ρε φιλε
κανεις τα δικα σου στα αρχιδια μου... εγω θα τα πω 1-2... αντε 3-4  :P

το ξυλο καποια στιγμη εσεις θα το φατε και δεν θα εχω και τυψεις οτι δεν ειπα την γνωμη μου

αμα ηταν δικη μου γυναικα θα το σκεφτομουν διαφορετικα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ρε τυπε χεστηκα για την καθε καλιμουκου η πως αλλιως λεγεται,δοξα τω θεω εχω πηδηξει καλυτερα μουνια και τσαμπα, την μαλακια καποιων δεν αντεχω που θελουν ντε και καλα να μαθουν η να βαφτισουν την οποιανδηποτε βιζιτου, οποιανδηποτε που δεν εχουν ουτε τα λεφτα να την πηδηξουν ουτε τα αρχιδια να την ριξουν

Σαν πόσα δηλαδή;
Διότι το μόνο που δεν μπορούμε να προσάψουμε στην δεσποινίδα είναι το πως είναι μπάζο. Αντιθέτως είναι ΠΟΛΥ ωραία.
Οπότε με το να δηλώνεις πως έχεις πηδήσει καλύτερα μουνιά (περισσότερα του ενός εννοείται), μήπως χάνεις σε αξιοπιστία;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οπότε με το να δηλώνεις πως έχεις πηδήσει καλύτερα μουνιά (περισσότερα του ενός εννοείται), μήπως χάνεις σε αξιοπιστία;

:2funny: :2funny: :2funny:

ελα ρε ... τωρα σιγα μην εχει πηδηξει απλος καθημερινος τυπος
καλυτερο μουνι απο αυτο.,... ασε τωρα ο καθενας με τις μλκιες του

συμβατικες γκομενιτσες πηδαμε... εεεε νταξ μερικες ειναι καλες αλλα οχι και ετσι
:P

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Ελα βρε που δεν την αντεχεις.......που θα βρεις αλλη ευκαιρια να μοστραρεις μαλακακο

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Σαν πόσα δηλαδή;
Διότι το μόνο που δεν μπορούμε να προσάψουμε στην δεσποινίδα είναι το πως είναι μπάζο. Αντιθέτως είναι ΠΟΛΥ ωραία.
συνολικα 8 χρονια βουλγαρια εχω πηδηξει καλυτερα μουνια απο την καθε καλιμουκου που εκει ουτε το κεφαλι τους δεν γυρνανε να την κοιταξουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom