You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kanon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 747
- Εμφανίσεις 50K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ελα ρε ... τωρα σιγα μην εχει πηδηξει απλος καθημερινος τυπος
καλυτερο μουνι απο αυτο.,... ασε τωρα ο καθενας με τις μλκιες του
συμβατικες γκομενιτσες πηδαμε... εεεε νταξ μερικες ειναι καλες αλλα οχι και ετσι
χμμ αν εισαι συμβατικος συμβατικες θα πηδας αν εισαι θεογκομενος αλλαζει το πραγμα..
StimuLant_4
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ελα ρε ... τωρα σιγα μην εχει πηδηξει απλος καθημερινος τυπος
καλυτερο μουνι απο αυτο.,... ασε τωρα ο καθενας με τις μλκιες του
συμβατικες γκομενιτσες πηδαμε... εεεε νταξ μερικες ειναι καλες αλλα οχι και ετσι
Και μετά έβγαλαν εσένα μιστερ μαλάκα...Άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη μου φαίνεται...
*Lord_
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χμμ αν εισαι συμβατικος συμβατικες θα πηδας αν εισαι θεογκομενος αλλαζει το πραγμα..
και ο θεογκομενος πηδαει σαβουρες αλλα και ωραια μουνια μαναρι μου..ειναι αναλογως τα φεγγαρια κ το αλκοολ..μπαζωνοντας χτιζεις.!
Ελα ρε.....σαν 8 χρονια δικασμενος ακουγεται...ειπα και εγω.Ετσι που πηρες φορα νομιζα οτι ησουν ο Μπαρκουληςσυνολικα 8 χρονια βουλγαρια εχω πηδηξει καλυτερα μουνια απο την καθε καλιμουκου που εκει ουτε το κεφαλι τους δεν γυρνανε να την κοιταξουν
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τραβα καμια φυλης να ξελαμπικαρεις να σου φυγουν και τα γρεζια και ξαναελα, αιντε τσουτσεκιΕλα ρε.....σαν 8 χρονια δικασμενος ακουγεται...ειπα και εγω.Ετσι που πηρες φορα νομιζα οτι ησουν ο Μπαρκουλης
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
συνολικα 8 χρονια βουλγαρια εχω πηδηξει καλυτερα μουνια απο την καθε καλιμουκου που εκει ουτε το κεφαλι τους δεν γυρνανε να την κοιταξουν
Eν τάξει αρχηγέ, μας έπεισες!
Στη Βουλγαρία η μέση γκόμενα είναι καλύτερη από την Καλλιμούκου (και γιατί δηλαδή εγώ δεν έχω δεί ούτε μία Βουλγάρα της προκοπής;) και οι καλύτερες από αυτές σου καθόταν εσένα!
Ξέρεις η μεγαλύτερη απάτη είναι η αυτοεξαπάτηση. Εκτός αν σου αρέσει να ζεις σε φανταστικό κόσμο...
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
χαχαχαχαχ τσουτσεκι λεειτραβα καμια φυλης να ξελαμπικαρεις να σου φυγουν και τα γρεζια και ξαναελα, αιντε τσουτσεκι
*Lord_
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
www.youtube.com/watch?v=07RdxUsOhOE]https://www.youtube.com/watch?v=07RdxUsOhOE[/url[/video]]Eν τάξει αρχηγέ, μας έπεισες!
Στη Βουλγαρία η μέση γκόμενα είναι καλύτερη από την Καλλιμούκου (και γιατί δηλαδή εγώ δεν έχω δεί ούτε μία Βουλγάρα της προκοπής;) και οι καλύτερες από αυτές σου καθόταν εσένα!
Ξέρεις η μεγαλύτερη απάτη είναι η αυτοεξαπάτηση. Εκτός αν σου αρέσει να ζεις σε φαναστικό κόσμο...
StimuLant_4
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Eν τάξει αρχηγέ, μας έπεισες!
Ξέρεις η μεγαλύτερη απάτη είναι η αυτοεξαπάτηση. Εκτός αν σου αρέσει να ζεις σε φαναστικό κόσμο...
Όταν δεν ψάχνει τα κατηγορητήρια και τις αποδείξεις απο τις συλλήψεις πουτάνων πάει και γαμάει τη χούφτα του σκεφτόμενος μοντέλα της victoria secret
Μωρο εισαι.........Αντε..............Γ Κ Ο Μ Ε Ν Ετραβα καμια φυλης να ξελαμπικαρεις να σου φυγουν και τα γρεζια και ξαναελα, αιντε τσουτσεκι
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ναι....ολα τα βρισκεις τετραπερατο σε κοβωΜωρο εισαι.........Αντε..............Γ Κ Ο Μ Ε Ν Ε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ναι....ολα τα βρισκεις τετραπερατο σε κοβω
Ειπες μαλακιες και εσυ... δεν αντεξες
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
και εσυ τατιανα τα μεσημερια ε;;Την κλαψομούνα ο Αιγέας την υποστήριζε με κάθε ευκαιρία, λες και ήταν αδερφή του.
Αλλά τώρα λύθηκε η απορία γιατί το έκανε.
Είναι επειδή την λυπόταν που είναι τόσο λιγώτερο όμορφη από μια τυχαία γκόμενά του!
Τι εννοεις..........δεν εισαι μωρο?.........ναι....ολα τα βρισκεις τετραπερατο σε κοβω
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Μην θεοποιειτε καμια Καλλιμουκου αν εδω μετραει εξω δεν λεει πολλα.Οποιος εχει παει στο πρωην ανατολικο μπλοκ θα καταλαβει τι εννοω
Λες να ΜΗΝ έχουμε πάει;
Μόνο που εγώ προσωπικά τις πιο όμορφες Τσέχες και Ουγγαρέζες π.χ. τις έχω δει στην Ελλάδα. Στα στριπτηζάδικα, τα στούντιος και τη βίζιτα. Εκεί μόνο απλές καθημερινές κοπέλες έβλεπα.
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τι να πεις στους καμμενους που βλεπουν την καθε κλλιμουκου και την κανουν σφεντονα, μια βολτα σοφια και τους παει σαλιοΜην θεοποιειτε καμια Καλλιμουκου αν εδω μετραει εξω δεν λεει πολλα.Οποιος εχει παει στο πρωην ανατολικο μπλοκ θα καταλαβει τι εννοω