Νέα

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Α πληρωμενες απο Βουλγαρια εννοεις????

καταρχην η Καλιμουκου κατι εχει βγει δεν θυμαμαι τωρα

οποτε το να λες οτι εχεις πηδηξει καλυτερο μουνι απο γκομενα που κερδισε
διαγωνισμο ομορφιας ειναι αστειο φιλε.

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

ελα ρε ... τωρα σιγα μην εχει πηδηξει απλος καθημερινος τυπος
καλυτερο μουνι απο αυτο.,... ασε τωρα ο καθενας με τις μλκιες του

συμβατικες γκομενιτσες πηδαμε... εεεε νταξ μερικες ειναι καλες αλλα οχι και ετσι
:P

χμμ αν εισαι συμβατικος συμβατικες θα πηδας αν εισαι θεογκομενος αλλαζει το πραγμα..

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:

ελα ρε ... τωρα σιγα μην εχει πηδηξει απλος καθημερινος τυπος
καλυτερο μουνι απο αυτο.,... ασε τωρα ο καθενας με τις μλκιες του

συμβατικες γκομενιτσες πηδαμε... εεεε νταξ μερικες ειναι καλες αλλα οχι και ετσι
:P

Και μετά έβγαλαν εσένα μιστερ μαλάκα...Άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη μου φαίνεται... :2funny:

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1

χμμ αν εισαι συμβατικος συμβατικες θα πηδας αν εισαι θεογκομενος αλλαζει το πραγμα..

και ο θεογκομενος πηδαει σαβουρες αλλα και ωραια μουνια μαναρι μου..ειναι αναλογως τα φεγγαρια κ το αλκοολ..μπαζωνοντας χτιζεις.! :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
συνολικα 8 χρονια βουλγαρια εχω πηδηξει καλυτερα μουνια απο την καθε καλιμουκου που εκει ουτε το κεφαλι τους δεν γυρνανε να την κοιταξουν
Ελα ρε.....σαν 8 χρονια δικασμενος ακουγεται...ειπα και εγω.Ετσι που πηρες φορα νομιζα οτι ησουν ο Μπαρκουλης

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Ελα ρε.....σαν 8 χρονια δικασμενος ακουγεται...ειπα και εγω.Ετσι που πηρες φορα νομιζα οτι ησουν ο Μπαρκουλης
τραβα καμια φυλης να ξελαμπικαρεις να σου φυγουν και τα γρεζια και ξαναελα, αιντε τσουτσεκι

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
συνολικα 8 χρονια βουλγαρια εχω πηδηξει καλυτερα μουνια απο την καθε καλιμουκου που εκει ουτε το κεφαλι τους δεν γυρνανε να την κοιταξουν

Eν τάξει αρχηγέ, μας έπεισες!
Στη Βουλγαρία η μέση γκόμενα είναι καλύτερη από την Καλλιμούκου (και γιατί δηλαδή εγώ δεν έχω δεί ούτε μία Βουλγάρα της προκοπής;) και οι καλύτερες από αυτές σου καθόταν εσένα!

Ξέρεις η μεγαλύτερη απάτη είναι η αυτοεξαπάτηση. Εκτός αν σου αρέσει να ζεις σε φανταστικό κόσμο...

*Lord_

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Στη Βουλγαρία η μέση γκόμενα είναι καλύτερη από την Καλλιμούκου (και γιατί δηλαδή εγώ δεν έχω δεί ούτε μία Βουλγάρα της προκοπής;) και οι καλύτερες από αυτές σου καθόταν εσένα!

Ξέρεις η μεγαλύτερη απάτη είναι η αυτοεξαπάτηση. Εκτός αν σου αρέσει να ζεις σε φαναστικό κόσμο...
www.youtube.com/watch?v=07RdxUsOhOE]https://www.youtube.com/watch?v=07RdxUsOhOE[/url[/video]]

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1

Ξέρεις η μεγαλύτερη απάτη είναι η αυτοεξαπάτηση. Εκτός αν σου αρέσει να ζεις σε φαναστικό κόσμο...

Όταν δεν ψάχνει τα κατηγορητήρια και τις αποδείξεις απο τις συλλήψεις πουτάνων πάει και γαμάει τη χούφτα του σκεφτόμενος μοντέλα της victoria secret

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Βαλτοί από την κλαψομούνα είστε?

Το θέμα δεν είναι εάν ο aigeas γαμεί ή όχι καλύτερες, νομίζω.

Στο κάτω-κάτω, εάν όντως γαμεί καλύτερες, Yoh my man, εάν όχι και πάλι WTF, who cares, στο νετ είμαστε.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Την κλαψομούνα ο Αιγέας την υποστήριζε με κάθε ευκαιρία, λες και ήταν αδερφή του.

Αλλά τώρα λύθηκε η απορία γιατί το έκανε.
Είναι επειδή την λυπόταν που είναι τόσο λιγώτερο όμορφη από μια τυχαία γκόμενά του! :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Την κλαψομούνα ο Αιγέας την υποστήριζε με κάθε ευκαιρία, λες και ήταν αδερφή του.

Αλλά τώρα λύθηκε η απορία γιατί το έκανε.
Είναι επειδή την λυπόταν που είναι τόσο λιγώτερο όμορφη από μια τυχαία γκόμενά του! :2funny: :2funny:
και εσυ τατιανα τα μεσημερια ε;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
Μην θεοποιειτε καμια Καλλιμουκου αν εδω μετραει εξω δεν λεει πολλα.Οποιος εχει παει στο πρωην ανατολικο μπλοκ θα καταλαβει τι εννοω

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Μην θεοποιειτε καμια Καλλιμουκου αν εδω μετραει εξω δεν λεει πολλα.Οποιος εχει παει στο πρωην ανατολικο μπλοκ θα καταλαβει τι εννοω

Λες να ΜΗΝ έχουμε πάει;
Μόνο που εγώ προσωπικά τις πιο όμορφες Τσέχες και Ουγγαρέζες π.χ. τις έχω δει στην Ελλάδα. Στα στριπτηζάδικα, τα στούντιος και τη βίζιτα. Εκεί μόνο απλές καθημερινές κοπέλες έβλεπα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τι να πεις στους καμμενους που βλεπουν την καθε κλλιμουκου και την κανουν σφεντονα, μια βολτα σοφια και τους παει σαλιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom