Νέα

Για πορνεία συνελήφθη στη Βουλγαρία Ελληνίδα τηλεστάρ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kanon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 747
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Το βιντεάκι αξίζει κυρίως για την έκφραση της Μενεγάκη  στην απολογία της οσίας Αντωνίας ....  το βλέμμα που λέει  "στην πουτάνα πουτανιές" ? Αυτά τα έχει διδάξει δεκαετίες τώρα η μιλφο Ελενα ....
Τεσπα δεν τρέχει και τίποτα - σε μια εποχή που τα μοντέλα-παρουσιάστριες δεν βρίσκουν μεροκάματο στα κανάλια ούτε με το ντουφέκι , το να σκυλοπηδιέται  για τα προς το ζην από δω κι από κει δεν λέει τίποτα....σιγά ...  το ξεφτυλίκι  είναι μόνο η Βουλγαρία , άκου Βουλγαρία . Χάθηκε κανα εξωτικό νησί , το Ντουμπάι κτλ....
Ολοφάνερα "ένοχη" η νεαρά με δικαιολογίες του κόλου .... μάλλον θα τα έφαγε από κάποιον  ή τον πούλησε και την έδωσε  κανονικά .  Ας πρόσεχε.
Το μόνο κρίμα για μένα είναι  πως δεν της την γέμισα και εγώ την κωλότρυπα  .

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε πάει καλά η τύπισα ?
βρίσκετε μέσα στον παράδεισο της κόκας και της παρτούζας, κανάλια και show δουλειές δλδ,(του κόλου η όχι δεν έχει σημασεία) και πέφτει από τα σύννεφα με τέτοια κόλπα και τέτοιες κατηγορίες ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι ακριβώς φίλτατε.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Τί καταλάβατε τώρα ρεμάλια; κάνατε να κλαίει

Λοιπόν το είδα το youtube, και πράγματι συγκινήθηκα.
Έχει δίκιο ρε η κοπέλα!
Πως μπορεί ο κάθε αρχίδης να βγάζει βρώμες ανεξέλεγκτα, και να σπιλώνει υπολήψεις?
(Δεν κάνω πλάκα).

Και επειδή το ξέσπασμα της κοπέλας με έπεισε ότι δεν έχει σχέσημε αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να τη βοηθήσω, όπως (υποθέτω) την αισθανόμαστε κι όλοι μας.

Την "φωτογράφησαν" (ή έγραψαν και το όνομα της - δεν ξέρω λεπτομέρειες) ότι εκδιδόταν στη Βουλγαρία.
Είναι προφανώς ψέμματα.
Πως μπορώ εγώ να τη βοηθήσω?
Μπορώ να της δώσω μια υπεύθυνη δήλωση (με γνήσιο υπογραφής κλπ) που θα λέει ότι εγώ, ο τάδε, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ έναντι αμοιβής στη Βουλγαρία. Και να την πάρει τη δήλωση μου, να την πάει στο δικαστήριο, να την πάει στα κανάλια, να την πάει όπου θέλει.
Το ίδιο πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ μας, αν θέλουμε να αποκαταστήσουμε την αδικία, βοηθώντας την κοπέλα.
Και εξουσιοδοτώ το site εδώ να δώσει το e-mail μου στην κοπέλα, αν έρθει και το ζητήσει, για να μπορέσει να με βρει και να κανονίσουμε πως θα συναντηθούμε για να της παραδώσω τη δήλωση.

Αφού αυτή είναι η αλήθεια, τι, θα φοβηθώ να το δηλώσω?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Λοιπόν το είδα το youtube, και πράγματι συγκινήθηκα.
Έχει δίκιο ρε η κοπέλα!
Πως μπορεί ο κάθε αρχίδης να βγάζει βρώμες ανεξέλεγκτα, και να σπιλώνει υπολήψεις?
(Δεν κάνω πλάκα).
Και επειδή το ξέσπασμα της κοπέλας με έπεισε ότι δεν έχει σχέσημε αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να τη βοηθήσω, όπως (υποθέτω) την αισθανόμαστε κι όλοι μας.

ahaha_zps3bf492ec.gif

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
πολυ μουνι παντως(το ξαναπα)

την επαιξα πριν για παρτη της

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
απλά η φάση είναι σαν να δουλεύω πχ σερβιτόρος σε gay bar και αν με πουν πούστη (άσχετα αν είμαι η όχι) να το το παίζω απαρηγόρητος....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
απλά η φάση είναι σαν να δουλεύω πχ σερβιτόρος σε gay bar και αν με πουν πούστη (άσχετα αν είμαι η όχι) να το το παίζω απαρηγόρητος....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το ξέσπασμα της Δέσποινας Καμπούρη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013, 10:05

Η Δέσποινα Καμπούρη θέλησε να υπερασπιστεί την Αντωνία Καλλιμούκου και μέσω twitter έστειλε τη δική της απάντηση σε όσους την εμπλέκουν σε σκάνδαλο πορνείας στη Βουλγαρία.

Η παρουσιάστρια έγραψε την Παρασκευή στον προσωπικό της λογαριασμό: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ρετσινιά για μια γυναίκα από το να την παρουσιάζουν ως "καλοπληρωμένη πουτ@ν@", χωρίς να έχουν στοιχεία. Αναρωτιέμαι μέχρι πότε θα υπάρχουν δήθεν δημοσιογράφοι, άκρως συμπλεγματικοί άνθρωποι, και βαθιά μισογύνηδες, που θα σπιλώνουν αβίαστα το ήθος και την προσωπικότητα μιας γυναίκας, κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία. Ειδικά σήμερα που είναι η γιορτή της γυναίκας, είναι λυπηρό να βλέπεις ένα κορίτσι να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, για να πείσει ότι δεν είναι ελέφαντας. Το πιο δυσάρεστο απ' όλα είναι ότι δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς τσιμπάμε στο άκουσμα ενός τέτοιου κουτσομπολιού και ρωτάμε ο ένας τον άλλο: "μήπως έμαθες ποια είναι;"».

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
τωρα καταλαβα γιατι κατι κουτσομπολιστικες εκπομπες εχουν κοινο! ρε δεν κοιτατε μερικοι την καμπουρα σας και οχι την καμπουρη κλπ;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Το εγραψα και χτες,δεν πρεπει να ειναι συνοδος πολυτελειας,φαινετε και απο την μορφωση της,εκει που αποκαλει τους ανωνυμους μπλογκερ αναδρους και "ριψασπις" δειχνει καλλιεργημενη κοπελα
Τους εφαψίες ξέχασε να αναφέρει  :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ρε η κοπέλα έχει να πει πράγματα για τον πνευματικό της κόσμο μπας και γίνεις άνθρωπος και εσύ κοιτάς τα μπούτια της ?  :S

αμα δεις την φωτο με το μπραζιλ μπικινι δεν εχει μονο κωλαρα αλλα ειναι κ φουσκωμουνα  :kissass2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom